Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#281 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2012 - 07:52 PM

Wow biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#282 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 16 January 2012 - 07:55 PM

povej še, da moraš 2 leti plačevati po 19 € za ta Galaxy note - seveda POLEG običajne naročnine, ki je za ta paket 20 € al kok že Torej 40 € / mesec naslednji 2 leti???
Ali se motim? ermm.gif

sori, sam sem občutljiva na take pomanjkljive informacije, ker diši po zavajanju...
  • 0

#283 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 January 2012 - 07:57 PM

Zakaj pa? A sem jaz uradni pooblaščenec Mobitela? Sej to vse piše na njihovi strani, pa o tem je že tekla debata v podobni temi. Kaj bi pa jaz mela od tega "zavajanja" pa tud ne vem. Je vprašala in sem ji pač odgovorila. biggrin.gif Ker dejansko plačaš 1€ da telefon dobiš.
  • 0

#284 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 16 January 2012 - 08:01 PM

ma zavajanje mislim tako, neuradno, ampak mi gre to vseen ful na živce tongue.gif .
Ker si nekdo na podlagi te izjave, da dobiš mobitel za 1 €, ustvari čist napačno sliko.
Men se namreč zdi to, da daješ 19 €/mesec za telefon zraven naročnine, zelo pomembna informacija...
  • 0

#285 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2012 - 08:06 PM

QUOTE(Plain Jane @ 16. 1. 2012 - 19:57) View Post

Zakaj pa?

Jah sej načeloma niti odgovarjat ne rabiš. Ziher raje kot pa napačne info, kar je to zgoraj bila.
Ampak nima veze.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#286 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 January 2012 - 08:08 PM

Ni nobena napačna informacija, kot sem zgoraj napisala, za 1€ pač dobiš telefon, je pa utopično verjet, da potem ne plačaš nič več. In o tem je bilo že napisanega v sosednji temi, tako da ne širim nobene krive vere in napačnih informacij.
  • 0

#287 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2012 - 08:09 PM

Aham. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#288 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86390 posts

Posted 16 January 2012 - 08:28 PM

QUOTE(Plain Jane @ 16. 1. 2012 - 20:08) View Post

Ni nobena napačna informacija, kot sem zgoraj napisala, za 1€ pač dobiš telefon, je pa utopično verjet, da potem ne plačaš nič več.

Se strinjam, kot da ti bo kdo šenkal telefon. huh.gif
Tako se pač oglašuje, da privabiš čimveč ljudi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#289 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2012 - 08:32 PM

Pa saj to mi je jasno, LOL, ampak glede na to v kakem duhu sem jaz postavila vprašanje, je bilo že iz tega jasno da mi je čudno, potem bi bilo mogoče nekako pričakovati da mi ona, če že odgovarja, pove da moreš doplačevat 19€, ne pa da samo potrdi "ja za 1€ dobi telefon", LOL. Saj tu na forumu ne oglašujemo menda, ane.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#290 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86390 posts

Posted 16 January 2012 - 08:35 PM

Meni se zdi njen odgovor čisto v redu, saj za vsaj telefon posebej piše, koliko je treba poleg naročnine doplačat. ;P Telefon za 1 € pa je pač utopija.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#291 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2012 - 08:39 PM

Sej sem že rekla, nima veze. Saj če bi si drobni tisk prebrala ne bi tukaj spraševala, ampak je bilo pač bolj hitro & pri roki tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#292 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 16 January 2012 - 08:42 PM

meni se pa njen odgovor zdi daleč od tega da bi bil v redu... ker je bilo očitno, da Sarah preverja, če prav razume Mobitelovo ponudbo in ona ji je hitro potrdila, da dobi telefon za 1 € rolleyes.gif ampak to ni popolna informacija in s tem je zmedla Sarah.

• 0

#293 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 January 2012 - 08:46 PM

Ja pa ga dobiš (kupiš) za 1 eur. Kaj pa potem zraven plačuješ pa ni Sarah vprašala in zato ji PJ ni odgovorila.
  • 0
Viens, reste ici!

#294 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 February 2012 - 08:34 AM

OK, help.

Marca mi poteče naročnina, imam zdaj paket TRIZAME na SiMobilu, ampak kot vidim, tega paketa ni več. ermm.gif

Zdaj moram podaljšati, in mislim, da mi najbolj prav pride paket XS zame, ker res nič ne kličem skoraj. Ampak mislim, da ne vključuje sms-ov, ampak le klice v simobil omrežje (zastonj), ter 51 minut v druga omrežja? Imam prav?

Hvala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#295 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18524 posts

Posted 16 February 2012 - 08:50 AM

Kinky, ni važno, da tega paketa ni več. Ko boš šla ke obnoviti razmerje, reci svetovalki/svetovalcu, naj ti glede na tvoje račune svetuje najustreznejši paket. Bodi pozorna na akcije oz. se na licu mesta pozanimaj, ali pride kaka trenutna akcija v poštev zate. Kar sem napisal, je moja izkušnja na Simobilu iz prejšnjega tedna. Razmerje/paket/telefonin mi crkne novembra, junija pa lahko dobim nov telefonin brez poplačila razlike in izberem najustreznejši paket glede na moje račune in telefon. Nameravam pa vzeti iPhone 4S. Telefonin košta 1€, vzeti pa moram ne vem več koliko megabajtov prenosa podatkov. Če na hitrico preračunam, bom s tem v času trajanja razmerja poplačal aparat.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#296 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 16 February 2012 - 08:58 AM

Kinky, jaz sem imela tudi TRI ZAME, pa sem potem pred dvema letoma prešla na M zame, to je v bistvu enak paket, če se ne motim.
Plačujem 21 € in imam v tem vključene tud klice v druga omrežja, mislim, da 201 minuto, ne vem, v glavnem nikoli ne presežem tega zneska, tako da mi je v bistvu še to preveč…

• 0

#297 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 February 2012 - 09:04 AM

Hvala obema.

M - pa imaš vključene tudi sms-e v paketu M ZAME?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#298 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32521 posts

Posted 16 February 2012 - 09:05 AM

Ja, ampak sem zdaj vidla, da imajo spet mal drugačno ponudbo, ker po novem bi jih kao morala doplačatz... ermm.gif
Jst SMS-jev pošljem res ogromno, tako da bi bil račun potem ziher višji tongue.gif
  • 0

#299 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 February 2012 - 09:09 AM

Ja, kot jaz razumem, se SMSi dokupujejo, in sicer

Sporočila 101 ----------------> 5 EUR

Sporočila 1001 sms in MMS ------------------------> 9 EUR

Torej če vzamem paket S zame (16 evrov), in zakupim 1001 sms, me pride 25 evrov vse skupaj.

Meni se to zdi absurdno, glede na to, da sem majhen uporabnik, sms-ov sicer veliko pošljem, ker so bili sedaj v opciji TRIZAME zastonj. Se pa bojim, da če kupim samo 101 sms, bom presegla, in mi bodo potem zaračunavali 0,12 centrov za enega (po rednem ceniku).

• 0

#300 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 February 2012 - 09:14 AM

Vse, ki ste na Mobitelu, a vam zadnje čase internet kaj šteka?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users