Jump to content

Photo

Oriflame

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#281 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 March 2006 - 12:20 PM

QUOTE(Anie)
ja, ampak namesto stroškov, pa lahko dobiš še izdelek bonus poštar ali pa bonus osebno.

hmmm...ta teden se mi zdi, da je deodorant za noge v kremi in.....? uh ne vem na pamet laugh.gif

Ja, ampak to je ponavadi več kot tisti strošek in večinoma dajajo stvari, ki jih ne morejo prodat in so precej nekvalitetne.
  • 0

#282 ma**

ma**

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 14 March 2006 - 07:17 PM

No, najprej naj rečem nekaj o tem bonus poštarju. Ni res, da so to stvari, ki ne gredo v prodajo, saj je bila pred kratkim krema za obraz, zelo kvalitetna, v redni prodaji dokaj draga, ( Revitalising balm), pa kreme za roke so že bile,...
Meni se zdi ta bosun poštar posrečena zadeva, sicer se pa lahko vsak sam odloči, ali bo plačal poštnino, ali kupil toliko ceneje izdelek, ki ga lahko ali proda po normalni ceni, ali komu podari.

No, pa še nekaj o administrativnih stroških in čalanarini. Res je dobra varianta če kupuješ samo zase, da greš enostavno na Oriflame in tam kupiš, pač plačaš tistih 450 SIT, a saj pridobiš na 23% in še kje.
Po mojih izkušnjah, saj delam ta posel že 6 let, se je še vsak svetovalec,ki je najprej začel kupovati samo zase, potem tudi potrudil in našel kupce. Tako se jim potem tudi članarina naslednje leto ne pozna več. Ne vem...to je samo moje skromno mnenje iz izkušenj. wink.gif wink.gif

Kar se pa tiče mojih naj izdelkov: Linija Giordani Gold ( puder, šminke, toal. voda), tekoče milo Milk&Honey, Volare lila, Skin Qunecher Lip Balm, Time Prevent dnevna krema in nočna s kisikom, Aloe vera 80% gel Visions svinčniki, Nomadic Her in Oriflame MEN, moder in siv, pa še kaj bi se našlo....kreme za roke, Toning body Lotion,...pa seveda uhani, ogrlice, torbice in šali... smile.gif smile.gif

Doma imam poleg sebe še več porabnic ( hčere in mama) vse kozmetike in bižuterije, saj veste kakšne so najstnice. Poleg tega pa sta se sinova že naučila, da brez dišave ne gresta ven iz hiše.
wink.gif wink.gif wink.gif

Joj, zdaj sem pa napisala cel roman, upam, da vas nisem oops.gif oops.gif prestrašila oops.gif oops.gif
  • 0
lepota ni zunanja stran človeka, je odraz človekove dobrote, srca in duha

#283 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 March 2006 - 07:22 PM

Revitalising balm je komedogen, brez antioksidantov, ...pa še bi lahko naštevala. Ni neka visoka kvaliteta, kar piše zraven izdelkov je pa sama reklama, šele, ko vidiš sestavine veš ali je res kvalitetno ali ne. Imela sem že večino stvari, ki so bili pri Bonus, zato lahko rečem, da so večinoma nekvalitetne, se pa najde kakšna izjema.

Seveda se pa vsak odloči kaj mu je ljubše plačat.

Tudi meni so nekatere stvari super, jih redno kupujem, ampak ta članarina je pa absurdna. Saj jim vendar delamo promet, prodajamo. Ne vem, no...

Pri Avonu ni nobene članarine, poštnina je glede na višino naročila, itd. Glede tega mi je boljši Avon. Kupujem pa zaenkrat oboje.
  • 0

#284 ma**

ma**

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 14 March 2006 - 07:53 PM

Ja, kar se tiče kvalitete izdelkov, bi lahko komentirali marsikaj. To je res, vendar pa, saj tudi vsi izdelki,ki so na prodajnih policah v drogerijah, niso ne vem kake super kvalitete, njihove cene pa presegajo meje normale.

Kar se pa tiče Avona, pa ne bom komentirala, saj ga ne poznam in za sedaj sem zelo zadovoljna z Oriflameom, vsaj z zgoraj omenjenimi izdelki.
  • 0

#285 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 14 March 2006 - 07:55 PM

Men gre bl pučas u glavo oops.gif. A pol morš usakič k kupš recimo sam 2 kremi, če greš osebno na oriflame plačat 450 sit.
No ja ker je to najbrž res, a kera ve kako se izčlaniš? oops.gif oops.gif
  • 0

#286 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 March 2006 - 08:12 PM

Ja za vsako naročilo to plačaš.

Enostavno ne naročaš več, po parih mesecih te črtajo iz evidence.
  • 0

#287 ma**

ma**

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 14 March 2006 - 08:19 PM

Izčlaniš??? Enostavno pustiš, da preteče 6 mesecev od tvojega zadnjega naročila in ne plačaš podaljšanja pogodbe, pa te izbrišejo cry.gif
  • 0

#288 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 15 March 2006 - 06:14 PM

Ok od dons naprej ne naročam več, k mi itak nimajo tok ušeč stvari. Ne vem zakaj ampak predn kozmetko kupm jo raje vidm u živo
  • 0

#289 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 15 March 2006 - 08:33 PM

Saj jo lahko vidiš v živo na sedežu podjetja.
  • 0

#290 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 15 March 2006 - 09:35 PM

[size=9] OT... ma** ful imaš fajn avatar
  • 0
Posted Image

#291 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 16 March 2006 - 11:45 AM

Meni je pa vsec Oriflame kozmetika in ostalo,seveda ne vse,ampak se najde tudi kaj uporabnega.Tako,da vedno najdem kaj zase. 8)
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#292 ma**

ma**

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 16 March 2006 - 12:09 PM

Tanjci, hvala na pohvali za avatar laugh.gif , se vidi, da sem sadni tip človeka wink.gif .

Ja, tudi meni Oriflame kozmetika v večini odgovarja, pogrešam le malo večje zaloge verižic, prstanov, torbic,....
  • 0

#293 ma**

ma**

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 16 March 2006 - 12:10 PM

Aja, broške iz marčevskega kataloga, ki jih zdaj nekaj časa ni bilo, so danes spet prišle!
  • 0

#294 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 March 2006 - 08:57 PM

QUOTE(ma**)
Aja, broške iz marčevskega kataloga, ki jih zdaj nekaj časa ni bilo, so danes spet prišle!

ja jst jo imam... jo nosim na torbici... ful je lepo biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#295 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 March 2006 - 07:50 PM

kako je pri oriflame s cenami in kakovostjo senčil?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#296 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 March 2006 - 08:33 PM

Špela takole je una v temno modrih škatlicah, ko so dvojne senčke so kvalitetna, (čeprav so bila ona v starih embalažah temno modrih še bolj, pa so jih zamenjala ta; no ko bo kaka akcija teh starih, razprodaja, ti povem), cene pa- v redni prodaji 1790 sit. Ona visions so pa dost neobstojna, ampak saj si rekla da boš kupila shadow base, tako da je pol čisto vseeno kakšno senčilo kupiš, bo zdržalo tudi tisto res poceni wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#297 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 18 March 2006 - 09:57 AM

A je katera morda probala tisto kokosovo olje za lase v tubici, ki je v marčevskem katalogu nekje proti koncu?
  • 0

#298 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 18 March 2006 - 10:39 AM

QUOTE(_M_)
A je katera morda probala tisto kokosovo olje za lase v tubici, ki je v marčevskem katalogu nekje proti koncu?

Jaz sem ga enkrat imela, pa je bil kar o.k.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#299 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 18 March 2006 - 10:46 AM

Jaz sem ga, pa imam suhe lase, meni jih je zmastil.
  • 0

#300 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 18 March 2006 - 10:51 AM

QUOTE(Irena*)
Jaz sem ga, pa imam suhe lase, meni jih je zmastil.

Jaz sem ga dajala le majhne količine na špice.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users