Jump to content

Photo

Najbolj lustkan avatar je..

• Please log in to reply
3788 replies to this topic

#281 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 February 2006 - 05:38 PM

Vem DiLeMa in ji ostajam zvesta. biggrin.gif

Konec koncev pa tudi Jenna ni nič drugega kot znana lepotica. Zakaj pa je potem ona kul ? Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh smile.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#282 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 February 2006 - 06:03 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
QUOTE(HENTAI)
Jaz se ponavadi spomnim tistih, ki so drugačni. Žal sem človek, ki si zapomni kar vidi ... in imam full probleme z vsemi imeli (xy uršk, tinc, an,...)

Avatorji:
Jenna (ki je bila prva s provokativno slikco) - vsaj zdi se mi
Dilema (piškotek ubija ... enostaven a poseben)
Kristy, *pikica* (dobra fora!)
Špela, Rea, Sajk (simpatičen)

Predvsem so mi všeč risani junaki: lala, Tanjci, Nadi, miss*sixty, Kami, lejck, ursi, Kim,... MOJ!

Sem se pa full naveličala vseh manekenk in ostalih lepotic v različnih pozah in oblikah (in če da še ena gor Gwen v taki ali onaki pozi bom znorela evil.gif !!!)

Izvoli.

Jst mam tudi Gwen na sliki...in ti kar znori k je ne mislm umaknt zato, ker drugim tk ne paše..važno, da je meni všeč tongue.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#283 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 17 February 2006 - 06:11 PM

Pa kaj se kregate zdej o tem kakšen ima kdo avatar. Blesavo. Vsak naj ima avatar, ki je njemu všeč, za mnenja drugih se pa ne sekirajte tolk. rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

#284 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 February 2006 - 06:25 PM

callista se stinjam.

erči nisem sploh pogruntala da je to moja gwenka. kaj ona je tebi drugače tut vreu ? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#285 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 February 2006 - 06:56 PM

JA biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#286 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 February 2006 - 07:09 PM

JeeeeeeeeeeeeeeeJ. vsaj nekdo. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#287 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 17 February 2006 - 11:13 PM

Kristy..brez zamere,ful je dober avatar ampak meni oke ubija..ne moram ga prenasat. smile.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#288 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 18 February 2006 - 09:33 AM

sej je res tak zlo nasiln do oči! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pa do tebe tud če maš rada sladkarije! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#289 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 February 2006 - 09:35 AM

Jih niti nimam toliko rada biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#290 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 18 February 2006 - 09:40 AM

aja pa lala ti maš tut taki fajn avatar k mi je ful všeč sovica taka mal neumna zgleda!js mam rada mal neumne stvari!!! oops.gif oops.gif aja pa od mikya je carski! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#291 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 February 2006 - 09:48 AM

Jaz bom pa dala negativno oceno. V podpisu ima cedevita tako nasilen lik, da me je kar stisnilo, ko sem ga gledala uničevati se. Groza.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#292 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 18 February 2006 - 09:51 AM

QUOTE(kristy)
aja pa lala ti maš tut taki fajn avatar k mi je ful všeč sovica taka mal neumna zgleda!js mam rada mal neumne stvari!!! oops.gif  :oops: aja pa od mikya je carski! biggrin.gif  :D  :D

looool to je Mac-kov pingvin! laugh.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#293 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 18 February 2006 - 10:03 AM

men so pa ful dobri avatarji od : tash, rea, jenna, lala....

pa čist zmer k vidm od dileme avatar se morm nasmehnt... k ma un tko sexy namešk smile.gif
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#294 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32328 posts

Posted 18 February 2006 - 10:24 AM

meni pa ti risani niso všeč, mi delujejo preveč otročje, pa animirani so res strup tudi za moje oči..

Mislim, da je imela pupa lepega, samo nevem, če si ga ni zamenjala, to zdej čist na pamet govorim..
  • 0

#295 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2006 - 10:37 AM

Joj meni pa od Kristy avatar ubija, dečva kr drž se ga, meni na ljubo! biggrin.gif biggrin.gif Sem smo se tudi Jennine utripajoče Jamesonovke navadli, večini je zlo všeč. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#296 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 18 February 2006 - 10:47 AM

dajte priznajte, da je moj avatar najlepši biggrin.gif
  • 0

#297 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2006 - 10:58 AM

Prefinjeni minimalizem ... res, tvoj avatar me je pustil brez besed. biggrin.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#298 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 February 2006 - 11:12 AM

Joj punce no... tema je najbolj luškan avatar. Zakaj pol pišete, kateri vam niso všeč. Sebičnice male biggrin.gif . Ne morjo bit vsi vsem všeč. wink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#299 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 18 February 2006 - 12:57 PM

QUOTE(miss*sixty)
Joj punce no... tema je najbolj luškan avatar. Zakaj pol pišete, kateri vam niso všeč. Sebičnice male  :D . Ne morjo bit vsi vsem všeč.  :wink:

Se strinjam. Sploh ne vem, zakaj tk razmišlate o drugih avatarjih, ker meni niti na kraj pameti ne pride, da bi premišljevala, keri je lepši pa keri ne. biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#300 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32328 posts

Posted 18 February 2006 - 02:00 PM

Aja, od Kalypso mi je tud zelo všeč!! smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users