Jump to content

Photo

Koliko otrok si zelite!

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#281 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 May 2007 - 08:17 PM

Minnie, kok si pa stara ti?
Men je mami rekla dans pr kosilu, rea, če si pametna sam 1ga otroka še to je preveč, nabav si mačko. Mislm tko ona čut da b mogla ona, hehehe, se prav sm jz odveč, sploh po 10letni pavzi po mojmu bratu.
Sam tud jz načeloma če bi, mi je čist ok 1. Pa navijam za punčko ampak kakorkoli, sam da je/bo zdrav!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#282 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 May 2007 - 10:39 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#283 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 May 2007 - 11:16 PM

Ja sj pomojm isto pr men/vsakmu če mu to mami/ati reče, sam je pa res, da vseen misl moja resno do neke mere, sm 100%.Pa ji čist nč ne zamerm, sj sm razumna-vem, da tuki sm, kle me ma, in me ma rada, sam pač... če me ne bi blo bi mela pa v lajfu tok več stvari in obenem tok manj.(ne mislm pr manj samo mene)
23, 24 dec, prašala sm čist tko, ko se mi je zdel, da si mal starejša, tam nekje 23 in mi je blo čudn, ko si napisala, da jih mislš met pr 25,26, pa sm se ustrašla da jih mislš met čez kako leto, 2! tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 16 May 2007 - 04:36 PM

Zdaj, ko sem čisto zaljubljena, pa ko sem prišla iz tujine, kjer je bilo že samo v zraku čutiti, da so ljudje ustvarjanju družine bolj naklonjeni kot pri nas, pa ko sem spoznala njegove frende in njihove tamale (mater so luškani, mulatki wub.gif), me je prijelo, da bi imela enega, da. oops.gif biggrin.gif
  • 0

#285 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 May 2007 - 05:58 PM

vem, da je OT, sam si ne morm pomagat:

dobrodošla nazaj, Nila! kiss3.gif kiss3.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#286 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 16 May 2007 - 06:41 PM

Minnie, sej jz bi tud že zdj mela kšnga cukrčka, sam ko pomislš, da bi rad prej faks naredu in si ustvaru gnezdece ... bo pa še neki časa trajal cry.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

• Guests

Posted 20 May 2007 - 02:54 PM

QUOTE(Špela @ 16. 5. 2007 - 18:58) View Post

vem, da je OT, sam si ne morm pomagat:

dobrodošla nazaj, Nila! kiss3.gif kiss3.gif

Jao, sploh nisem videla te dobrodošlice! Hvala, Špela, si mi kar dan polepšala! oops.gif kiss3.gif
  • 0

#288 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 May 2007 - 06:04 PM

Jst sem se včeraj.. ne, v petek, skratka, z enim pobičem pogovarjala o tem. Ima malo sestrico, stara je dve leti (on pa 18) in itak je ful naklonjem frocekom, mislim, totalno raznežen, ko govori o njej. Heh. Skratka, ko sem mu povedala da si ne želim lih frocelnov met, ne zdej, najbrž tudi ne nikoli, ga je kr zalepnlo. Tak mal šokiran je bil.

No, pomoje.. Sem še premlada da bi se kakorkoli opredeljevala glede tega, da bi prišla do ene resne in zatrdne odločitve, tako bo, pa pika. Verjamem da bo odločilnega pomena moj partner. Če bo. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#289 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 May 2007 - 06:27 PM

meni je rekla moja super lifeless sodelavka, da sem nora, ko sem rekla, da ne mislim frocev imet pa nisem mela srca, da bi ji zabrusila, da se mi njeni, ako jih misli spravit kaj na svet, smilijo že zdaj. twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#290 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 May 2007 - 08:02 PM

Jaz sem pa sedaj brez kontracepcije in če slučajno kaj rata bomo pač imeli malega Davida ali malo Julijo! biggrin.gif
Bolje da tega mami ne povem, ker jo že vidim kako odpira šampanjec in vsem okrog to razglaša ( že komaja čaka da bo babica, namreč)!

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#291 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 21 May 2007 - 08:53 PM

Oooo Kinky super, midva se bova tudi počas spravila otroke delat. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#292 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 May 2007 - 09:09 PM

Heheh kako se sliš tole, k da bi rekla, da se boš spravla počas kosiu skuhat laugh.gif
  • 0

#293 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 May 2007 - 12:25 PM

Kinky, ful lepa imena maste zbrana smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#294 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2007 - 08:52 AM

Hvala! oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#295 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 05 June 2007 - 10:34 AM

Bom na prvotno vprašanje odgovorila.

Vedno sem si želela 3 otroke.

Po vseh težavah v nosečnosti in predčasnem porodu pa bova ostala še nekaj časa (ali pa kar za stalno) pri 1 princeski. smile.gif
  • 0

#296 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 June 2007 - 11:00 AM

Jst sm si v mladih letih želela samo engea, zdej sm pa spremenila mnenje in bi najmanj ene štiri. So mi tko srčkani, mičkeni iiiiiii smile.gif wub.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#297 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 June 2007 - 11:42 AM

O madona. biggrin.gif Jst se še vedno forsiram, kljub vsej ljubkosti ki jo premorejo, lube duše lahko zrastejo v prave pošasti no. laugh.gif Tako da si še vedno ne želim otročkov. Niti nisem tip ženskice za otročke, sploh si ne predstavljam.

Felicity, ouu. Najs! Velik sreče z morebitnimi naslednjimi prinčipessami in princeski wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#298 Guest_fluffy_*

Guest_fluffy_*
  • Guests

Posted 07 June 2007 - 01:15 PM

Me veseli,da ima se toliko zensk se voljo imeti otroke. Jaz jih namrec ne mislim imet (pa sem toliko stara, da bi jih ze lahko imela, ni to neko nastnisko upiranje). Mi na kraj pameti ne pride, da bi v tak svet otroka rodila. ce bom kdaj zacutila, da si ga zelim, bi ga posvojila (zal je pri nas ta sistem na ravni srednjega veka), prevec je sirot, da bi si sploh zelela svojega. Roko na srce se mi dojencki in mali otroci sploh luskani ne zdijo oops.gif . Pa se vecina mamic, ki jih vidim so popolnoma izmucene in zagrenjene. Opazam, da so vesele mamice predvsem tiste, ki imajo otroka po 30em letu. To je samo moje mnenje, ne me lincat!!!!!
  • 0

#299 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 08 June 2007 - 10:10 AM

QUOTE(fluffy @ 7. 6. 2007 - 14:15) View Post

Roko na srce se mi dojencki in mali otroci sploh luskani ne zdijo oops.gif . Pa se vecina mamic, ki jih vidim so popolnoma izmucene in zagrenjene. Opazam, da so vesele mamice predvsem tiste, ki imajo otroka po 30em letu. To je samo moje mnenje, ne me lincat!!!!!

Lepo, da si iskrena. Men grejo na jetra tiste, k cvilijo v vsakega malega slinavca... ermm.gif Ma ne morejo ti bit kr vsi otroc po vrsti tok luškani, no. Sej ne rečem, včasih pride kak mimo, k je tud meni všeč, ampak to je redko. Ja, mamice so večinoma zgarane in zdelane do amena. Razen moje kolegice, ki je rodila pred 1 mesecem in res prou sije (tko k nekateri pravijo, da bi "morala" med nosečnostjo). Sicer je pa tud res, da tamala samo spi in je. Če bi bila malo bolj živahna (beri: da bi se drla cele dneve), verjetno ne bi bila tako sijoča. smile.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#300 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 June 2007 - 10:35 AM

Meni je tudi to glupo, da morajo biti čisto vsi otroci že a priori luštkani, samo in zgolj zato, ker so pač otroci. Tudi otroci so ljudje in ne morjo ti bit vsi všeč, mogoče ni taprave energije al karkoli, tko kot pri odraslih. Jaz imam drugače zelo rada otroke (in oni tudi mene), ampak čisto lepo povem, da mi je tudi kdaj kakšen strašno antipatičen, ne morem pomagat. Tudi dojenčki mi niso vsi cute, nekteri so prav ponesrečeni, fuck it. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users