Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#281 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 November 2009 - 09:25 AM

QUOTE(Dragica @ 9. 10. 2009 - 18:30) View Post

Tale mi je daaaaaleč najboljša. Se Šelerjeva skrije.

IPB Image

Je pa kr draga.

to sem si kupila in je res boljša od Schelerjeve.Praktično najboljša krema za roke do zdaj
dala pa sem 4evre

• 0

#282 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 09 November 2009 - 10:42 PM

^^

Jaz sem si jo tudi danes omislila, pred spanjem se namazem pa bomo videli, kako se bo obnesla. smile.gif

Edit: vceraj zvecer sem imela zelo suhe roke, pa moram rect, da se v taksnih primerih bolje obnese Scheller ognjic. smile.gif Natura house mi je skoraj premalo, sicer naredi lepo gladko kozo tam, kjer ni poskodovana, ostalega pa ne pozdravi tako lepo.
Mi pa lepo disi, ceprav je vonj precej mocan, me spominja na en aftershave. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#283 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 13 November 2009 - 12:28 PM

Meni je za bolj mrzle mesece super Scheller ognjičeva, je že nekaj časa moja stalnica. Za toplejši čas pa mi Schellerjeva ne prija, ker mi je takrat ne prija met neke težke kreme na rokah. Za poleti/spomladi mam pa kar Alverde ognjičevo, ki je že tudi moja stalnica.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#284 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 19 January 2010 - 08:59 PM

Jaz mam v teh dneh, ko je zunaj pod nulo, roke razpokane, čudne pikaste in rdeče, na enih mestih so razpoke do krviin mi ni jasno s čim naj se še namažem. Čez noč se namažem kar z Bepanthen Plus, podnevi mam karitejevo kremo o L'Occ, včasih čisto karitejevo maslo in mi nič ne pomaga.
A ma katera kakšen predlog?
  • 0

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2010 - 09:05 PM

Pri meni se ta L'Occitane karitejeva krema tako čudno obnaša, jao, res no.
Sicer mi nahrani, ampak če si je ne mažem SKOS, imam potem še bolj roke kot šmirgl papir.
Se mi zdi, da mi ob uporabi te kreme še bolj to udari ven. Zato sem jo nehala uporabljati.
Pred kratkim pa sem jo dobila v dar in enako ugotavljam.
Frida, v prvi vrsti ti priporočam umivanje z nežnimi, oljnatimi zadevami. Če si umivaš
z agresivnimi mili, potem ti nobena krema ne bo pomagala sploh. Jaz si umivam roke z hranljivimi
kopelmi in Linola Fett oljno kopeljo. To je v tem letnem času NUJA. Kar se pa krem tiče - priporočam
Vichy Lipidiose Nutritive koncentrat (100ml, v tubi), meni zelo pomaga. Pa občasno si dajem
hranljive maske za obraz na roke in tudi blagodejno vpliva. Malo eksperimentiram in iščem izhode.
Je pa res, da če si nagnjena k zelo suhim in razpokanim rokam, ti v popolnost ne bo po mojih izkušnjah
nič pomagalo, vsaj meni ne. Lahko samo omiliš zadevo do te mere, da ti kri ne teče ... meni je vsaj
to uspelo, pa tudi ne vedno ... se mi tu in tam pojavi kri pri kakšni razpoki.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#286 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 19 January 2010 - 09:10 PM

Thanks Fluffy, sej sem vedla, da boš ti odgovorila, ker sm mela v spominu, da si že pisala o tem, da maš ful suho kožo pa razpokano smile.gif
Ma, ta karitejeva krema je super za prvo minuto k se namažeš, na daljši rok je pa bz. Grem jutri prec kupit tole Vichyjevo, kok pa stane?
  • 0

#287 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 January 2010 - 09:15 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 19. 1. 2010 - 21:05) View Post

Je pa res, da če si nagnjena k zelo suhim in razpokanim rokam, ti v popolnost ne bo po mojih izkušnjah
nič pomagalo, vsaj meni ne.

Tudi meni ne. Pred leti sem bla zaradi tega pri dermatologu, in mi je rekel, da je to prav alergija na mraz. huh.gif Čeprav letos ni tako hudo, kot prej, vsaj kri mi ni tekla, no. Zadevo probam omilit z L karitejevo in Nuxe Reve de Miel, pa Bepanthenom (roza) ponoči.

Razlog več, zakaj sovražim mraz. x|

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#288 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 19 January 2010 - 09:17 PM

No super, alergija al kaj? Jao.
Ja, men je prav bedno, roke zgledajo k oskubljen piščanc in pečejo me.
  • 0

#289 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 January 2010 - 09:19 PM

Rokavice nosi, ko si zunaj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#290 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 19 January 2010 - 09:21 PM

Sej jih. Pa spodi na debelo s kremo namazana.
  • 0

#291 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 January 2010 - 09:24 PM

Jaz jih tut vedno nosim, me že z njimi dost zebe.
  • 0

― V. Van Gogh

#292 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 January 2010 - 10:15 PM

Meni pa edino Scheller ognjic pomaga proti krvavecim rokam pozimi. Pa rokavice. Paaa, ja, kot je Fluffy napisala - ustrezni preparati za umivanje rok - moram imeti trdo milo, se najbolje se je dosedaj obneslo Weledino ognjicevo milo.
  • 0

#293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2010 - 10:34 PM

No, rokavic nisem omenjala, so se mi zdele samoumevna oprema.

QUOTE(Frida @ 19. 1. 2010 - 21:10) View Post
Grem jutri prec kupit tole Vichyjevo, kok pa stane?

Krema stane 13€.
Poročaj, kako se ti bo zdela.
V glavnem, jaz čez dan uporabljam L'Occitane karitejevo, še bolj pa Nuxe Reve de Miel.
Zvečer pa obilno ali ta koncentrat od Vichy-ja ali pa, točno, sem pozabila - od Kneippa Körpermilch (2-letni svetlin), je sicer za telo, a zelo pomaga - kupujem v lekarni (CP).

Mi pa npr. ognjič od Schellerja bolj bogo pomaga. Na začetku se spomnim, da mi je precej (uporabljala
sem jo pa samo pred spanjem, ker je prav zoprno (pre)težka), potem pa naenkrat sploh nič.

Hmmm ... alergija na mraz. Morda. Za tiste, ki imajo tovrstne probleme zgolj v hladnih mesecih.
Jaz jih imam namreč skozi vse leto, le da to pozimi pač pride v vsem svojem sijaju...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#294 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 19 January 2010 - 10:37 PM

Men je tud Schellerjeva ognjičeva bolj zanič pa tud ne vpije se mi lepo, sem mela vedno masten občutek, da sm si vedno brisala roke, tega pa ne maram pri kremi.
  • 0

#295 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 January 2010 - 10:52 PM

Hja, jaz si tako ali tako mazem roke samo pred spanjem, tako da mi ni vazno, kako mastna je krema, the more the merrier. biggrin.gif Cez dan ne prenesem nicesar na rokah, ker je ni kreme, da ne bi pustila vsaj malo filma na kozi in to me obupno nervira - da vidim kje odtise prstov, brrr... wacko.gif

biggrin.gif
  • 0

#296 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 January 2010 - 10:56 PM

^^Zdaj si me spomnila na tole, ne pusti niti malo filma. Ampak za ekstremno suhe vseeno ni. O ceni ne bi. butl.gif

IPB Image

Bom dala ocenit.

• 0

― V. Van Gogh

#297 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 January 2010 - 10:59 PM

Hmmmm, zanimivo, how mac? biggrin.gif

Ce bi bila jaz pri sebi, bi se cez dan mazala roke, bi tudi bile manj unicene in ne bi potrebovale krem za ekstremne pogoje.

Aha, kul, da vidmo, ce so sestavine vredne svojega denarja. smile.gif
  • 0

#298 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 January 2010 - 11:01 PM

Če se ne motim, ok. 25. Pa ful lepo diši. ph34r.gif

• 0

― V. Van Gogh

#299 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 January 2010 - 11:03 PM

Hehe, kje se jo pa da dobiti?
  • 0

#300 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 19 January 2010 - 11:05 PM

Müller, Limoni, Douglas, Plaza ...

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users