Kaj najraje jeste za zajtrk?
Posted 16 October 2011 - 12:18 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 October 2011 - 12:24 PM

Posted 16 October 2011 - 12:25 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 October 2011 - 12:26 PM
Posted 16 October 2011 - 12:36 PM

Posted 16 October 2011 - 12:37 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 16 October 2011 - 12:40 PM
Posted 16 October 2011 - 01:06 PM
Lahko si narediš sama doma razne mešanice. Ovsenim kosmičem dodaš razno sadje, oreščke, čokoladne koščke, med...
Drugače pa vem za Knusperli kosmiče, da sta dve vrsti(eni s kakavom, eni mislim da sadni) brez sladkorja in tudi brez umetnih sladil, kot je aspartam. Mislim pa da imajo dodan maltitol in še nekaj.
Tri, eni so še Vitality Sport, brez sladkorja in rozin.
Drugače pa različni smoothieji in zeleni/črni čaj all the way, ker se po tem najbolje počutim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 October 2011 - 01:39 PM
Zjutraj imam najraje plain ovsene kosmiče v mleku/kakavu, obvezno tiste ta mehke.
Kupujem jih v Lidlu ali Hofru. Zraven ponavadi spijem še kozarec 100% sadnega soka/zeleni čaj,
ali pa dam v mleko npr. čokolešnik. Kruhu se poskušam izogibati.
Zelo so mi dobri bio Hofrovi kosmiči z oreški, so pa precej sladki in jih kupim le občasno.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 October 2011 - 01:25 AM
(še posebej v kakih 5* hotelih aaa

Za zajtrk najraje jem palačinke (moja masa je brez mleka, namesto tega dam ali jabolčni ali pomarančni sok, pečem jih pa tako, da so male-debele-hrustljave), prek pa dam ali javorjev sirup ali pa stopljeno temno čokolado. Slednjemu še rada dodam jagode ali banane.
Uf! To moram poskusiti, samo ne za zajtrk, mi zelodec razpade. : D
Sicer imam pa tudi jaz zelo rada zajtrke v hotelih, kjer je ze vse pripravljeno in kjer ponavadi jes v miru in v druzbi. Obozujem! Doma malo manj, se vedno nekam mudi... :| Beda tale zivljenjski stil. :|
Sarah, se ena razlicica kosmicev:
http://www2.cudovita...=...st&p=897281
Ti pa tudi jaz priporocam, da si sama naredis mesanico iz kosmicev in poljubnih dodatkov. Jaz mesam ovsene kosmice (ovseni kosmici so res najmehkejsi in najokusnejsi, vsi ostali so mi precej neuzitni) z grenkim kakavom ali kakavovimi zrni, goji jagodami ali zmleto mesanico raznih semen (neslana pistacija, orehi, mandlji, lan, ...). Kupljene mesanice ovsenih kosmicev so mi vse po vrsti mocno presladke.
Posted 17 October 2011 - 01:27 PM
Potem čez nekaj časa sledi kava.
Posted 17 October 2011 - 02:03 PM

Pa še ena ideja, ko ravno teče debata o kosmičih - če bo morda kateri všeč priporočam naslednji zajtrk: ovseni kosmiči (al katere koli pač imate najraje) + med + sadje (banane, borovnice, oz. karkoli je pač pri roki) + mleko (ali jogurt). To se potem zmiksa s paličnim mešalnikom in je zadeva fuuul dobra, plus zdi se mi en tak "kakovosten" zajtrk, ki ga je zelo enostavno pripraviti

Posted 17 October 2011 - 03:42 PM
Posted 19 October 2011 - 11:32 PM
Me too. : ) Banano pol ure pred jogurtom s kosmici.

Posted 20 February 2012 - 12:30 PM

Posted 20 February 2012 - 12:33 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 February 2012 - 12:35 PM

Posted 20 February 2012 - 12:40 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 February 2012 - 12:42 PM

Posted 20 February 2012 - 12:45 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users