Koliko otrok si zelite!
Posted 15 May 2007 - 08:17 PM
Men je mami rekla dans pr kosilu, rea, če si pametna sam 1ga otroka še to je preveč, nabav si mačko. Mislm tko ona čut da b mogla ona, hehehe, se prav sm jz odveč, sploh po 10letni pavzi po mojmu bratu.
Sam tud jz načeloma če bi, mi je čist ok 1. Pa navijam za punčko ampak kakorkoli, sam da je/bo zdrav!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 May 2007 - 10:39 PM
Posted 15 May 2007 - 11:16 PM
23, 24 dec, prašala sm čist tko, ko se mi je zdel, da si mal starejša, tam nekje 23 in mi je blo čudn, ko si napisala, da jih mislš met pr 25,26, pa sm se ustrašla da jih mislš met čez kako leto, 2!

Posted 16 May 2007 - 04:36 PM

Posted 16 May 2007 - 05:58 PM
dobrodošla nazaj, Nila!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 May 2007 - 06:41 PM

Posted 20 May 2007 - 06:04 PM
No, pomoje.. Sem še premlada da bi se kakorkoli opredeljevala glede tega, da bi prišla do ene resne in zatrdne odločitve, tako bo, pa pika. Verjamem da bo odločilnega pomena moj partner. Če bo.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 May 2007 - 06:27 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 May 2007 - 08:02 PM

Bolje da tega mami ne povem, ker jo že vidim kako odpira šampanjec in vsem okrog to razglaša ( že komaja čaka da bo babica, namreč)!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 May 2007 - 08:53 PM

Posted 21 May 2007 - 09:09 PM

Posted 22 May 2007 - 12:25 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 23 May 2007 - 08:52 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 June 2007 - 10:34 AM
Vedno sem si želela 3 otroke.
Po vseh težavah v nosečnosti in predčasnem porodu pa bova ostala še nekaj časa (ali pa kar za stalno) pri 1 princeski.

Posted 06 June 2007 - 11:00 AM

Posted 06 June 2007 - 11:42 AM

Felicity, ouu. Najs! Velik sreče z morebitnimi naslednjimi prinčipessami in princeski

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Guest_fluffy_*
Posted 07 June 2007 - 01:15 PM

Posted 08 June 2007 - 10:10 AM
Roko na srce se mi dojencki in mali otroci sploh luskani ne zdijo

Lepo, da si iskrena. Men grejo na jetra tiste, k cvilijo v vsakega malega slinavca...

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 08 June 2007 - 10:35 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users