Jump to content

Photo

Senčila

• Please log in to reply
677 replies to this topic

#281 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 October 2006 - 10:34 PM

lej js mam u glavi tkole, enkrat spomlad so dal vn 2 nova cetvorcka, en je meu not tut temno vijolcno (zrela sljiva farba), zeleno (temno, pigmentrano, tako đunglasto), modro (barva neba nad zelenim oceanom (ponoci, seveda)) pa sonckasto rumeno. js mam to u glavi, zdej pa loh da se tut motm... aja, sm sla gledat na njihovo stran, pa ne najdem... mogoc je slo za ksn special edition al pa kej confused.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#282 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 October 2006 - 10:53 PM

e jebiga Jenna, lej kaj sm najdla[attachmentid=73], pomoje je to to, kar mam js u glavi ermm.gif sori za lazno upanje cry.gif biggrin.gif sej muf ma pa miljon posto kej thumbup.gif

Attached Files

• Attached File  gosh.jpg   4.55KB   84 downloads

• 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#283 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2006 - 01:31 AM

Omfg, saj ta četvorček je pa naravnost grozljivo grd. ohmy.gif
Vseeno hvala, da si se potrudila z iskanjem, hehe wink.gif, bom probala kaj pri MUFu izvohat. Res bi fuuul mela ti dve farbi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#284 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 October 2006 - 08:44 AM

ves kaj, js bom sla dons pogledat v Namo, kaj je zdej s temi cetvorcki, k sm ful prepricana, da majo tut tistga, k ga mam js u glavi. (boze mili, ker stavk slap.gif ) no, enivej, porocam zvecer! LP
  • 0

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2006 - 12:35 PM

Oukej! woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#286 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 October 2006 - 11:03 PM

No, Collistar ima eno meni všečno viola senčko, a se bojim, da bi na sencah izpadla precej svetleje. Stane okoli 3k.

IPB Image

V Muellerju ne prodajajo Collistarja, ne? Se mi zdi, da ga nisem tam zapazila nikoli, je pa res, da me Collistar že od nekdaj ni preveč mikal.

• 0

#287 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 04 October 2006 - 02:43 PM

A da nimajo Collistarja? Če me spomin ne vara, sem Collistar videla v meni najbljižjem Mullerju. hmm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#288 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 October 2006 - 03:12 PM

Collistar majo v Daglasu.
  • 0
Viens, reste ici!

#289 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4148 posts

Posted 04 October 2006 - 03:54 PM

Collistar majo tudi v Mullerju wink.gif
  • 0

#290 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2006 - 08:06 PM

[attachmentid=94]
dons sm kupila senčke vollare, bl x ferma ane ? hmm.gif

ker sm rabla eno zelene senčke, in sm kupila kr te, pa še pocen so ble.
je pa ista embalaža k na sliki, sam u zelenih odtenkih smile.gif

je mela kdaj mogoče kera še te senčke, kako so se obnesle ?

Attached Files

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#291 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 05 October 2006 - 09:29 PM

DiLeMa pravi, da so super, meni so bedne. Raje kupim kj dražjega. Nekak so ful mal obstojne pa določene barve se na vekah nč ne poznajo. Ampak za tak denar so vredu, bi rekla wink.gif Jst mam tud takle trojno senčko kt na sliki, samo da so druge barve. wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#292 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 October 2006 - 05:27 AM

aha smile.gif
jz sm si dala dele en odtenk gor, pa je fajn, lepa barva, sam pomoje bi ble tud glede obstojsti zlo dobre s tistim za pod senčila biggrin.gif
  • 0

#293 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 October 2006 - 10:04 AM

QUOTE(MateYa @ 5. 10. 2006 - 22:29) View Post

DiLeMa pravi, da so super, meni so bedne. Raje kupim kj dražjega. Nekak so ful mal obstojne pa določene barve se na vekah nč ne poznajo. Ampak za tak denar so vredu, bi rekla wink.gif Jst mam tud takle trojno senčko kt na sliki, samo da so druge barve. wink.gif

Te senčke so nekje srednje kvalitete, torej so v redu, niso pa primerljive seveda s kakšnimi Lancomovimi recimo. Zelo veliko je pri teh senčkah odvisno od odtenka ... jaz imam eno rjavo paleto in je zelo kvalitetna, senčke se ne drobijo, super se nanašajo, so zelo obstojne in tudi dovolj intenzivne ... torej glede te palete same pohvale, jo ogromno uporabljam. So pa baje nekateri svetlejši odtenki bolj brezvezni, ker se nič ne vidijo ... to sem slišala od kolegice, sama pa ne vem, ker nisem sprobala.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#294 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 October 2006 - 01:09 PM

ja to je res, najsvetlejši odtenki v skor vsaki tej škatlci, so same bleščice smile.gif
  • 0

#295 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 06 October 2006 - 02:27 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 5. 10. 2006 - 21:06) View Post

[attachmentid=94]
dons sm kupila senčke vollare, bl x ferma ane ? hmm.gif

ker sm rabla eno zelene senčke, in sm kupila kr te, pa še pocen so ble.
je pa ista embalaža k na sliki, sam u zelenih odtenkih smile.gif

je mela kdaj mogoče kera še te senčke, kako so se obnesle ?

Jst sem kupila iste te, samo roza odtenek. Kupila sem jih, ker so ble lepe barve in predvsem zato, ker so se konc svetle zarad bleščic. In pridem dam, podrgnem s tistim za nanašat senčko in guess what?? Te bedne bleščice so ble samo na površini, senčke pa čist navadne verymad.gif Uh sem bla jezna. Zdej jih mam doma, nedotaknjene ermm.gif
  • 0

#296 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 October 2006 - 03:15 PM

aja down.gif

nevem, do dele sm skor use probala, sm si dons kupila tud še ene z mal bl rumenkastimi odtenki, in pa srebrno-sivimi, pa je bleščic se povn kufr, me prov zanima, če je to res sam na površini hmm.gif
  • 0

#297 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 23 October 2006 - 06:55 PM

hmm punce mene pa neki zanim...mugoče veste, če obstaja kkšna taka senčka k bi mela sam bleščice, da bi se dala nanest čez kerokol drugo senčko k je brez blečic...upam, da veste kaj mislim biggrin.gif
  • 0

#298 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 29 October 2006 - 08:41 PM

js sm si zadnjič kupila 3 enojne senčke od vollare, tiste holografic in so mi ful fajn! pa barve so mi ful lepe, za 240 sit so super smile.gif embalaža je pa podobna essence senčkam.
  • 0

#299 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 30 October 2006 - 03:30 PM

Kje pa se da dobit tel vollare senčke?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#300 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 October 2006 - 03:35 PM

v tuševih drogerijah wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic