Jump to content

Photo

Regenerator za lase

• Please log in to reply
474 replies to this topic

#281 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 02:15 PM

Jaz temu zgornjemu zamerim to, da nima UV zaščite. Ponavadi jo taki spreji imajo.

Je precej boljši tale:

Revlon Professional Equave Perfect Summer Conditioner ... sestavinsko je dosti bolj kvaliteten ...
ima izvlečke grozdja, zelenega čaja in UVA & UVB filtre. Las niti malo ne obteži.

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#282 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 18 July 2011 - 02:17 PM

Meni je za sestavine vseeno, me bolj zanima efekt. Pa ti leave-in balzami so meni drugače vsi pretežki, ker ne rabim hardcore nege.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#283 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 02:17 PM

Hvala punce, danes sem vzela tega spodaj, za prvo silo. A bom kmalu posegla po tem oranžnem Revlonu, ker sem iskala nekaj z UV zaščito pa niti eden v DMu je ni imel.
Ta Revlon se dobi na StudioMa, ali še kje?

QUOTE(Immortelle @ 18. 7. 2011 - 12:57) View Post

IPB Image

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#284 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 18 July 2011 - 02:18 PM

O mater, smo jo zasule s predlogi laugh.gif Nekaj bo že našla med temi sedmimi možnostmi. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 02:20 PM

QUOTE(Jinadaze @ 18. 7. 2011 - 15:17) View Post

Meni je za sestavine vseeno, me bolj zanima efekt. Pa ti leave-in balzami so meni drugače vsi pretežki, ker ne rabim hardcore nege.

Kakšen efekt pa sploh želiš? Mehki in sijoči lasje + dober vonj? Ta ti da vse to + še zaščito pred soncem,
morsko soljo, klorom.
Niti ta ni hardcore nega, seveda pa se ga ne sme nanesti preveč. Meni je res
super, ga uporabljam že 2 leti, sploh poleti. Se mi zdi ta zaščita skoraj bolj pomembna od sijaja in vonja.
No, seveda ima vsak svoje zahteve in pričakovanja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#286 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 02:22 PM

Fluffy tongue.gif
Kje si ga kupila? oops.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#287 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 02:22 PM

Na Studio Ma sem ga kupila.
Vidim, da ga trenutno nimajo, hm.
Tudi ne vem, kje in po katerih salonih ga imajo.
Jaz sem takrat vzela kar tri spreje na zalogo.

• 0

#288 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 02:24 PM

Aja, a na StudioMa se da kupit tudi ko ni v akciji? Imajo tudi tako, prosto prodajo?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#289 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 July 2011 - 02:27 PM

Jaz sem preko njih parkrat nekaj tako kupila, ja. Potem pa 2x pa naletela na eno zaposleno, ki je rekla,
da se to pač ne da in se nikoli ni dalo blink.gif in se nič ni dalo zmeniti. Jaz itak preko Studia MA ne kupujem več,
ker se da vse izdelke dobiti precej ceneje drugod.

• 0

#290 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 18 July 2011 - 02:35 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 7. 2011 - 15:20) View Post

Kakšen efekt pa sploh želiš? Mehki in sijoči lasje + dober vonj? Ta ti da vse to + še zaščito pred soncem,
morsko soljo, klorom.
Niti ta ni hardcore nega, seveda pa se ga ne sme nanesti preveč. Meni je res
super, ga uporabljam že 2 leti, sploh poleti. Se mi zdi ta zaščita skoraj bolj pomembna od sijaja in vonja.
No, seveda ima vsak svoje zahteve in pričakovanja.

To, ja. No, zaščita pred soncem mi ni tako pomembna (mi je pa res debilno, da napišejo, da jo ima, med sestavinami pa je ni), imam lase vedno enake pred in po poletju. Pri tem sem bila navdušena nad učinkom že, ko mi ga je frizerka dala gor, prav popolne lase naredi.
  • 0

― V. Van Gogh

#291 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 02:38 PM

Kje pa se tega tvojega dobi, Jina? Aja sej si napisala, po nekaterih salonih. Najbrž ne veš katerih, ane? Simple, mejbi?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#292 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 18 July 2011 - 02:40 PM

Res ne vem, tudi prvič vidim to znamko (tudi sprej je čisto nov). Nisem bila v Simple-u.

• 0

― V. Van Gogh

#293 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 02:46 PM

Ok bom kontaktirala StudioMa, za tistega Revlona.

Hvala vsem predlogom! wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#294 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 July 2011 - 02:47 PM

Imam tudi tega, ki ga je nalepila Fluffy pa še Joico K-Pak z UV zaščito.... ne bi mogla rečt da kateri ful izstopa, vsi so kvalitetni. Na račun te debate ugotavljam, da imam preveč vsega. Uporabljam večinoma le tega, ki sem ga naprej prilepla.

Sarah od vseh strani ki jih poznam (uk) za lase, pa jih je kar nekaj, nisem nikjer našla tega spreja. Našla sem le tega:

http://www.fragrance.../re...k5S/pRw==

Edit: tudi na eBayu najde samo te modre. Zelo težko se je dokopat do izdelkov iz te linije. Sem enkrat iskala šampon za blond lase, tudi Equave, pa ga ni blo dobesedno nikjer za kupit, sem potem imela srečo, ga je ena punca prodajala.
  • 0
Memento mori.

#295 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 July 2011 - 03:02 PM

Tega od Jine je ravno med mojih zadnjim obiskom frizerja prinesel trgovski potnik in povedal, da je čisto na novo. Pustil je enega tam, da frizer sproba, če mu je ok in potem naroči. Tako da po mojem bo šele čez čas po salonih možno kupit, ko se bo stvar bolj prijela. Ker je res čista novost.

Mi je pa potem takrat nanesla frizerka to na lase in takrat je res izgledalo super, pa dišalo. Ampak mi je pa tudi obtežilo lase in nobenega volumna nisem imela. Sumim, da zato, ker mi ga je nanesla po celi dolžini las, čisto do lasišča. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#296 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 03:14 PM

Na Ebaju ga imajo, ne samo modrega, tudi tega oranžnega Summer, ampak tip hoče 50$ za poštnino. (no further comment needed)

Našla (in bom najbrž naročila) sem pa še tukaj: stane 8 GBP + 5 poštnine. (koliko sploh stane pri nas?)

http://www.ukhairdre...store/index.asp
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#297 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 July 2011 - 03:50 PM

Mislim, da tudi tu nekje. Sicer pa ko smo to naročale na Studio Ma, je bilo v kompletu smz.

Sarah, če ne boš našla drugega ali karkoli ti lahko jaz mojega prodam za 10€. Manjka kak cm, verjetno še to ne. Meni ni sile, ker imam kakih pet sprejev za lase od tega tri z UV zaščito tako da mi ne bo hudega če se temu odpovem kljub temu da prej nisem razmišljala o tem. No, saj boš vidla vglavnem če ga boš rabla mi javi! wink.gif
  • 0
Memento mori.

#298 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2011 - 03:53 PM

10 s poštnino? Ok bom še mal razmislila, pa te kontaktiram, a prav? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#299 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 July 2011 - 04:11 PM

Ja. Dobro, javi smile.gif
  • 0
Memento mori.

#300 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 July 2011 - 11:31 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 7. 2011 - 15:15) View Post

Jaz temu zgornjemu zamerim to, da nima UV zaščite. Ponavadi jo taki spreji imajo.

Je precej boljši tale:

Revlon Professional Equave Perfect Summer Conditioner ... sestavinsko je dosti bolj kvaliteten ...
ima izvlečke grozdja, zelenega čaja in UVA & UVB filtre. Las niti malo ne obteži.

IPB Image

Meni je ta zakon, skoz z mano!

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users