Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#281 zaja

zaja

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 22 May 2006 - 07:07 AM

W Watsonsu je ena cekropija 1499 sit, sam če imaš račun nad 2500, ti priznajo 1000 sit popusta ( s kuponom iz letaka). Vzela sem si dve cekropiji, tak da me je ena stala malo čez 900 sit.
  • 0
NAJLEPŠI MAKE UP JE NASMEŠEK:-)

#282 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 22 May 2006 - 07:30 AM

QUOTE(sonchika)
A ni v Tušu?

tudi wink.gif
  • 0

#283 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 22 May 2006 - 09:49 AM

A pa samo v Celju??? cry.gif Al tud kje v Ljubljani? Pa še toook je znižan????? Ojoj bi ga melaaaa bi si kr ene tri kupila, sam v Celju... Andrea al pa kera prosim prosim če veste če je tudi v Ljubljani kje al pa kje drugje... Ful ful hvala!
  • 0

#284 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 22 May 2006 - 10:06 AM

V Sparu je tud akcija - 3 kreme v paketu od Afrodite stanejo 2400. Sam vem le za cimetove. ermm.gif
  • 0

#285 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 22 May 2006 - 10:35 AM

A pa samo v Celju??? Al tud kje v Ljubljani? Pa še toook je znižan????? Ojoj bi ga melaaaa bi si kr ene tri kupila, sam v Celju... Andrea al pa kera prosim prosim če veste če je tudi v Ljubljani kje al pa kje drugje... Ful ful hvala!

Se opravičujem ker nisem navedla koga oz. kaj bi mela - Fangota oops.gif
  • 0

#286 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 22 May 2006 - 12:50 PM

QUOTE(_M_)
V Sparu je tud akcija - 3 kreme v paketu od Afrodite stanejo 2400. Sam vem le za cimetove.  :?

UUU, to je pa tudi ugodno. Do kdaj pa traja ta akcija? V Mercatorju je do 30., ne?

A je v LJ bolj v centru kak Mercator, kjer prodajajo te Afrodita kreme?
  • 0

#287 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 22 May 2006 - 02:52 PM

Nevem, do kdaj, reklamo od Spara si lahk na njihovi strani pogledaš, tista akcija XXL je to. wink.gif

Za mercatorje pa tud mene zanima, a to velja le v hipermarketu al tud v manjših prodajalnah?
  • 0

#288 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 May 2006 - 08:54 PM

no jaz sem dobla za rojstni dan od afrodite anticelulitno kremo gvanama in me zanima, če se to MORA uporabljati skupaj z anticalulitnim gelom (na primer cekropijo ali cimetom) ali deluje tudi samo?
kaj ve mislite?

koža je bila že po enem nanosu ful mehkejša na otip tongue.gif
no...na mene ni imelo hladilnega učinka (čeprat tudi vročilnega ne :!: moja sestrična je pa rekla da je prav gorela).

postane pa koža kr precej rdeča kakšno minuto po nanosu in rdečica hitro izgine- ali se enako dogaja tudi vam?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#289 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 23 May 2006 - 11:30 PM

Jap, do 30. je v Mercatorju akcija. _M_, ma v vseh Mercatorjevih trgovinah velja ta akcija. Jaz sem jo prejšnjič, ko je bla akcija, kupla v lokalni Mercator trgovini.

Sade, ne ni ti treba prou nujno nujno uporabljat skupaj s Cimetovo ali Cekropijino...je pa verjetno učinek večji, če jo uporabljaš skupaj s katero od tistih dveh. Glede Gvarana kreme pa ti ne vem povedat nič, ker je še nisem mela.
  • 0

#290 andrea

andrea

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 24 May 2006 - 11:50 AM

QUOTE(lany)
A pa samo v Celju??? Al tud kje v Ljubljani? Pa še toook je znižan????? Ojoj bi ga melaaaa bi si kr ene tri kupila, sam v Celju... Andrea al pa kera prosim prosim če veste če je tudi v Ljubljani kje al pa kje drugje... Ful ful hvala!

Se opravičujem ker nisem navedla koga oz. kaj bi mela - Fangota oops.gif

jaz vem samo za mb, tukaj je v city centru, za lj pa žal ne vem
  • 0
Carpe diem!

#291 andrea

andrea

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 24 May 2006 - 12:00 PM

Sem pogledala še v njihov katalog, pa piše da so njihove trgovine v mb, Lenartu, Gornji Radgoni, Ptuju; celju in Velenju
Pri vas je torej ne boš našla
Sem pa zdaj pogledala še cene: tisto kar sem jaz videla za 800 je bilo blato, imajo pa še Vitastas fango proti celulitu 3000 sit, za trebuh 3249 sit in gel s hladilnim učinkom 2999 sit.
  • 0
Carpe diem!

#292 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 24 May 2006 - 01:56 PM

O andrea zlata si ker si se potrudila in pogledala! Tnx... Potem pa ne bo mojga Fangota... cry.gif
  • 0

#293 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 24 May 2006 - 06:21 PM

A ma katera izkušnje z AMAI kremo proti celulitu, jst sm bla dons u watsonsu pa jo majo ful znižano, sam se nism upala kupt, kr nevem če je dobra... ermm.gif:
  • 0
Posted Image

#294 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 May 2006 - 08:13 AM

imam amai s toplotnim učinkom. ful dobra krema. mažem se kakšen teden (s to kremo, drugače sem prej uporabljala avonovo lift&tuck) in imam krasno kožo. mehko, elastično, skratka super. ker je s toplotnim učinkom je malo zoprno edino to, da ti noge skoraj gorijo. postanejo rdeče in kot da bi bile ožgane, iz kože kar puhti toplota. se pa točno vidi kje je celulit!!!!! evil.gif
v glavnem super krema, ne menjam. (če se mi bo dalo bom pa še v pravo temo vpisala sestavine!!!!) biggrin.gif
  • 0

#295 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 May 2006 - 10:17 AM

QUOTE(supergirl-)
(če se mi bo dalo bom pa še v pravo temo vpisala sestavine!!!!) biggrin.gif

IPB Image dej no, pliiiiiis biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#296 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 May 2006 - 10:46 AM

je že napisano in tudi ocenjeno!
  • 0

#297 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 25 May 2006 - 12:23 PM

Jst pa sem si včerej kupila od Geomarja kremo z udarnim učinkom... Bomo vidl kako bo. Rabim še blato, da kombiniram, baje je blato super, ampak to malo kasneje... Zaenkrat bom probala tole kremico, pa bomo vidl kaj in kako...
Aja punce (upam, da tole ne bo reklama, če bo mi kr zbrišite tole) v Leclercu imajo sedaj polno akcij od te Afroditine Cikropije, do Lorealovih telih kremc za celulit po dve skupaj... Zelo ugodno, ne vem točnih cen, ampak vem da ste nekatere pisale, da bi jih imele, pa samo toliko za informacijo, da se splača pogledat.
  • 0

#298 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 25 May 2006 - 12:29 PM

Posted Image

No zdej pa vidim, da imajo pri dm-ju še večjo akcijo ker imajo tale gel z udarnim učinkom+gel s hladilnim učinkom za... Ah sem kar malo jezna, ker nisem prej vidla evil.gif

(no pa spet mi ni ratal slikce prlepit - pa kaj delam narobe?? kliknem un img gor, pa prlepim link, pa spet img in to je to??)
  • 0

#299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 May 2006 - 12:00 PM

.
Mama si je privlekla neko učvrstitveno kremo od Olive Tree. Sem malo počekirala sestavine..... seveda na drugem mestu alcohol denat. In pol ji povem, da je to za en drek in mi noče verjet in pravi, da to kr neki govorim, ker bi ji rada kremo ukradla. biggrin.gif:D:clown:

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#300 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 30 May 2006 - 12:19 PM

:laughing8:
  • 0