Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#281 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 May 2005 - 10:16 AM

[quote=Kim][quote=rea][quote=Kim]http://sanjskazenska.si/oddaja_show.php?show_id=9[/quote]
sam kim,k jz to odprem- ni nobenga filmčka-k pa grem tja k so filmčki-k zbereš oddajo in so pol filmi-pa tega posnetka ni, ermm.gif:[/quote]

ni filmčka...je samo komentar...sorry...ampak filmčka tudi nism zasledila, zato ti nemorem posredovat linka
ok sad.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#282 tipkovnica<

tipkovnica<

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts
  • Interests:košarka, nogomet, navijaštvo, fitnes, hudi tipi

Posted 03 May 2005 - 11:51 AM

ja no fuj ta boštjan .... smeje se k kšn gej ermm.gif bljak

zdej bo ful bedna oddaja pomoje k nau več teh zajebancij v bajti

škoda
  • 0

#283 pupika

pupika

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts

Posted 03 May 2005 - 11:57 AM

Jaz sem si prebrala na forumu Cosmopolitana, da naj bi jo sedaj v petek Boštjan skenslau, ker se je Miša delala nekaj norca iz njegove bivše punce, kwer naj bi bila 12 let starejša in da ima Boštjan z njo otroka, potem bo pa še on odstopil. Kolko poa je res, pa nimam pojma.
Drugače je bil meni še najboljši Jernej. Seveda, ga je bilo škodas za Mišo.
Punce ste opazile, da so sedaj ostali samo še malo bolj močnejši fantje, zgleda da so ji veliko bolj všeč malo zaobljeni kot pa tisti z lepo postavco.
Naj še jaz povem svoje mnenje o Miši. Na začetku oddaje mi je bila nikakva po obnašanju. Potem sem jo enkrat srečala pri frizerju in sem spremenila svoje mnenje. Tam se niti enkrat ni nasmejala, je bila le ena fina dama, ki se je kazala v dobri luči. Potem sem pa videla kaj je naredila Ediju, pa sem ostala brez besed, pa iz oddaje v oddajo je bolj vase zagledana in .... Moj je rekel, da bi jo moral vsi zavrniti, ker se previsoko ceni.
  • 0
user posted image

#284 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 03 May 2005 - 12:47 PM

QUOTE(pupika)
Jaz sem si prebrala na forumu Cosmopolitana, da naj bi jo sedaj v petek Boštjan skenslau, ker se je Miša delala nekaj norca iz njegove bivše punce, kwer naj bi bila 12 let starejša in da ima Boštjan z njo otroka, potem bo pa še on odstopil.

Mogoče bo pa res neki na tem, glede na to, da ima Miša v reklami nekam solzne oči, ko je z Boštjanom na večerji, se mi zdi...

Sicer pa, za moje pojme bi blo za vse tri tipe najbolj, da jo skenslajo, ker si take babe ne zasluž noben. :evil3:
  • 0
IPB Image

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2005 - 12:47 PM

QUOTE(pupika)
Moj je rekel, da bi jo moral vsi zavrniti, ker se previsoko ceni.

To bi blo še najboljše, ampak potem ne bi nič šova ostalo za nas. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#286 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 03 May 2005 - 02:30 PM

moja sošolka je Boštjana srečala v petek v Lj in je bil nasekan k pr norcih in vsem je razlagal kako je Mišo skenslu in da mu je laka za lase zmankal in oh in sploh
  • 0

#287 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 May 2005 - 02:31 PM

Komaj čakam petek... komaj čakam petek. Ta oddaja mi je prav hecna (razvedrilna). twisted.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 03 May 2005 - 02:41 PM

QUOTE(sunflower)
... in da mu je laka za lase zmankal in oh in sploh

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kakšna tragedija ... biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#289 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 03 May 2005 - 04:14 PM

Revez je brez laka ostal....Meni je Bostjan prevec samozavesten in predvsem ANTIPATICEN!!!!!!!IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#290 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 03 May 2005 - 05:40 PM

Emm....oddaja je full scenska pa vse, samo Miša se smotano obnaša. Tisti njeni smeh pa kričanje pa to... laugh.gif Bjek Sama oddaja pa je res ql
  • 0

#291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2005 - 08:42 PM

Ha ha ha!!! Keri kmet je bil danes Boštjan, da je prišel na izbiranje... da je ja ona imela zadnjo besedo. Budalo.
Pa ona, kaj se gre... vse je vedla o njegovem frocu. Edino kar je, bi lahko upoštevala njegovo željo, da pač o tem noče govorit širni Sloveniji po tv. In ga gre spet tako primitivno napadat. Primitivka. Meni bi po moje živci popustli in bi jo na gobec... baburo smotano.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#292 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 06 May 2005 - 08:47 PM

Kolko sem jaz danes gledala bo Miša pustla ta dva, ki sta ostala in bo srečno živela s tistim POPtevejevcem (o katerem se tolko govori).
  • 0

#293 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 06 May 2005 - 08:48 PM

se cist strinjam s tabo nikita!
vse je vedla sam hotla je zanalsc vse se pred kamero povedat, res nesramno od nje, glede na to, da je ona ze prej vse vedela o tem. ce bi bila na njegovem mestu, tudi nebi hotela izpostavljati otroka pred kamerami ipd. saj je dost, da ona ve! evil.gif
  • 0

#294 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 06 May 2005 - 08:50 PM

A niso bili troci v igri že pri sanjskem moškem? A ni Nataša napadla eno, da kaj se je prijavila na avdicijo če je pa že mama...češ za samohranilko se pa to ne spodobi...

Se mi zdi da je to vse del scenarija
  • 0

#295 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 06 May 2005 - 08:52 PM

Pa kaj samo meni čisto neinteligentna deluje?!?!
Kdo jo karkoli vpraša zna rečt nazaj samo "Kaj pa ti misliš?"
To, da ni upoštevala njegove želje, da naj ne pove o njegovem otroku se vidi, da je čisto pod nivojem in se obnaša ko v vrtcu.
Pa po moje hodi na pravno samo za to, da lahko reče, da tja hodi...
  • 0

#296 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 06 May 2005 - 08:53 PM

ja bla je ena ja k je mela dva otroka. sam una pa res kao ni nbenmu povedala d jih ma sploh.sam pol k so jo dal pred dejstvo je pa rekla d ce bi jo prasal d neb nikol zanikala. d je njenih otrok pa res ni sram. sam to je absurd, ne more zj damjan do vsake pa jo sprasvt: ej, a mas mogoce kj otrok ze?
jao...stala... rolleyes.gif
  • 0

#297 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2005 - 08:54 PM

QUOTE(Metuljcica)
Pa po moje hodi na pravno samo za to, da lahko reče, da tja hodi...

Mislim, da je komaj v prvem letniku - in je to opravičevala s tem, da je ful delala prek študenta in jo je delo čist noter potegnilo. biggrin.gif
  • 0

#298 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 06 May 2005 - 08:55 PM

QUOTE(*Ar|anchY*)
ne more zj damjan do vsake pa jo sprasvt: ej, a mas mogoce kj otrok ze?
jao...stala... rolleyes.gif

Kdo kaj kje zakaj? oops.gif ermm.gif wink.gif laugh.gif twisted.gif
  • 0

#299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2005 - 08:56 PM

Damir je bil biggrin.gif:D
  • 0

#300 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 06 May 2005 - 08:57 PM

Damjan, to se navezuje na Nadin prasanje ko je prasala ce je blo ze pri sanjskem moskemu neki podobnga-to s prekrivanjem otrok. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users