Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#281 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 11 September 2006 - 08:34 PM

Aha podobne-se mi je zdelo da moram vprašat samo me vseeno mika. laugh.gif Thanx!
  • 0

#282 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 11 September 2006 - 08:40 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
dele sm si kupila uno gliss kurjevo masko z 19 sestavinami, pa jo bom dons probala, pa me zanima, če jo dam lahko na suhe lase, pustim recmo eno urco, in potem normalno šamponeram, pa pol še z balzamom umijm ?
seprav da ne dam maske potem, na vlažne, ampak prej na suhe, da bi se mi bl u lase vpila ?

Mladoletna, kakšna je ta gliss kur maska biggrin.gif
  • 0

#283 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 11 September 2006 - 08:52 PM

*petrca*... Men je zlo,zlo dobra smile.gif
  • 0

#284 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 September 2006 - 05:56 AM

men nč posebnga, jo bom pa dala naslednič pol nazadne gor, da vidm če bo kj razlike tongue.gif
  • 0

#285 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 12 September 2006 - 02:25 PM

js pa uporabljam zdej gliss kurjevo masko in se mi ful zdi da se mi zarad maske hitrej mastijo lasje. ker prej si nisem rabla prat lase na 3 dni ermm.gif tko da res nevem bom probala si oprat glavo pa da ne bom nanesla maske, da vidim če je kj razlike..drugač pa a je možno da se mi zrad maske mastijo?
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#286 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 September 2006 - 02:27 PM

A jo daješ samo na spodnji 2/3 las? namreč na lasišče in blizu lasišča je ne smeš nanašat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#287 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 12 September 2006 - 02:30 PM

ja js si jih nanesem na lase..ne čist pr lasišču sam ker pol piše da morš lase počesat in pol k si jih js počešem se mi maska useen nanese tut na zgrni del las..in pr lasišču ermm.gif ermm.gif
  • 0

#288 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 02:31 PM

Pa ne razčesat, ampak samo lepo s prsti porazdeli, bo tudi v redu. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#289 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 12 September 2006 - 02:33 PM

ok hvala dilema..bom probala danes tkole narest pa da vidim kakšni bojo rezultati biggrin.gif wink.gif
  • 0

#290 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 02:35 PM

Pa te maske, ki so zelo goste in negovalne je treba izredno trmeljito izprat z las, torej z obilo tople vode ... da res nič več gor ne ostane.
  • 0

#291 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 September 2006 - 03:23 PM

jz dam pa čist do lasišča masko, sj je to ok, če pol fajn sperm pa nimam problemov z mastnimi lasmi ?
  • 0

#292 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 03:25 PM

Odvisno od lasišča, jaz imam suhe lase in tudi suho lasišče in vsako masko temeljito vmasiram tudi v lasišče, da mi ga navlaži in nahrani ... nimam zato nič bolj mastnih las ker že v osnovi nimam problemov s tem.
  • 0

#293 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 September 2006 - 03:35 PM

a ok, seprav je uredu tongue.gif

neki bi čist tko uprašala: se ti zdi dovolšna nega za moje skodrane lase in sicer to je, pred pranjem olivno olje za eno uro na suhe lase, potem od nove kolekcije nivee šampon in balzam za skodrane lase, kdaj zamenjam ta balzam za gliss kurjev, potem maska gliss kur 19, potem pa klasov silikončk (resnično navdušena nad njem, se mi je pa ta fantastičn vonj zdej ful znn, in mi sestra pove, da je mela enkrat u preteklosti moja druga sestra ga biggrin.gif )

a je ok ?
  • 0

#294 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 12 September 2006 - 03:49 PM

men se zdi čist OK.

Jst mam osnovno nego - šampon + balzam (2x na teden) + L'Orealov sprejček.

Vsak drugi teden dam gor masko (npr. Dove).

Pa mam zelo zdrave laske, ki se že celo večnost niso nič cepili. Edino preglavico mi delata mastno lasišče in prhljaj.
  • 0

#295 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 03:50 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
a ok, seprav je uredu tongue.gif

neki bi čist tko uprašala: se ti zdi dovolšna nega za moje skodrane lase in sicer to je, pred pranjem olivno olje za eno uro na suhe lase, potem od nove kolekcije nivee šampon in balzam za skodrane lase, kdaj zamenjam ta balzam za gliss kurjev, potem maska gliss kur 19, potem pa klasov silikončk (resnično navdušena nad njem, se mi je pa ta fantastičn vonj zdej ful znn, in mi sestra pove, da je mela enkrat u preteklosti moja druga sestra ga biggrin.gif )

a je ok ?

Tole se mi zdi zelo dobra in dosledna nega. Jaz ti priporokam, da daš masko vedno na dobro sfrotirane lase, nanesi jo kar obilno ker suhi lasje veliko maske vsrkajo in pusti jo delovat na laseh eno uro. Jaz tako delam in imam potem super lepe lase pa še vonj se zelo obdrži in mi še tri dni dišijo.
  • 0

#296 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 September 2006 - 03:54 PM

matr, prov veselim se že naslednega pranja tongue.gif tongue.gif tongue.gif

sam k si sam tud olivnga zlo velik, pa še to na suhe lase, seprav ga gre še več, mi pol čez neki cajta začne kaplat dol po faci, pa si skoz z robčkom pivnam mad.gif .
drgač si dam pa maske vedno zelo zelo obilno, tko da pol nakonc čez uro k si lase razčesm, mi kr dol kapla, k jo je tok ermm.gif , sam mam rada občutk da dam na lase velko količino ..

me pa še neki zanima, ko bom porabla od nivee šampon pa balzam za skodrane lase, a nj si kupm od gliss kurja oboje za rjave lase, al od nivee za suhe lase ?

k se mi zdi da je od gliss kurja najbol sestavinsko ermm.gif ?
  • 0

#297 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 03:56 PM

Mladoletna, če boš lase prej res dobro ožela in obrisala z brisačo, ti maska ne bo kapljala dol ... meni nikol niti malo ne kaplja, pa imam masko skor vedno eno uro na glavi.

Prej sm pozabla omenit, da je popolnoma brezveze, da uporabljaš pri enem pranju balzam IN masko, ker ni potrebe. Ne kupuj balzamov sploh več, ampak samo ob vsakem pranju nanesi kvalitetno masko. Jaz ti priporočam to Gliss Kur Total Repair 19, Keune Reconstructor in to novo Nivea Protein Repair masko.
  • 0

#298 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 September 2006 - 03:59 PM

sepav balzamov ne bom več kupvala, sam me pa od unga uprašanja od prej še vseen zanima za šampon, menda je najbol ta od gliss kura ?

pa še maske: kok so za te tri maske cene, kok jih je not prbližn, pa kera je sestavinsko najbol, mogoče od keune ? ermm.gif
  • 0

#299 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2006 - 04:04 PM

Ta Gliss Kur Total Repair 19 in Nivea Protein Repair sta obe zelo kvalitetni, obe mi naredita prekrasne lase, tudi količinsko je obeh 200 mL in ceni sta zelo podobni. keune Reconstructor je pa meni itak najboljša stvar ever, je pa malo dražji, okoli 2.300 tolarjev za 200 mL, samo se ga pa ful malo porabi in ga mam dlje kot druge maske.

http://www2.lepa-si....opic.php?t=6018

http://www2.lepa-si....opic.php?t=5551

http://www2.lepa-si....opic.php?t=5552

Šampon mora bit predvsem nežen in dober, če si pripravljena odptet več denarja, si nabavi Tigi Oatmeal & Honey šampon, ki je itak meni najboljši na svetu, stane nekje 2.600 tolarjev, samo je koncentriran in količinsko 350 mL, tako da se ga ima za zelo dolgo. Ali pa recimo Keune Ultra Mild šampon, ki je nežen in meni tudi eden najljubših šamponov, stane pa okoli 800 tolarjev.

http://www2.lepa-si....opic.php?t=5476

http://www2.lepa-si....opic.php?t=6017
  • 0

#300 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 September 2006 - 04:16 PM

tigija neb mela, kokr se mi trenutno ne da še posebi u te salone hodt, kjer ga prodajajo, potem od keune je pa za vsakodnevno uporabo, jz si pa lase perem enkrat na edn, in e useen dobr ?

pa me še useen zanima ta šampon od gliss kura (kok tečnarm biggrin.gif ) ..
http://www2.lepa-si....

je ta slabši od tigijevega ali keunevega ?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users