Hvala za predloge. Najbrž bom nabavila Multi Mam Lanolin, pa da vidimo. Tudi tole mi deluje obetavno: KLIK
Podgana, sem si že mazala svašta, pa ne pomaga. Tudi Bepanthen Plus.
Posted 11 February 2013 - 08:55 PM
Hvala za predloge. Najbrž bom nabavila Multi Mam Lanolin, pa da vidimo. Tudi tole mi deluje obetavno: KLIK
Podgana, sem si že mazala svašta, pa ne pomaga. Tudi Bepanthen Plus.
Posted 11 February 2013 - 08:59 PM
Jaz v takih primerih tudi kar s kakšno zelo mastno kremo namažem čez noč.
Posted 11 February 2013 - 09:00 PM
Bom poročala, ko/če dobim in kakšni bodo rezultati. Ker takšnega stanja kot ga imam zdaj, še nisem imela. Grozljivo.
Še jem komaj, ker me boli.
Posted 11 February 2013 - 09:08 PM
Ja, Melem je tudi ok. Samo da vsebuje lanolin. Ne govorim iz lastnih izkušenj, ker tako zelo poškodovanih ustnic še nisem imela, je pa kolegica preizkusila to kremo za dojke (ustnice je imela eno samo rano - kar kapljice krvi so se ji delale) in ji je v parih dneh čisto pozdravilo.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 February 2013 - 12:36 AM
Fluffy, če imaš možnost, v lekarni prosi za vitaminsko mazilo (nisem sigurna, če je na recept ali ne). Jaz se ponoči skos s tem mažem in je zakon.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2013 - 06:48 AM
danes se spet zbudim s popolnoma suhimi in bolečimi.
imaš morda ful suh zrak? Morda bi pomagalo, da si omisliš kakšen vlažilnik zraka (če ne drugega, daš posodo z vodo na radiator...). Kar čez noč se ti to ne bi smelo dogajati.
Posted 12 February 2013 - 10:07 AM
+ pij veliiiiiko vode!!
Posted 12 February 2013 - 11:21 AM
Čimmanj vazelinov&co pa bo. Včasih sem imela katastrofo na ustnicah, res obup, v red mi jih je spravila LRP-jeva krema Cicaplast. Odkar pa sem nehala uporabljati razne labele, glose in vazeline (le še tu in tam se namažem, za afnanje kot karkoli drugega), je pa stanje občutno boljše. Apicosma je meni tudi samo sušil. In, ja, veliko vode popit.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 February 2013 - 12:19 PM
Jaz imam vazelin v stiku od Melem pa ni ne vem kaj, verjetno je mazilo sicer boljše.
Drugače je pa res tudi kar Špela pravi, jaz si tudi hitro preveč razvadim ustnice z vazelini, sploh pozimi si skoz kaj gor mažem...potem pa kar naenkrat sploh nič več ne zadostuje in so ustnice čedalje bolj boge.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 February 2013 - 12:21 PM
Jaz že par let skoraj nič ne mažem gor in nimam nobenih problemov z ustnicami.
Posted 12 February 2013 - 04:42 PM
Meni je ta stick super:
to zimo uporabjam v glavnem samo to in imam v redu ustnice, kakor hitro si nanesem kakšen lipglos ali šminko, pa čutim izsušenost...
Posted 12 February 2013 - 05:54 PM
Jinadaze, hvala, morda poskusim, če mi tista dva izdelka ne bosta pomagala. Polagam upe na njiju.
Jutri kupim, danes mi nekako ni zneslo priti v lekarno.
Ančka Pomarančka, nimam suhega zraka (no, malo že sedaj ob kurjavi), imam vlažilce na radiatorjih.
Posted 14 February 2013 - 02:42 PM
Danes sem si iz radovednosti kupila tole (Muller, okoli €2.50):
Super je!! Sestavine so super, vonj/okus božanski in občutek na ustnicah krasen!!
Upam si celo reči, da bo nadomestil moj ljubljeni Eucerin balzam v stiku.
Še sestavine:
Posted 14 February 2013 - 05:06 PM
Da poročam. Včeraj sem kupila Multi-Mam Lanolin. Ustnice sem resnično imela grozljive, suhe, spokane. Sem si ga zvečer
mazala, pred spanjem obilno, danes sem se zbudila s kar precej boljšimi, malo mi jih je še vleklo skupaj. Čez dan so bile
kar mehke, uporabljam Burt's Bees balm, ker ne maram nositi nekaj mastnega podnevi, ko sem na terenu. No, pred četrt
ure pridem domov, si umijem obraz in mi je ustnice kar zategnilo ... nanesem lanolin in so se mi kar začele luščiti, sem si
kose kože dol vlekla s pinceto. Nekje seveda do krvi. Upam, da se bo stanje začelo umirjati, mislim, da se izboljšuje.
Svašta, sem vedno imela pozimi suhe ustnice, ampak takega horrorja pa še ne.
Posted 14 February 2013 - 06:33 PM
Joj, boga.
Upam, da se ti bodo ustnice kmalu zacelile.
Posted 14 February 2013 - 06:38 PM
Tudi jaz upam. Grdo izgleda, pa še boli. : ( Še enkrat hvala za pomoč.
Posted 14 February 2013 - 06:56 PM
Koliko stane ta Himalaya balzam?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 February 2013 - 07:09 PM
Manj kot €2.50 - toliko kot Labello.
V Mullerju sem videla še eno različico:
Posted 14 February 2013 - 07:14 PM
Hvala. Mi tisti s kakavom kar bolj mikaven zgleda, kot tale. Meni gre zdaj Laverin z malino h koncu in mi je zelo všeč in čudovito diši, bom sigurno še kdaj kupila, pa še poceni je. Sem pa že nabavila z DM-ovim bonom Dr. Organic balzam z medom, ki pa smrdi. Nima tistega prijetnega vonja po medu no. Pa navoj ima zgoraj, ne spodaj, kot ostali, kar mi je malo nepraktično. Ne bom več kupila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 February 2013 - 07:18 PM
Jaz sem tudi pred kratkim z DM bonom kupila en balzam, nad katerim sem razočarana - Weledin Everon balzam... tak voskast je.
Zato sem prav vesela, da sem danes naletela na tega.
Edit: sem zgoraj objavila še sestavine. Pa ni testiran na živalih, kar je dodaten plus.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users