Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#281 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 April 2007 - 10:05 AM

Ni ravno današnja prigoda, zgodilo se je v sredo, ko sem bila v šolski knjižnici. Kolegica je opazila ne desni rami nek črn flekec oz. smetko. Sama seveda nisem videla. No, in nato začne pulit tisti cvern in ugotovi da mi trena črno spodnjo majčko. Kako je zardela laugh.gif Spodnje majčke mi ni škoda, se bom pa verjetno vsakič nasmejala ob spominu.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#282 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 April 2007 - 11:11 AM

današnje full vživete in krasne sanje .... oops.gif smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#283 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 April 2007 - 11:22 AM

Ko sem dala v kruhomat zamesit testo za pico, sem pozabila vstavit ''lopatke'', ki mešajo vse skupaj oops.gif Potlej je bilo treba na roko narest do konca.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#284 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 21 April 2007 - 12:45 PM

v sredo ko vsa natovorjena čakam na vlak domov iz lj...sedim na klopi, na kolenih imam torbico izlilo cca 2dcl vode...v torbici P:mobitel, mp3 predvajalnik, ndenarnica, zdravila itd.....in pol sem tam sredi postaje vse zložla ven, zbrisala v jakno (ker druga ni blo pri roki), in iz torbice izlila vodo laugh.gif mislim, kaj takega?!

...ampak, na srečo še vse dela thumbup.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#285 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 April 2007 - 04:30 PM

Meni se je pa v popolnoma novi torbici stopila čokolada med pohajkovanjem po Avstriji, vseeeee je bilo čokoladno, res čisto vse, seveda vključno s torbico. Najhujše pa je, da je bil moj telefonček tako popackan, da zdej zvočnik ne dela (očitno ga je čokolada zalila) in jaz druge slišim, ko govorijo, oni pa mene popolnoma nič, pa tudi če se derem ko nora. cry.gif Ga bom nesla popravit v ponedeljek ... ampak sem res full žalostna. sad.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#286 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2007 - 04:34 PM

DiLeMa IPB Image
Zoprno, si kar predstavljam, sočustvujem!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#287 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 21 April 2007 - 04:34 PM

oh...boga console.gif

• 0

#288 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 23 April 2007 - 04:04 PM

in ko smo ravno pri teh štorijah...danes se mi je smrdljivi vrtnični tonik polil po celem nahrbtniku..kar vključuje obleke za v lj, in moj ljubi planerček...že cel dan voham sam vrtnice...uh...bruhala bom bruh.gif
  • 0

#289 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 24 April 2007 - 12:29 PM

Jest sm si pa zadnč pucou zobe. Naenkrat je krtačko odneslo od zob naravnost v mojo desno nosnico. Kr globok notr. ohmy.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#290 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 24 April 2007 - 12:38 PM

Dobr da nisi očesa iztaknil laugh.gif
  • 0

#291 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 April 2007 - 12:45 PM

Oumajlord, aaaaaauč! biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#292 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 April 2007 - 01:14 PM

smile.gif

Povabim prijateljico na kavo in vztrajam, da si naroči še rogljiček. Odprem denarnico in noter 20 centov. Plačala seveda ona! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#293 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 24 April 2007 - 02:23 PM

omg, kruta laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#294 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 24 April 2007 - 03:43 PM

QUOTE(Kinky @ 24. 4. 2007 - 14:14) View Post

smile.gif

Povabim prijateljico na kavo in vztrajam, da si naroči še rogljiček. Odprem denarnico in noter 20 centov. Plačala seveda ona! biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#295 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 April 2007 - 03:44 PM

Tole je pa tak smešno ej, že eno minuto se krohotam. laugh.gif laugh.gif Boga reva, pa sej ... prjatlca je že zastopla, ane. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#296 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 24 April 2007 - 03:46 PM

laugh.gif

mi smo pa test kemije prestavl za en tedn. ucasih rata smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#297 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 April 2007 - 07:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 24. 4. 2007 - 16:44) View Post

Tole je pa tak smešno ej, že eno minuto se krohotam. laugh.gif laugh.gif Boga reva, pa sej ... prjatlca je že zastopla, ane. tongue.gif

Veš da. Bom naslednjič jaz za par piv dala pa bo vse ok! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#298 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 April 2007 - 05:23 PM

Včeraj se mi je zgodilo podobno kot Dilemi. Se vozim jst na trening, stopim iz avta, pomaham mami in grem lepo po pločniku do dvorane. In naenkrat začutim neki prijetno toplega na stegnu. *smajli 'nič jasno'* Veselo vtaknem roko v žep in baaaaa, privlečem ven prste spacane od čokolade, pfuuuj, še za nohte mi je vse šlo. Jst budala sem si pred odhodom na trening dala še par čokoladnih jajčk v žep češ sej jih bom pojedla med potjo. Debil. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#299 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 25 April 2007 - 05:47 PM

Coco...biggrin.gif

Ja v katerega si pa potem tako zatrapana, ha...?
wink.gif
  • 0

#300 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 April 2007 - 05:57 PM

Jst sm enkrat dala en čokoladen jajček v žep od bunde, ki je bil slučajno strgan, in zadeva se je najprej dobro zamotala v bundo in de šele nato stopila nekje v notranjosti, Jst sicer sto let nisem opazla nič razen prijetnega vonja po čokoladi biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users