Jump to content

Photo

Kaj najraje jeste za zajtrk?

• Please log in to reply
516 replies to this topic

#281 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 October 2011 - 12:18 PM

pa saj imaš milijon teh kosmičev, kjer maš dejansko samo kosmiče in nič drugega. izberi pač tiste, ki so ti najboljši. meni so ovseni, kupujem ene bio v Kalčku.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#282 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 October 2011 - 12:24 PM

Meni so sicer top of the top Alpen, ampak jih že sto let nisem jedla, pa sem zdaj ugotovila, da so tačas še embalažo spremnili laugh.gif . ne vem pa, če se jih dobi pri nas, v Sparih, Mercatorjih, Tuših jih nikoli nisem videla, vedno sem jih iz Anglije tovorila. cool.gif

IPB Image
  • 0

#283 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 October 2011 - 12:25 PM

Tej izgledajo zelo obetavno. Saj pravim, jaz bi raje take "mešanice", ker tisti ki so v vrečkah pač kosmiči navadni, mi niso preveč všeč. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#284 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 October 2011 - 12:26 PM

Poglej, če jih kje najdeš, meni so neprimerljivi s katerimikoli drugimi.
  • 0

#285 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32271 posts

Posted 16 October 2011 - 12:36 PM

Kaj pa tisti Nestle - fitness al kaj so že? Mogoče imajo manj cukra... wink.gif
  • 0

#286 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 16 October 2011 - 12:37 PM

Meni tisti navadni celi oseni kosmiči tudi niso dobri. Ampak tile so napol zmleti, tako da potem, ko dodam še jogurt zraven, aja, pa seveda še pol merice proteinov nastanejo odlični! njam.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#287 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 October 2011 - 12:40 PM

Fitness imajo ful cukra, kolikor vem.
  • 0

#288 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85868 posts

Posted 16 October 2011 - 01:06 PM

QUOTE(Baby @ 16. 8. 2011 - 17:30) View Post

Lahko si narediš sama doma razne mešanice. Ovsenim kosmičem dodaš razno sadje, oreščke, čokoladne koščke, med...
Drugače pa vem za Knusperli kosmiče, da sta dve vrsti(eni s kakavom, eni mislim da sadni) brez sladkorja in tudi brez umetnih sladil, kot je aspartam. Mislim pa da imajo dodan maltitol in še nekaj.

QUOTE(Jinadaze @ 17. 8. 2011 - 19:38) View Post

Tri, eni so še Vitality Sport, brez sladkorja in rozin.

Drugače pa različni smoothieji in zeleni/črni čaj all the way, ker se po tem najbolje počutim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#289 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 16 October 2011 - 01:39 PM

Zjutraj imam najraje plain ovsene kosmiče v mleku/kakavu, obvezno tiste ta mehke.
Kupujem jih v Lidlu ali Hofru. Zraven ponavadi spijem še kozarec 100% sadnega soka/zeleni čaj,
ali pa dam v mleko npr. čokolešnik. Kruhu se poskušam izogibati.
Zelo so mi dobri bio Hofrovi kosmiči z oreški, so pa precej sladki in jih kupim le občasno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#290 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 October 2011 - 01:25 AM

QUOTE(Zlatolaska @ 16. 10. 2011 - 10:21) View Post

(še posebej v kakih 5* hotelih aaa woot.gif)

Za zajtrk najraje jem palačinke (moja masa je brez mleka, namesto tega dam ali jabolčni ali pomarančni sok, pečem jih pa tako, da so male-debele-hrustljave), prek pa dam ali javorjev sirup ali pa stopljeno temno čokolado. Slednjemu še rada dodam jagode ali banane.

Uf! To moram poskusiti, samo ne za zajtrk, mi zelodec razpade. : D

Sicer imam pa tudi jaz zelo rada zajtrke v hotelih, kjer je ze vse pripravljeno in kjer ponavadi jes v miru in v druzbi. Obozujem! Doma malo manj, se vedno nekam mudi... :| Beda tale zivljenjski stil. :|

Sarah, se ena razlicica kosmicev:

http://www2.cudovita...=...st&p=897281

Ti pa tudi jaz priporocam, da si sama naredis mesanico iz kosmicev in poljubnih dodatkov. Jaz mesam ovsene kosmice (ovseni kosmici so res najmehkejsi in najokusnejsi, vsi ostali so mi precej neuzitni) z grenkim kakavom ali kakavovimi zrni, goji jagodami ali zmleto mesanico raznih semen (neslana pistacija, orehi, mandlji, lan, ...). Kupljene mesanice ovsenih kosmicev so mi vse po vrsti mocno presladke.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#291 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 17 October 2011 - 01:27 PM

Moj prvi obrok je ponavadi sadje ali naravni sok.
Potem čez nekaj časa sledi kava.
  • 0

• Guests

Posted 17 October 2011 - 02:03 PM

Z mami sva ta vikend naredili korenčkov sok in mi je blazno dober, tako da sem se odločila da bom vsako jutro za zajtrk spila en kozarec tega soka njam.gif

Pa še ena ideja, ko ravno teče debata o kosmičih - če bo morda kateri všeč priporočam naslednji zajtrk: ovseni kosmiči (al katere koli pač imate najraje) + med + sadje (banane, borovnice, oz. karkoli je pač pri roki) + mleko (ali jogurt). To se potem zmiksa s paličnim mešalnikom in je zadeva fuuul dobra, plus zdi se mi en tak "kakovosten" zajtrk, ki ga je zelo enostavno pripraviti smile.gif
  • 0

#293 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 October 2011 - 03:42 PM

Jaz pojem za zajtrk skoraj vedno banano + jogurt s kosmiči.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#294 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 19 October 2011 - 11:32 PM

^^

Me too. : ) Banano pol ure pred jogurtom s kosmici. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#295 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 February 2012 - 12:30 PM

Danes sem naredila jajčne košarice. :D V pekač za mafine sem dala listnato testo, ga prebodla z vilico in ga dala za kratek čas v pečico ogreto na približno 180°, da je bilo testo na pol pečeno. Nato sem ga vzela ven, dala nanj na trakce narezano suho salamo (lahko tudi slanino-to bi jaz ovila okoli, kuhan pršut, pač po želji), čez ubila jajce, posolila, popoprala in dala nazaj v pečico. Pekla sem toliko časa, da so bila jajca dobro pečena, ne maram namreč smrklja in da se še vse trese. Torej, po želji. Dodala sem še malo nasesekljanega peteršilja (ker nisem imela drobnjaka) in čez naribala še malo sira in dala nazaj, da se sir stopi. Odličen zajtrk, tudi precej nasiten. Za nedeljska jutra. :)
  • 0

#296 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2012 - 12:33 PM

Opis je zanimiv, le ime jedi je skrajno antipatično. : )
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#297 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 February 2012 - 12:35 PM

Morda raje gnezdeca ali košarice? :lol:
  • 0

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2012 - 12:40 PM

Košarice. ^.^
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#299 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 February 2012 - 12:42 PM

Popravljeno! Sem tudi sama kolebala med tema dvema. Mora biti všeč širši publiki, kajne? ^_^
  • 1

#300 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 February 2012 - 12:45 PM

Posted Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users