Jump to content

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#281 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 16 February 2007 - 07:52 PM

Kh..nekateri ja smile.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#282 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 18 February 2007 - 06:01 PM

Živjo!!!!
No morem rečt,da je meni ta krema zelo pomagala. Sam še par mozolčkov sem mela. Zdj pa je en problem pršu. Meni je pač prva kremica zmanjkala in tako sem naročila drugo. Nanjo sem čakala 2 dni in med tem časom nisem nič uporabljala za mozolje. No in včeraj sm jo dobila in si namazala obraz. Dans zjutraj pa se vstanem in obup. Polna sem rdečih velikih mozoljev. cry.gif sad.gif Tok sm obupana da danes nism šla niti ven.
Zakj mislite da se mi je zgodila ta reakcija??? Kozmetiko pa to uporabljam vse enako.
Aja. A lahko uporabljam Cosmerbo z Differinom? Najprej nanesem Differin pol pa Cosmerbo???
Hvala

Lp
  • 0

#283 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 18 February 2007 - 06:08 PM

Jaz čez Diferin nisem ničesar mazala. Zjutraj sem si umila Diferin z obraza in namazala Cosmerbo. Ne vem pa, če je fino eno čez drugo mazat.
  • 0

#284 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 18 February 2007 - 06:16 PM

Preberi si Tina mal nazaj temo. Smo večkrat omenile, da kemije in Cosmerbe ne gre mešati. Jaz poskušam čimmanj no....Čakam namreč , da mi začne Cosmerba delovat cool.gif
  • 0

#285 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 18 February 2007 - 06:17 PM

Aha.Hvala smile.gif Sj jz zdj že skor ene 3 mesece nism uporabljala Dofferina,ker mi je Cosmerba pomagala. Sam res nevem zakaj se mi je to zgodilo zdj. sad.gif
  • 0

#286 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 February 2007 - 06:19 PM

Dofferina laugh.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#287 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 18 February 2007 - 06:21 PM

Upssss oops.gif . Sm se mau zatipkala.
  • 0

#288 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 February 2007 - 06:28 PM

ej js nism se v nobeni fazi, edin nos se mi ful lup. drgac pa tut mozoljev nimam, izsusene al pa mastne koze tut ne. butl.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#289 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 February 2007 - 06:38 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 2. 2007 - 16:11) View Post
Mislim, da nekateri niso najbolj podrobno brali. Zlobica je govorila o SebaMed obarvani kremici za prekrivat mozoljčke.

Nekateri, torej jaz, res nismo podrobno brali (sem mislila, da gre za Cosmerbo, glede na to, da je tema o njej). wacko.gif
Sem pa zgolj hotla pomagat, ne morem si kaj, sem dober človek.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#290 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2007 - 08:18 PM

Sej nism nič slabega misla, no. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#291 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 February 2007 - 08:20 PM

pa DiLeMa, a se nisi ti tut zmotla? biggrin.gif
  • 0

#292 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 February 2007 - 11:18 PM

Men edino da je blo kej s to cosmerbo,da sm mela/mam nos bl suh,toj to.
Piko,kam si pa mogla ti it k si hotla bit do sobote lepa?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#293 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 February 2007 - 11:35 PM

QUOTE(piko*biko @ 18. 2. 2007 - 20:20) View Post

pa DiLeMa, a se nisi ti tut zmotla? biggrin.gif

Pri čem? hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#294 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 February 2007 - 09:04 AM

dilema, ja k si mislla da zlobica govori o cosmerbi, pa si pol vidla da ne, pa zbrisala post? a ni blo tko?

rea, en ful pomemben dejt sm mela, sam sm ga prestavla za 1 tedn haha
  • 0

#295 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2007 - 02:42 PM

QUOTE(piko*biko @ 19. 2. 2007 - 9:04) View Post

dilema, ja k si mislla da zlobica govori o cosmerbi, pa si pol vidla da ne, pa zbrisala post? a ni blo tko?

Js sm samo hotela komentirat ceno, ki je bla prenizka za Cosmerbo ... valda, če pa je šlo za ceno od SebaMed korektorja. In sem zato tudi takoj po tistem ko sem postala, tudi ta post zbrisala, da ne bi prišlo do še večje zmede. Pa sej ni važn zdej ...
  • 0

#296 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 19 February 2007 - 06:57 PM

Na Divi so proglasili Cosmerbo za zelo komedogeno kremo... blink.gif blink.gif

Pa še tole kopiram:

Niso vsa olja nujno komedogena. Komedogene so tiste sestavine, ki se strdijo, ne tekoče.
Zapomnite si, da se je vedno potrebno izogibati hidrogeniranim (hydrogenated) oljem. Hidrogeniranje je postopek, ki olja iz tekoče oblike spremeni v trdo (margarina je npr. hidrogenirano olje). Da ne govorimo o tem, da so taka olja oksidativna.

Zakaj krema, ki je polna olja, daje mat učinek - ravno zato, ker je olje strjeno. Ti strdki potem zapolnijo in zamašijo poro.

blink.gif Jst kar ne morem verjeti.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#297 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 February 2007 - 07:01 PM

Jaz mislim, da to ni neko splošno vodilo, namreč da so olja pa zdej kar totalno bavbav in svašta. Cosmerba ni komedogena krema, ker ne vsebuje nobene od splošno priznanih komedogenih sestavin. Kar se olj tiče, bi se dalo sicer ogromno razglabljat, ampak Cosmerba jih niti ne vsebuje na tone ... je pa res, da vsaka koža reagira različno. Ni naključje, da je Cosmerba všeč toliko uporabnicam, meni na primer definitivno ne maši por in imam ob njeni uporabi daleč najlepšo kožo. Naj vas ne prestraši in šokira vse, kar preberete ... pol boste skos prestrašene naokol hodile. Raje opazujte reakcije svoje kože in se orientirajte po tem.
  • 0

#298 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 20 February 2007 - 09:08 AM

Jaz imam sedaj ža drugo škatlico od Cosmerbe, vendar sem jo za po obrazu nehala uporabljati, ker so se mi na bradi začele mašiti pore. Naredilo se mi je ogromno podkožnih "bulic", kolikor jih prej v življenju še nikoli nisem imela. Bila sem pri kozmetičraki, ki mi je očistila te nečistoče in sem potem spet nadeljevala z uporabo Cosmerbe, pore pa so se mi v parih tednih spet zapackale, tako da je verjetno res kriva krema. Moram pa pohvaliti, da mi pa ob izbruhu kakšnih mozoljčkov na hrbtu ful pomaga, tako da jo od zdaj naprej uporabljam samo za telo. Glede na to, da je bila ta krema sestavinsko zelo dobro ocenjena nisem vedela, kaj je vzrok za mašenje mojih por, po predzadnjem postu sodeče pa res morajo biti ta olja, tako da Cosmerba nikakor ni za mojo kožo na obrazu. Kot je že zapisala Dilema, spremljajte učinek na svoji koži, pa boste videle ali vam ustreza ali ne.
  • 0
IPB Image

#299 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 20 February 2007 - 03:35 PM

whoohoo, en mi je danes predlagal, naj grem h dermatologu blink.gif . cosmerbi dam se 14 dni cajta (da bosta dopolnjena 2 mesca uporabe), pol se bo tole pa nehal - al samo po sebi, al bo treba pa nekej druzga zgruntat. 2 much!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#300 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 21 February 2007 - 09:53 AM

Zanimivo...Jaz morem rečt, da cosmerbo uporabljam zdaj že ene 4-5 mesecev redno, pa ne morem rečt, da mam zdaj ful čisto kožo.Ampak ne morem tega pripisat cosmerbi, kajti ne vem kaka bi bla moja koža zdaj po uporabi kake druge kreme.Pač ne moreš krivit vedno kreme, ker lahko maš nečisto kožo zaradi drugih dejavnikov (hormonsko neravnovesje, prehrana, itd.).No, kot že rečeno, treba je opazovat svojo kožo in ugotavljat kaj ji odgovarja in kaj ne. smile.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users