Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#281 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 04 March 2007 - 05:04 PM

Pravkar sem poslušala par hrvaških z njihove Dore in so prav bedne, dolgočasne, sploh pa Dado Topić (zmagovalna). Ej, če pa letos Slovenci damo Hrvatom 12 točk, bo pa čist nezasluženo. Da o oblekah ne govorim.
Po odzivih sodeč (no vsaj na ju tjub) tud Hrvatje niso najbolj zadovoljni z Doro.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#282 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 March 2007 - 05:43 PM

Ne, Hrvati niso zadovoljni z Doro. Sama sem gledala prvi večer in sem bila zelo razočarana. down.gif

Glede zmagovalcev - letos Hrvatom IMO slabo kaže. Dado je car, ampak vseeno - pa še izvedba te pesmi mi ni bila najbolj všeč. Letos imamo definitivno boljšo pesem kot Hrvati!!! biggrin.gif

Sicer pa počakajmo - vsako leto je na ESC veliko presenečenj in mislim, da bo tudi letos tako! smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#283 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 04 March 2007 - 08:13 PM

js sm gledala makedonski izbor za na eurosong - ajoj. pa sej ... pomoje je povsod ~ glih na teh predizborih, med slabimi se izbira 'najmanjslabo'. ucasih rata, ucasih ne. v vsakem primeru se pa pol se cel marec pa april vrtijo eni in isti komadi po radiu. popizditis fasem, ze tko zmerej skos svoje cd-je po avtih vlacim. sem tok bl pozorna v teh mescih, da res ne grem nikamor brez! laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#284 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 05 March 2007 - 09:19 AM

Uf hrvaška je pa res bedna pesem.
  • 0

#285 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 11 March 2007 - 05:15 PM

Babič je spremenil glasbeno podlago v pesmi Cvet z juga...še posebej pa konec. Men nekak ni všeč, ker se mi zdi, da je pesem največji waw faktor pustla z zadnjim tonom. V novi verziji so ga občutno znižali. Verjetno zato, ker ga v živo ni nikdar odpela hmm.gif

Tukaj je povezava, da slišite novo verzijo:KLIK
  • 0

#286 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 March 2007 - 07:11 PM

Saj čist vedno spremenijo pesem, preden gre na Evrovizijo, pa ne vem zakaj jim je tega treba.
  • 0

#287 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 March 2007 - 07:48 PM

Ja, skoraj vedno spremenijo aranžma in skoraj nikoli mi druga verzija ni všeč. Mogoče zato, ker se že precej navadim na prvo. Enako je tudi sedaj! sad.gif Ampak še vedno imam zelo dober feeling glede naše letošnje predstavnice - držimo pesti! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#288 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 March 2007 - 08:41 PM

kako vam je bil kaj spot všeč ? smile.gif če je katera gledala na Spet doma smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#289 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 11 March 2007 - 09:37 PM

Če je katera zamudla ima tukaj povezavo na youtube:VIDEO
  • 0

#290 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 March 2007 - 07:52 AM

Spot je krneki sad.gif Sploh nima nobene veze s komadom...
  • 0

#291 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 12 March 2007 - 12:50 PM

Spot mi ni všeč. A la Paris Hilton mi deluje. Drugače pa tudi meni ni všeč, da spreminjajo pesmi, ker navsezadnje to ni več ista pesem, ki so jo izbrali gledalci. Sicer sem bolj pričakovala, da bo del pesmi odpela v angleščini.
  • 0

#292 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 March 2007 - 01:37 PM

Tudi jaz nisem preveč navdušena nad spotom. Tak 'cheap' mi deluje, nič posebnega ni - RTV Slo pač!!! smile.gif
  • 0

#293 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 12 March 2007 - 01:57 PM

Men je videospot všeč, sam na nekih mestih mal premal odpira usta.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#294 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 12 March 2007 - 02:03 PM

Ceneno in neprepričljivo (sploh prizori v postelji). Sovražim način kako reče: Vzemi cvet v roko... Stoji k matador (a je treba nadaljevat?)
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#295 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 12 March 2007 - 05:30 PM

A ni preveč techno, mimogrede? Drugače je spot OK, mogoče se mal premalo prepričljivo mečeta po postelji.Oziroma okorno.
  • 0

#296 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 12 March 2007 - 08:28 PM

Pa na trenutke izgleda, kot da sploh ne poje, ampak ima samo usta odprta. No, vsaj spot so ji plačali. Pred leti duo platin še tega niso. Pa če malo pogledate prejšnje videospote komadov, ki so šli na Evrosong vsaj po moje niso nič kaj boljši. Omarjev je recimo kar precej slabši, ko razkazuje svoje čikn prsi. Tako da bi bil Alenkin spot še precej slabši...
  • 0

#297 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 March 2007 - 09:05 PM

QUOTE(Kalypso @ 5. 3. 2007 - 9:19) View Post

Uf hrvaška je pa res bedna pesem.

Se strinjam. rolleyes.gif Uni nonič se bvz neki dere v mikrofon, tisti ženski vokal je kr neki.
Makdonci niti nimajo nevemkašne pesmi. Srbija bi lahko imela tkoooo lep komad, ki bi bil pomoje ful opažen in vse, ampak ne, na koncu se je uvrstil na drugo mesto in gre naprej netakozanimivainizstopajoča pesem. rolleyes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#298 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 12 March 2007 - 09:24 PM

QUOTE(Kalypso @ 12. 3. 2007 - 20:28) View Post

Pa če malo pogledate prejšnje videospote komadov, ki so šli na Evrosong vsaj po moje niso nič kaj boljši. Omarjev je recimo kar precej slabši, ko razkazuje svoje čikn prsi. Tako da bi bil Alenkin spot še precej slabši...

Men je Omarjev 1000x boljši. Pa Alenka in tisti tip mi nikakor ne potegneta. Zgleda k da se s svojim sinom valja po pošteljaku. huh.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#299 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 12 March 2007 - 09:27 PM

QUOTE(nihrida @ 12. 3. 2007 - 21:24) View Post

Zgleda k da se s svojim sinom valja po pošteljaku. huh.gif

LOL thumbup.gif

drugače pa meni osebno prav ogaben videospot, a res ne gre enega naredit brez da bi 90%joške pa stegna kazali bruh.gif
  • 0

#300 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 12 March 2007 - 10:13 PM

men tud ni všeč. po vsem tem sm pričakovala "drugačn" videospot, ne pa 90 posto dekolteja in nog..eh beda.

• 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users