Recepti - SLADICE
Posted 04 June 2008 - 12:32 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 June 2008 - 10:37 AM
HOSTIJA KEKSI
28 dag zmletih orehov ali mandljev ali lešnikov
28 dag sladkorja v prahu
4 beljake
Sladkor in beljake skupaj premešamo, da dobimo sneg. Nato primešamo zmlete orehe (mandlje oz. lešnike). Na oblate nabrizgamo kupčke in spečemo.
Klasična pečica: 150°C

Posted 05 June 2008 - 10:38 AM
Jaz pa dons delam Rafaelo.
Posted 05 June 2008 - 10:44 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 June 2008 - 12:01 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2008 - 12:03 PM

Posted 05 June 2008 - 12:09 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 June 2008 - 12:10 PM

Posted 05 June 2008 - 12:18 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 June 2008 - 12:19 PM

Posted 05 June 2008 - 02:09 PM
Hvala bogu, da smo imeli staro šolo brez kuhinje. Naše malice so bile super.

Pablo Picasso
Posted 05 June 2008 - 02:13 PM
Izjema je polenta, obvezno kuhana na juhi ali mleku, po možnosti gratinirana s kako fajn omakco.
Posted 05 June 2008 - 02:20 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 June 2008 - 02:26 PM

Posted 05 June 2008 - 05:38 PM

Posted 05 June 2008 - 05:54 PM
Posted 05 June 2008 - 05:56 PM
Jaz nikoli nisem marala gresa in mlečnega riža. Tudi, če bi bla tona kakava - ker ne maram sladkiša.
Kupujem pa si in obožujem od Bipp gres z vanilijo bourbon. Njami.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 June 2008 - 06:23 PM
Gres bi mi še zapasal, rižov narastek sem pa pred tem zgolj enkrat v življenju jedla, zato sem ga šla tudi delat. Pa ni izpadel tok dobro kot tisti prvi

Čokolešnika pa teh prčkarij pa ne maram, mi je preveč kot bruhanje vse skup, nič za grist no.
Zrelega sadja tudi ne maram preveč, ko se vse cedi naokoli. Najraje imam komaj zrelo sadje

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 June 2008 - 03:21 PM

9 user(s) are reading this topic
0 members, 9 guests, 0 anonymous users