Jaz zelo zelo pogosto delam kruh z olivami, se nikoli ne sežge, ampak jaz jih normalno vmešam v testo, jih ne samo posipam na vrh.

Kruh
Posted 02 March 2013 - 04:36 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2013 - 04:40 PM
Ona jih je pokrila s testom, da so bile samo v sredini
Mmmm, ta kruh bi zdaj jedla!!!
Posted 03 March 2013 - 10:03 AM
Super, sade. Anouk, tudi ta 'tvoj' deluje zelo dober.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 March 2013 - 03:43 PM
Hvala, res je bil dober .
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 November 2013 - 07:18 PM
Zadnjič sem naredila ajdov kruh z orehi. O tem je že tekla debata v eni drugi temi. Uspel mi je dokaj OK, je tudi bil dober, ampak žal ne tako kot tisti iz Lidla recimo.
Mislim, da da piko na i ravno maslo. Zagotovo ga bom še pekla, saj je bil dober, da se razumemo, res okusen, in takoj smo ga pojedli.
Pomembno je, da orehe na suho prepažimo, preden jih vmešamo v testo. Jaz sem recept razplolovila, naslednjič bom pa pekla 2 hlebca, manjša, namesto enega.
Slika
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 06 December 2013 - 09:04 PM
Jaz sicer že mesece ne jem kruha, a sem zadnjič tole zasledila v trgovini in me je premamilo (ko so tako lušno parkirani ). Navadno so tej zbiti, težki kruhi fuj - vsaj meni, tej pa so mi delicious. Paket stane 3€, vsaka rezina je pakirana posamično, dobiš pa 6 vrst kruha (rženi, ovseni,...) in dejansko ni kot tisti zbit, kiselkast kruh ampak čisto dober. Da so pakirani posamično pa je nasploh super, ker sicer nisem sama nikoli utegnilapijest celega paketa, preden se je pokvaril.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 December 2013 - 08:21 AM
Kje si to kupila? V SLO?
Posted 13 December 2013 - 12:14 PM
Ja, v SLO
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 December 2013 - 07:57 AM
No, potem pa mi izdaj ime trgovine, prosim.
Posted 14 December 2013 - 10:37 AM
Ma povosd, jaz sem kupila v Mercatorju, ampak imaš tudi v Sparu, v vseh tavelikih pomoje boš našla.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 December 2013 - 01:29 PM
Vsak bolje založen Mercator ima to . Nazadnje sem ga videla v Maxiju.
Posted 08 January 2014 - 01:28 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 January 2014 - 02:11 PM
Si ga že probala?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 January 2014 - 02:51 PM
Ne še, bom pa v kratkem, ker slišim same pohvale. Podoba mi je tudi ful simpatična.
― V. Van Gogh
Posted 08 January 2014 - 02:58 PM
Tudi meni. Žal mi je malo od rok hoditi tja, ampak vse za kulinarične podvige
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 January 2014 - 09:18 PM
Deluje super, berem ravno na FB, da je vegetarijansko/veganska ta pekarna. Kruh mi pa deluje zelo dober, mmmmm, skorja.
Posted 06 February 2014 - 08:51 AM
Posted 01 January 2017 - 09:40 PM
Osnovni recept za koruzni kruh. Dodatki po želji (nič slanine :S) in bela moka je nadomeščena s pirino, lahko pa tudi kar koruzno, ker sicer okus koruze ni toliko izrazit. Potreseš ga s koruznim zdrobom, da je skorja še bolj hrustjava. Meni je super, ker je sredica ravno prav mehka; ne preveč puhasta in ne preveč kompaktna. Spodaj so še navaden pirin hlebec in z dodatki oliv in mletih suhih čilijev.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users