Senčila
Posted 01 October 2006 - 10:34 PM

Posted 01 October 2006 - 10:53 PM

Attached Files
Posted 02 October 2006 - 01:31 AM
Omfg, saj ta četvorček je pa naravnost grozljivo grd.

Vseeno hvala, da si se potrudila z iskanjem, hehe

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 October 2006 - 08:44 AM

Posted 02 October 2006 - 12:35 PM
Oukej!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 October 2006 - 11:03 PM

V Muellerju ne prodajajo Collistarja, ne? Se mi zdi, da ga nisem tam zapazila nikoli, je pa res, da me Collistar že od nekdaj ni preveč mikal.
Posted 04 October 2006 - 02:43 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 October 2006 - 03:12 PM
Collistar majo v Daglasu.
Posted 04 October 2006 - 03:54 PM

Posted 05 October 2006 - 08:06 PM
dons sm kupila senčke vollare, bl x ferma ane ?

ker sm rabla eno zelene senčke, in sm kupila kr te, pa še pocen so ble.
je pa ista embalaža k na sliki, sam u zelenih odtenkih

je mela kdaj mogoče kera še te senčke, kako so se obnesle ?
Attached Files
Posted 05 October 2006 - 09:29 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 October 2006 - 05:27 AM

jz sm si dala dele en odtenk gor, pa je fajn, lepa barva, sam pomoje bi ble tud glede obstojsti zlo dobre s tistim za pod senčila

Posted 06 October 2006 - 10:04 AM
DiLeMa pravi, da so super, meni so bedne. Raje kupim kj dražjega. Nekak so ful mal obstojne pa določene barve se na vekah nč ne poznajo. Ampak za tak denar so vredu, bi rekla

Te senčke so nekje srednje kvalitete, torej so v redu, niso pa primerljive seveda s kakšnimi Lancomovimi recimo. Zelo veliko je pri teh senčkah odvisno od odtenka ... jaz imam eno rjavo paleto in je zelo kvalitetna, senčke se ne drobijo, super se nanašajo, so zelo obstojne in tudi dovolj intenzivne ... torej glede te palete same pohvale, jo ogromno uporabljam. So pa baje nekateri svetlejši odtenki bolj brezvezni, ker se nič ne vidijo ... to sem slišala od kolegice, sama pa ne vem, ker nisem sprobala.
Posted 06 October 2006 - 01:09 PM

Posted 06 October 2006 - 02:27 PM
[attachmentid=94]
dons sm kupila senčke vollare, bl x ferma ane ?

ker sm rabla eno zelene senčke, in sm kupila kr te, pa še pocen so ble.
je pa ista embalaža k na sliki, sam u zelenih odtenkih

je mela kdaj mogoče kera še te senčke, kako so se obnesle ?
Jst sem kupila iste te, samo roza odtenek. Kupila sem jih, ker so ble lepe barve in predvsem zato, ker so se konc svetle zarad bleščic. In pridem dam, podrgnem s tistim za nanašat senčko in guess what?? Te bedne bleščice so ble samo na površini, senčke pa čist navadne

Posted 06 October 2006 - 03:15 PM

nevem, do dele sm skor use probala, sm si dons kupila tud še ene z mal bl rumenkastimi odtenki, in pa srebrno-sivimi, pa je bleščic se povn kufr, me prov zanima, če je to res sam na površini

Posted 23 October 2006 - 06:55 PM

Posted 29 October 2006 - 08:41 PM

Posted 30 October 2006 - 03:30 PM
[Napoleon]
Posted 30 October 2006 - 03:35 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users