Jump to content

Photo

moderator

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#281 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 October 2007 - 10:19 PM

QUOTE(Jenna @ 7. 10. 2007 - 23:05) View Post

Drugače pa mislim, da tukaj vlada dokaj sproščeno ozračje. Idite malo na druge forume, večinoma so pravi teror proti našemu.

Tole se pa 100% strinjam, men je tle super. Na večini drugih forumih te tko napadejo in te skor za vsako besedo hočjo zj....

Uglavnem, jaz nisn mogla verjet kaj se drugje dogaja. Mal mi je bilo čudno tukaj, zakaj je tako malo opozarjanja OT, ker drugod se ti kar zalepijo za rit laugh.gif .

Dragica ti me pa vedno nasmejiš laugh.gif .
  • 0

#282 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 October 2007 - 10:19 PM

Jenna, recimo to, da ti je Hsul rekel, da imaš kratek trup. To zame ni žalitev. Ampak je bil bombardiran kot da bi ti rekel kaj veliko hujšega.
  • 0

#283 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 October 2007 - 10:21 PM

QUOTE(amikadeja @ 7. 10. 2007 - 23:17) View Post

Enakomisleči bodo ostali preprosto zato, ker drugim pač ne bo zanimivo, ker ne bodo mogl v nobeni debati sodelovat.

na pretiravi

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 23:19) View Post

Jenna, recimo to, da ti je Hsul rekel, da imaš kratek trup. To zame ni žalitev. Ampak je bil bombardiran kot da bi ti rekel kaj veliko hujšega.

da te malo popravim, špela je s kratkim trupom komentirala " domnevno hudobejbarstvo"
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#284 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 10:22 PM

Poskušam, da ne bi pretiravala, ampak tko pač mislim...a se tebi ne bi zdelo brezveze neki pisat, če bi te pol velika večina označila za nesramno in žaljivo...in to samo zato, ker pač izraziš svoje mnenje?
  • 0

#285 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 October 2007 - 10:22 PM

QUOTE(BlackPerla @ 7. 10. 2007 - 23:19) View Post

Mal mi je bilo čudno tukaj, zakaj je tako malo opozarjanja OT, ker drugod se ti kar zalepijo za rit laugh.gif .

ne skrbi, vse še pride. pa pazi na rit, ker se ti ravnokar lepim nanjo! laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#286 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 October 2007 - 10:23 PM

no se opravičujem... ampak srčika bombardiranja je bil komentar o kratkem trupu...ki SPLOH ni bil žaljiv.
  • 0

#287 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 October 2007 - 10:25 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 10. 2007 - 22:36) View Post

Kokočička, nisi zamudila ničesar. Nekateri pač morajo spodkopavat vsako dobro namero, ko se poskuša obdržat nek red in dostojni nivo spoštovanja med člani. Pa dosti o tem, je resnično škoda izgubljati besede.

Mislm, da to mislš name. Js sm napisala v temo vprašanja zanima me odgovor, zakaj je bila tista tema (za trenutek) odstranjena in hkrati še povedala svoje mnenje.

Če se gre tukaj za red in spoštovanje. Prvo kot prvo, nobenega nism žalila, ampak podajala kritiko. Glede reda- nismo v šoli, kjer je 100000000 pravil in ne vem kerga sranja, zakaj ne more bit mal bolj vse na easy, ne pa da se takoj začne piz*** in pisat z velikimi črkami, hkrati pa še brisat poste!???

Konkretno v Kalypsinem primeru to ni bilo prvič! Dejansko ni bilo, zdej se res ne spomnim kje sm to opazila, vendar se prekleto dobro spomnim, kako sm bla jezna, ker je takoj začela težit in brisat poste. Takrat nism nič rekla. Zdej pa kot vidite se "zelo dobro brzdam" (kakor vzamete), da ne napišem še česa...

Ta odstavek zgoraj je za moje pojme žalitev oz. negativna kritika, tisto kar sm napisala v prej navedeni temi ni bilo.
Im a bitch.
  • 0

#288 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 07 October 2007 - 10:26 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 23:23) View Post

no se opravičujem... ampak srčika bombardiranja je bil komentar o kratkem trupu...ki SPLOH ni bil žaljiv.

ančka, ne pretiravaj - a tebi bi blo pa lepo, če bi kdo napisal, da imaš kriv nos?! laugh.gif
pri tem trupu mi je blo pa strašno zanimivo, kako so se jele vrle soforumašice usajat, ki se jih reč sploh ni tikala ... še mal, pa bomo rabli vsaj še en kokošnjak! laugh.gif pa kote s trnjem za klečat gor za pokoro. *se mal cinično nasmehne pa pokaže en gnil zob*

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#289 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 October 2007 - 10:27 PM

QUOTE(amikadeja @ 7. 10. 2007 - 23:22) View Post

Poskušam, da ne bi pretiravala, ampak tko pač mislim...a se tebi ne bi zdelo brezveze neki pisat, če bi te pol velika večina označila za nesramno in žaljivo...in to samo zato, ker pač izraziš svoje mnenje?

js se pač vedno trudim, da moj komentar ne bi bil žaljiv, kar mi ne otežkoča ali onemogoča izražanja mnenja.
  • 0

#290 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2007 - 10:29 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 23:19) View Post

Uh, o tem bi pa lahko debatirali, da. Mene je predvsem zmotil vzrok tega komentarja (je že pinga lepo napisala, ZAKAJ je bil podan), kot kaj drugega. In upravičeno je bil zbombandiran - kot sem že napisala ene 2x, pa bom še enkrat =) - če bi jaz bila kakšna nežna duša in bi bilo povrh tega še to res, da mam kratek trup (ki ga seveda nimam =) ), bi me lahko strašno ganil in dal sol na rano. A sploh kdo pomisli na to? Predvsem, ko daš tak trapast komentar, vedoč, da človek tega ne more spremeniti - eno je, če podajaš komentarje o tem, da ma kdo ogaben MU, katastrofalno šminko, obupno nalakirane nohte. Nekaj drugega je pa to, če nekomu rečeš (po tistem, seveda, ko ga večina forumašev pohvali - uh, to je lahko tako nadležno nekaterim, a ne!), da ima kratek vrat, kratke noge, obupno široke boke, da je brez jošk, ipd. Ne vem no, a se nikoli ne vprašate, kako bo to vplivalo na tistega, ki se ga komentira? Al res zgolj mislite na to, kako kul boste, ko boste nekoga skritizirali na totalno banalni način?

Se pa pošteno nasmiham ob domnevni hladnosti nekaterih. smile.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#291 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 07 October 2007 - 10:29 PM

QUOTE(pinga @ 7. 10. 2007 - 23:27) View Post

js se pač vedno trudim, da moj komentar ne bi bil žaljiv, kar mi ne otežkoča ali onemogoča izražanja mnenja.

kot je blo tu že neštetokrat napisano: hvala bogu, da smo si različni! samo čudi me, da to, tako kot še mnogo tega tule, drži samo v določenih okoliščinah, ki so primerne za določene ljudeke tu gor. laugh.gif

• 0

#292 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 10:33 PM

Pinga, ja zastopim...ampak kaj pa če čisto čisto vsaka stvar (ki pač nekaterim ni v pohvalo) izpade (pri nekaterih) žaljiva oz. nesramna?Tle pol nastane problem...

Ljudje smo pač bolj ali manj občutljivi...Nekaterih ne užališ samo, če jih hvališ, ostalo že jemljejo kot konec sveta... wacko.gif
  • 0

#293 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 October 2007 - 10:34 PM

QUOTE(Špela @ 7. 10. 2007 - 23:26) View Post

[color=#CC33CC][size=1]laugh.gif
pri tem trupu mi je blo pa strašno zanimivo, kako so se jele vrle soforumašice usajat, ki se jih reč sploh ni tikala

če se hočeš izogniti komentarjem, zasebne stvari, ki se tičejo samo naslovnika, torej urejaj po zs-jih. zato jih pa menda imamo.
  • 0

#294 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 October 2007 - 10:35 PM

Zakaj ne mormo bit vsi na tem forumu ena velika srečna družina, kako bi bilo lepo[attachmentid=2880] A niso srčkani? biggrin.gif

Attached Files

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#295 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2007 - 10:36 PM

QUOTE(amikadeja @ 7. 10. 2007 - 23:17) View Post
in tud če nekdo nekomu napiše, da izgleda kot najbolj pocen kurba...hja, šment, njegovo mnenje pač...Jebat ga.

Ja ampak se ti ne zdi, da bi vseeno moral biti nek nivo kulture in spoštovanja do soforumašev?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#296 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 07 October 2007 - 10:37 PM

QUOTE(Dragica @ 7. 10. 2007 - 23:35) View Post

Zakaj ne mormo bit vsi ne tem forumu ena velika srečna družina, kako bi bilo lepo[attachmentid=2880] A niso srčkani? biggrin.gif

kako, da ti to še ni jasno? ker smo preveč različni, da bi bli enakopravni! laugh.gif (plus tega, a ni dost, da maš že eno sorodnico gor? smile.gif) ampak so tile kar posrečeni, ja. smile.gif
  • 0

#297 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 10:38 PM

biggrin.gif Dragica, mislim, da zato, ker v vsaki srečni familiji morajo sprejet tudi morebitno "črno ovco" in ji prisluhnit, ne pa utišat...Ko bo to tle, bomo ena velika srečna familija laugh.gif

Jenna, veš, da se tudi nivoji kulture od človeka do človeka razlikujejo...so ljudje, ki jim telefon zvoni v gledališču, ki žvečijo kot krave....sto ljudi, sto čudi...
  • 0

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2007 - 10:42 PM

Ja, samo vseeno ne bodimo mi taki kretenćiči... IPB Image

In super, da se je razvila taka žolčna razprava. Najbrž je bil tudi tak namen... hmm.gif
  • 0

#299 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 10:48 PM

Ja, Jenna, trudimo se lahko, ampak vse je odvisno kako kdo dojema...tko da tle se problemčku ne bo prišlo nikoli do dna, razen če bodo vsi istega mnenja...

Kakšen je bil namen razprave, ne vem...vem sam, da sem nocoj tolk postov napisala kot jih nisem v celem mesecu huh.gif
  • 0

#300 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 October 2007 - 11:27 PM

Ne vem kaj ste imeli, ampak mi je res žal da boste zgleda eni zapustili forum sad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users