Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#281 *katyka*

*katyka*

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 28 November 2005 - 10:10 AM

e, js bi si šla full delat pires v nos, pa pliss dejte mi use napisat o tem. a ful boli, pa če je dobr si delat s pištolco, pa kam nej grem v cult al v exit ermm.gif: ermm.gif:

hvala že vnaprej za odgovore biggrin.gif
  • 0
uživaj lajf dokler lahko!!

#282 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 28 November 2005 - 10:39 AM

poglj malo prejsne strani-sem ze veliko napisala o tem! biggrin.gif
  • 0

#283 *katyka*

*katyka*

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 28 November 2005 - 10:54 AM

ok hvala
  • 0
uživaj lajf dokler lahko!!

#284 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 28 November 2005 - 11:37 AM

jst k sm si ga dala u nos mi je tut uhancek nekak not zlezu in me je to bolel.sam to je blo 4 mesce nazaj zdj ga pa sploh ne cutm vec.pa sm mela tistega medicinskega je biw kr nabit noter v nos ampak res nisem mela problemov ga ven dobit al pa odpet.zapet... biggrin.gif zdej mam ze priblizno 2 tedna ga tut u popku biggrin.gif pa mam rdecna zgornji strani ermm.gif a je to fejst narobe?pa ga priiidno pucam biggrin.gif no pa mam ze ksn mesc u hrustancu sam ga nimam tm kjer ma vecina,ampak na robu.... tm ko je mal debelejš ušes ermm.gif sam to pomoje ni dobr.to mi je gun zgleda zasrov mad.gif pa boli me se kr gnoji se pa nc.a je to narobe?? rolleyes.gif no to je to tko da jih mam zdj use skupi 6 pa pomoje bo zaenkrat kr dost.pa za popek sm exxxtreemno hepiiii :blob3: biggrin.gif fuuuuuul hudo mi je se u jeziku sam to pomoje ne bom nkol dozvela biggrin.gif oops.gif cawcawwww
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#285 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 28 November 2005 - 04:19 PM

ej miska-tud jz sem si ga dala v uses...na hrustanc pa me boli(dala sem si v petek)-to je pac zato ker je uhan tujek v telesu,nc ne skrb se bo ze pocelil...pa tud za popek naj te nic ne skrbi sem imela tud jaz rdec okol..pa je zdej vse ok.

kje pa se mas piercing???mas isto tko kt jz v nosu pa v popku...no jz mam pol se na usesih fulll...mela pa bi ga se v bradi-sam to mi najbrz ne bi dovolil cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif ...ja nimam kej...mogoce pa k bom polnoletna-sam se eno leto pa bo:)hehe...

no sporoc kje mas vse piercing...

papa biggrin.gif
  • 0

#286 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 28 November 2005 - 06:04 PM

QUOTE(ĐsT_JsT)
a je kkšna možnost da ti kkšn živec prebodejo? ker sn slišala da je ena postala zato nema.. sad.gif ermm.gif

mene tutu to zanima
aja a morš met kkšn potrdil od staršev za pirsat jezik??
a se ti recimo k si str 50 zaraste luknja od uhana?
k res mal defektno zgleda da maš uhan k si že tok str!!

biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#287 kikkika

kikkika

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 28 November 2005 - 09:52 PM

jest mam 3 uhančke.in sicer u jeziku,nosu in na spodni ustnici u bistvu u bradi na desno stran smile.gif pa so mi uhančki ful ušeč.u jeziku pa u bradi sm si dala delat u exitu u nosu sm si ga pa sama nardila pa je blo vse u redu laugh.gif laugh.gif u exitu ti res kvalitetno nardijo pa še ta tip k ti dela je ful prjazn pa te poskuša zamott da te ni tok strah laugh.gif
  • 0

#288 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 29 November 2005 - 05:48 PM

QUOTE(kikkika)
jest mam 3 uhančke.in sicer u jeziku,nosu in na spodni ustnici u bistvu u bradi na desno stran smile.gif pa so mi uhančki ful ušeč.u jeziku pa u bradi sm si dala delat u exitu u nosu sm si ga pa sama nardila pa je blo vse u redu laugh.gif laugh.gif u exitu ti res kvalitetno nardijo pa še ta tip k ti dela je ful prjazn pa te poskuša zamott da te ni tok strah laugh.gif

o groza!! blink.gif blink.gif sama si si prebodla nos-ves da lahko tetanus dobis??bolje je da gres k strokovnajkom wink.gif tko k si sla za jezik pa za brado wink.gif wink.gif
  • 0

#289 kikkika

kikkika

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 29 November 2005 - 06:16 PM

QUOTE(ursi)
QUOTE(kikkika)

o groza!! blink.gif blink.gif sama si si prebodla nos-ves da lahko tetanus dobis??bolje je da gres k strokovnajkom wink.gif tko k si sla za jezik pa za brado wink.gif wink.gif

ja vem ja..zavedala sm se posledic..nos je podobn k pa ušesa in je zlo mejhn možnosti da gre kej narobe. ermm.gif sej glavn da je vse u redu an..zej ga mam u nosu že okol 2 leti laugh.gif
  • 0

#290 PICY

PICY

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 30 November 2005 - 11:34 AM

jaz bi samo nekaj vprašal,jaz sem že mel pearcing v obrvi in pod ustnico,pa nikjer ni če boli tisti ki si hočete dat na toti 2 mesti vi kr ker je cool,me pa zanima zaj bi si dal v jezik, pa mam kao žilo na sredini jezika pa me zanima če si ga lahko vseeno kao narejim, da ti malo mimo nardi al kak naj mi nekdo pove.....plisssshvala vam...hehe twisted.gif tongue.gif laugh.gif
  • 0

#291 špelchyka

špelchyka

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 30 November 2005 - 06:24 PM

prosm pomagite mi..... cry.gif že 3 leta si želim uhanček u nos....ampak je blo vedno tko da so govoril ko boš 18.......pred enim tednom sm bla stara 18 in od takrat naprej se samo še kregamo. oops.gif fotr je tok zategnen in ne prenese uhančkou. v ušesih mam 5 luknc, to lahko, ampak nosek je pa že kriza. nemorm ga prepričat......a ma kdo kkšn recept?? plis.... sad.gif
  • 0

#292 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 30 November 2005 - 06:25 PM

oky jaz lahk tole slikco pokazem...k je tok grozna.....da vidte kaj se zgodi ce si alergicen na piercing v jeziku ermm.gif ermm.gif ermm.gif (jz ga nimam in ga tudi nikoli ne bi imela biggrin.gif )
IPB Image

:sad2: jao.... rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#293 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 30 November 2005 - 06:27 PM

IPB Image

ne vem no----grozno vglavnem---presodte sami rolleyes.gif wink.gif
  • 0

#294 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2005 - 06:27 PM

QUOTE(špelchyka)
prosm pomagite mi..... cry.gif že 3 leta si želim uhanček u nos....ampak je blo vedno tko da so govoril ko boš 18.......pred enim tednom sm bla stara 18 in od takrat naprej se samo še kregamo. oops.gif fotr je tok zategnen in ne prenese uhančkou. v ušesih mam 5 luknc, to lahko, ampak nosek je pa že kriza. nemorm ga prepričat......a ma kdo kkšn recept?? plis.... sad.gif

Prideš domov pirsom pa se postaviš pred fotra pa rešeč: Ati Ati ti je všeč? laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#295 špelchyka

špelchyka

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 30 November 2005 - 09:00 PM

ja.....bi to nrdila, če bi mela mal več poguma, ampak pr mojmu fotru je mal kriza..... je reku mi bo moj lepi noisek odrezu če bo tko. pa fora je u tem da se kao neki kregamo, ampak on se mi smeji u faco. in pol me to še bl razpizdi, on se pa dela k da me nesliš k se derem nanga.....mislm kr neki....dala si ga bom v jezik, ker tega pa SPLOH ne prenese..... twisted.gif
  • 0

#296 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 30 November 2005 - 09:51 PM

zdej pa res ne vem če bi si ga dala v jezik! cry.gif cry.gif cry.gif
ful kripi slikce!!kr žalostna sm ratala k mislm da si ne bom dala pirsa. cry.gif cry.gif

a lahko veš če si alergičen na uhane v jeziku?? biggrin.gif cry.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#297 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2005 - 11:15 PM

.

O kristus marija biggrin.gif:D:shock:

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#298 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2005 - 11:17 PM

Meni je tudi kr slabo ratalo, ko sem vidla slikice. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2005 - 11:24 PM

.

Mah, meni se vse to zdi malo pretirano. Itak, da lahko ratajo reakcije. Saj tudi jaz bi lahko šla gledat strašljive slike od raznih reakcij piercingov v bradi, preden sem si ga šla nardit. Pa nisem. In tudi, če bi, me to ne bi odvrnilo od tega.
Saj recimo nekateri imajo tudi grozne reakcije, ko si lase pobarvajo..... jim vsi izpadejo in tisto, od koder so nekoč rasli lasje, ni ravno najlepše na pogled. Pa kaj zdaj?! Si ne bo zaradi ene par izjem noben šel las farbat? Krneki.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#300 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 December 2005 - 08:12 AM

Jenna a ti maš pirs v bradi?
  • 0