Jump to content

Photo

BAR II

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#281 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 02 November 2006 - 06:33 PM

jes bi te kolege od đerija vprašala kje delajo in s čim se ukvarjajo,pomoje so se tak z limuzino pripelaljali do prvega vogala smile.gif
vemo kakšno je stanje v slo,in mi nebo noben reko da taki šmrkavci služijo tolk keša.ja njihovi atiji mnda,to bo...
sramota kaj je v tem baru letos.
  • 0

#282 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 November 2006 - 07:00 PM

ja sej, pol pa Jernej še reče, prijatli so si ta denar sami nagarali, seveda ja .. nono.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#283 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 02 November 2006 - 07:07 PM

kaj češ kot je rekel klemen vse je igra. in dokler ima pop tv gledanost in si manejo roke z mastnimi denarci, si lahko privoščijo vse.. klemna je bilo res škoda. jernej in ostali v njegovi skupini so v baru delali na način "prilizuj se tistemu, ki ima denar". ampak folk vse vidi in so raje podprli bele.. na srečo ni več skupin ampak so drugi problemi. npr. o obeh sobotnih stolih odloča žiga, ki je dobil največ plusov. lahko si že mislimo koga bo dal na stol.. ni mi pa logike kako lahko človek, ki ja največja afna v baru, povrh vsega še grozi na veliko, dobil največ plusov. ko bosta jernej al pa žiga na stolu pičita domov, samo vprašanje je kdaj bo to blink.gif mad.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#284 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 November 2006 - 07:28 PM

kruta igra je to letos blink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#285 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 November 2006 - 10:36 PM

http://www2.arnes.si.../bar/bojkot.htm

Ste že vidli to? Mislim.. Postaja zanimivo laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#286 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 02 November 2006 - 10:37 PM

zakaj je mogu it Klemen vn cry.gif
js upam, da Žiga pa Jernej čimprej pokata domov, ker sta največja hinavca tm notr. bumbarja biggrin.gif
  • 0

#287 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 November 2006 - 12:09 AM

QUOTE(Rory @ 3. 11. 2006 - 0:37) View Post

zakaj je mogu it Klemen vn cry.gif
js upam, da Žiga pa Jernej čimprej pokata domov, ker sta največja hinavca tm notr. bumbarja biggrin.gif

Res je! Klemena je blo ful škoda. ermm.gif Pa Žiga zdaj kar največ plusov, zihr bodo same punce na stolih...groza me je ob misli, da bi Žiga al pa Jernej zmagala pa dobila tist denar na koncu, ker si ga ne zaslužta. Drugi se ful trudjo pa vse...kr neki je letos ta bar. rolleyes.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#288 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 November 2006 - 07:54 AM

sej če bosta recmo kdaj enkrat u prihodnosti mogoče pršla žiga ali jernej na stol, bosta hit vn dana, zato pa zdej ful neki taktizerata, hočm, da nakonc zmaga edn iz bele skupine . Trenutno ne prenesem gledat Žigatgovga igranja kao "frajerčeka" (z uno bedno kapco, k je prov ogabna), in jerneja k use sam opravičuje pa da se mu zdi vse lepo in prov, ja itak če ve, da ta tedn gotov nov šu on na stol in njefovga kao milga pogleda rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

pa Klemna je blo res tok škoda, tisto k so povedal kao da ne razmišljajo isto in zato minus mi je tko kr neki, on je bil čist lepo pameten, in mal se je pobrigal za stvar in jo prej ter bolj organizeru kot pa večlina ostalih, skratka fajn je bil smile.gif
  • 0

#289 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 03 November 2006 - 09:37 AM

Klemen je biu res bogi k je vn šou, ni si zaslužu, nikakor ne. Đerijeva izjava d so njegovi prjatni dnar sami prgarali pa blink.gif -nben, ki je za dnar res mogu garat ga ne bo dobesedno zlival po tleh ampak ga bo znal cent!!! upam da na konc zmaga emil al pa grega,mogoče celo tina, al pa da vrnejo klemena!
  • 0

#290 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 03 November 2006 - 10:31 AM

A bojo zdaj moral dat še koga notr (ker se kao ne izzide s tedni)? Potlej bi blo najbolj fer, da bi npr. gledalci sami izbrali nekoga izmed izpadlih kandidatkov (kateri si po njihovem mnenju zasluži še eno možnost), da pride nazaj notr. Jst bi potlej itak za Klemena glasovala. cool.gif
  • 0
IPB Image

#291 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 03 November 2006 - 10:47 AM

ta ideja ubistu niti ni tok slaba, da bi gledalci zbiral kdo gre nazaj not smile.gif sam kaj k bi verjetno vse zaljubljene najstnice glasvale za kšnga gašperja(ki je men sicer biu čist uredu, kar sm ga gledala). al bodo pa res dal not še eno rezervo,kar je res čist brez veze... še zmer pa bi mi blo najbol k bi klemen ostau sad.gif

ps:drgač nism kšn bar fan, sam kar spremljam se pa letos res same svinjarije tm not dogajajo mad.gif
  • 0

#292 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 03 November 2006 - 12:34 PM

Jaz pa rečem, da bo v soboto na vročem stolu Špela.
  • 0

#293 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 03 November 2006 - 12:39 PM

sem slišala da v soboto pride rezerva skoraj 100% noter.
ja bilo bi fajn,da bi se kdo od izpadlih vrnu,sam pomoje se to ne bo zgodilo,ker ta pop tv s svojimi pravili letos res sux.
Đeri je bil včeraj čist presran na plusih in munusih.,vedno ko je beseda tekla o izpadanju ga je mal stisnlo, sej prav vse se vrača....
prav zanimivo ga je gledat,kako se spreminja svojo ponosno razpoloženje,j oj kak mi je antipatičen
Kakšno kapico ima žiga..joj joj...kod da gre v štalo kidat tongue.gif kmet...am na eni oddaji če sem prav razumela,je rekel da ima zaposlenih nekaj ljudni,nevem točno pet...
in me res zanima kako podjetje ima ta butl biggrin.gif biggrin.gif .pomoje kakšno gostilno?ker mu ne zgleda oz ne paše da bi bil podjetnik.aha mogoče se pa bavi z živinorejo tongue.gif v hlevu...honorarno
  • 0

#294 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 November 2006 - 12:43 PM

QUOTE(Kalypso @ 3. 11. 2006 - 12:34) View Post

Jaz pa rečem, da bo v soboto na vročem stolu Špela.

v to ne dvomim(o) laugh.gif
  • 0

#295 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 03 November 2006 - 01:20 PM

To še igra ni, saj sploh ni pravil. Scenaristi si zmišljujejo sproti. To, kar počnejo z njimi po tv, mislim da za tekmovalce ni ravno dobra reklama. Barovci postajajo sodobni gladiatorji.
  • 0

#296 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 03 November 2006 - 01:27 PM

Mi pa naivino ljudstvo, ki to gledamo.
  • 0

#297 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 03 November 2006 - 02:22 PM

Zakaj za vraga so pa zdaj vrgli Klemena ven, če bodo pa pol spet neko rezervo notr tiščali? Mislm, wtf? down.gif
  • 0

#298 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 03 November 2006 - 03:50 PM

če bojo dal rezervo notr se vi sprašujete za kaj? men je popolnoma jasno, da se neki dogaja, da se pomožnosti barovci skregajo, ker je normalno pogovarjanje, smeh in prjatlstvo za pop tv premal gledano
saj moje mnenje
bol se kregao, so skregani, bol drug druzga v drek tiščijo bol jim je ušeč

• 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#299 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 03 November 2006 - 04:26 PM

res so grdo tole s temi kuvertami naredl!bogi klemen!dons bi me skor zbiv k sm šla čez prehod za pešce na kongresnga blink.gif
pomoje bota na stolu špela pa tina al pa emil pa grega - ženske zato k je bil tak že prvotn načrt, pa še žiga špele ne prenese, moški pa zato da se znebi konkurence - tko k so s klemenam naredl. pa ful se mi zdi da majo bojana, žiga pa đeri en pakt med sabo da se navjo vn metal. k ta bojana j tko faking nedotakljiva da mi j že kr mal čudn.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#300 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 November 2006 - 06:57 PM

men gre pr bojani na živce to kar je že Klemen omenu, da se ji za vse po domače povedan jebe ermm.gif
to mi nekak ni pristop na nivoju do nekaterih stvari down.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users