Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 11 August 2006 - 01:28 PM
Posted 11 August 2006 - 03:55 PM
Sem čist pozabla povedat - Na Bledu ena restavracija, ki spada čez cesto k hotelu.... pri najboljši volji se ne spomnim imena (bom pobrskala)..... ampak je itak samo ena takšna vlka stvar na Bledu..... ob vodi. No, tam sva si zadnjič s fantom privoščila pečeno pljučno (skoraj skozi pečeno), v omaki s pravimi!!! lisičkami (in to zaj niso ble ene 3, ampak ful več), koketi in divjimi šparglji! Jedača za vseh 10 si oblizat! Sicer cene niso med najnižjimi, ampak vredno vsakega tolarja, res.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 August 2006 - 03:59 PM
Aja, pa Fast food na tržnici - the best hamburgerji

Pablo Picasso
Posted 12 August 2006 - 10:28 AM
V glavnem mene tam ne bodo več vidli jesti tortice.
Posted 12 August 2006 - 04:56 PM
Aja, pa Fast food na tržnici - the best hamburgerji

Coco, kje je v Kp tale picerija?
Posted 12 August 2006 - 05:09 PM
Pablo Picasso
Posted 12 August 2006 - 05:09 PM

Pablo Picasso
Posted 14 August 2006 - 07:41 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 August 2006 - 07:43 PM

Posted 14 August 2006 - 08:41 PM

Bla si 5 metrov od mene, pa mi nisi mogla prit zdravo rečt??

Posted 14 August 2006 - 09:29 PM

[size=9]i'm so sorry! obljubim, da se bom popravila!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 August 2006 - 08:26 AM

Posted 15 August 2006 - 08:30 AM
Posted 16 August 2006 - 10:34 AM

Posted 16 August 2006 - 12:07 PM
Picerija Galea v Mb. Postrežba huuuudo počasna..... zunaj, kjer so mize, skos po dreku smrdi, vegetarijanska pica precej dolgočasna.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 August 2006 - 03:17 PM
Samsara oz. Poet je ZAKON!!! Ne morem si kaj, da ne bi še enkrat pohvalila! Včeraj sva s fantom bla ta glavna požeruha..... zmazala sva vsak svojo kupo, potem pa še eno fkup! Jaz sem "borovnica kupo" - mljaaaaaaaaask..... sveže borovnice, borovnica sladoled in jagoda sladoled..... on pa "gozdno tišino" - gozdni sadeži (borovnice, maline, jagode, ribez in še neka reč - robidnica ali nekaj podobnega) in tudi borovnica in jagodni sladoled. Pa smetana. Božansko. Potem pa sva še skupaj "kanarski otok" - blue curacao, pomarančni sok, pa tropsko sadje in borovnice in še kup reči, ne spomnim se..... v glavnem, za umret dobro! Najbolj mi je všeč to, da nikjer ne tlačijo reči iz kompotov, ampak je vse friško. Od teh kup bi jaz lahko komot živela!

.
Posted 02 September 2006 - 10:49 AM
Posted 02 September 2006 - 10:51 AM
Posted 02 September 2006 - 11:42 AM
Okoli faxa imaš nekaj ponudb, samo nme vem kakšno hrano kaj držijo, bojim se da je bolj obična (težka, mastna, topla

Za take bolj lahke jedi je fajn gostilnica Ajdovo zrno na začetku Trubarjeve (meni imajo sicer preveč neokusno hrano in majhne porcije v primerjavi z večino restavracij, je pa ponudba večinoma vegi), pa nekateri hvalijo Hollyfood nekje okoli Name, sicer pa mislim, da lahko v skoraj vsaki restavraciji naročiš kakšno solato, zelenjavni krožnik ali pa kaj podobnega, je pa res da ponudba "nemesne" navadno ni bogvekaj. Za testenine je v redu restavracija Mirje na začetku Tržaške, pa ziher jih imajo tudi v večini picerij. Testenine so itak dost standardna ponudba.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 September 2006 - 11:50 AM

si bom malo izpisala vse skupaj,pa tudi tista stran z zemlejvidom je zlata vredna

drugače pa se mi zdi čudno da bi potrebovala potrdilo o šolanju saj že indeks dokazuje da sem študentka...ali pač ne?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users