QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 23:19)

Jenna, recimo to, da ti je Hsul rekel, da imaš kratek trup. To zame ni žalitev. Ampak je bil bombardiran kot da bi ti rekel kaj veliko hujšega.
Uh, o tem bi pa lahko debatirali, da. Mene je predvsem zmotil
vzrok tega komentarja (je že
pinga lepo napisala, ZAKAJ je bil podan), kot kaj drugega. In upravičeno je bil zbombandiran - kot sem že napisala ene 2x, pa bom še enkrat =) - če bi jaz bila kakšna nežna duša in bi bilo povrh tega še to res, da mam kratek trup (ki ga seveda nimam =) ), bi me lahko strašno ganil in dal sol na rano. A sploh kdo pomisli na to? Predvsem, ko daš tak trapast komentar, vedoč, da človek tega ne more spremeniti - eno je, če podajaš komentarje o tem, da ma kdo ogaben MU, katastrofalno šminko, obupno nalakirane nohte. Nekaj drugega je pa to, če nekomu rečeš (po tistem, seveda, ko ga večina forumašev pohvali - uh, to je lahko tako nadležno nekaterim, a ne!), da ima kratek vrat, kratke noge, obupno široke boke, da je brez jošk, ipd. Ne vem no, a se nikoli ne vprašate, kako bo to vplivalo na tistega, ki se ga komentira? Al res zgolj mislite na to, kako kul boste, ko boste nekoga skritizirali na totalno banalni način?
Se pa pošteno nasmiham ob domnevni hladnosti nekaterih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>