Jaz večji del veganskih živil še vedno dobim v Intersparu (Veggie, Evergreen), tudi veliko večjo izbiro pravih čajev imajo, zato tam pribl. 2x na mesec opraviva večji nakup. Za vse ostalo in za sproti pa Hofer. V Lidl, razen ob teh kulinaričnih tednih ne hodiva, v Mercator pa še manj. Tam se na blagajni postaraš.

Kje kupujete?
Posted 08 August 2017 - 08:53 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 August 2017 - 09:28 PM
Jaz bom pa vsaj 1x mesečno šla v e.Leclerc, imajo par izdelkov res top in ceneje kot drugje.
Nazadnje sem odkrila poceni navaden sojin jogurt, ki ni bljak in je pakiran po 6x100g, kar mi je super za zajtrk.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 August 2017 - 12:48 AM
Pri nas bomo do konca leta dobili še Spar
Ja! Komaj čakam!

Posted 12 August 2017 - 08:12 AM
Posted 18 September 2017 - 07:02 PM
― V. Van Gogh
Posted 18 September 2017 - 07:10 PM

Posted 02 February 2018 - 08:32 PM
Barbarina, jaz sem videla te, banjice ne vem če imajo. Če te še zanima.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 February 2018 - 09:28 AM

Aja, mislim, da sem Jino sprasevala gelde sladoleda v Bariju

Posted 03 February 2018 - 01:09 PM

― V. Van Gogh
Posted 21 June 2018 - 01:49 PM

― V. Van Gogh
Posted 06 July 2018 - 09:38 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 July 2018 - 05:28 PM
A se da vse naročat, tud zamrznjene stvari?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 July 2018 - 05:42 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 July 2018 - 05:49 PM
V (Inter)Spar pa res redko zavijem, mi je stran s poti in bo tole precej dobrodošlo.
Bill Bullard
Posted 17 July 2018 - 09:37 AM
Posted 15 January 2020 - 11:10 AM
Tukaj lahko nadaljujemo z debato iz čveka.
V Eurospinu sem že parkrat kupila prašek, pa sredstva za pomivalca, testenine itak kupujemo v glavnem tam (imajo tudi odlične sveže rezance v hladilniku), moj hodi dol po dimljenega lososa (je baje precej cenejši kot drugje), napolitanke in ostale sladkarije občasno, mandarine sem dol dobila letos najboljše, pa vedno še kaj vzamemo.
V Hoferju redno jemljem mleko, wc papir, kosmiče, kruh mi je dober njihov, marmelade, če si zaželim kaj drugega kot domačo, maslo, jajca...
Načeloma se res večino stvari dobi v Hoferju, mi tam vzamemo tudi Argeto, Radensko, občasno Nutello in Barcaffe, ponavadi pa grem po take dražje stvari s kuponom za 25% v Spar ali Tuš oz. ob vikendih v Mercator.
Posted 15 January 2020 - 11:36 AM
Ne moremo pa za Hofer govorit, da ni poceni, saj je še vedno med najcenejšimi. Cela večja vreča me pride v povprečju 25 - 35 €. Najraje nakupujeva tle, hodimo pa tudi v Merkator, če kaj nujnega zmanjka.
Ko sva na vikendu, greva kaj kupit v Conad, ampak na splošno pa so cene kar cca 20% višje kot recimo v našem Hoferju in ne delava zalog, prineseva veliko kar s sabo. Kvečjemu kake testenine se bi še splačalo na zalogo vzeti, pa par stvari, ki se jih ne dobi pri nas.
Bill Bullard
Posted 15 January 2020 - 11:53 AM
Meni je noro, da grem zadnje čase v trgovino po par stvari in vsakič je čez 30 eur.
Največ kupujem v Hoferju, kar tam ne najdem, grem v Špar.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 January 2020 - 09:19 PM
Posted 15 January 2020 - 09:26 PM
Nazadnje me je presenetila cena Toto krpic, skoraj 4€ za 100 krpic in nobene alternative prakticno. Ne vem a bomo sli nazaj na mokre brisace in milo al kaj? Pa zdaj imamo res en paket za en mesec, z dojenckom se bo pa to spet spremenilo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users