Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#281 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2006 - 08:13 PM

.
Dobli so neko novo masažno ploščico, iz bele čokolade, mmm.
Je pa blo hecno dans..... sem kar pograbila po hitrem postopku, kar sem rabila in se postavila pred kaso. In pol ena mi začne kazat neke reči, pa še skoraj mazat (pa nisem hotla dat rokavic dol IPB Image ). In pol rečem, da bom naslednjič malo bolj pogledala, da se mi mudi. Okej. Pol čez par sekund (sta si meli gospa in blagajničarka ful za povedat) se pa spet kar prikrade za hrbet in mi začne spet nekaj kazat. To ne moreš verjet, če ne vidiš. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#282 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 28 February 2006 - 08:20 PM

ojej pol jaz tja ne smem, ker bi živčnega fasala biggrin.gif Mene ful znervirajo hiperaktivne, slinaste in ko stenica posilene prodajalke, brrrrr kar kurjo kožo sem dobila ermm.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#283 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2006 - 08:51 PM

.
Potem v Lush nikar, če se imaš vsaj malo rada! biggrin.gif:D:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#284 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 February 2006 - 09:01 PM

Samo so pa res grozne. Jaz sem si ogledovala tam stvari in sem jim 5x rekla, da bom sama pogledala. In ne, ni prišla ena sama meni za hrbet, ampak so se menjavale. kot da ne znam sama pogledati. ermm.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2006 - 09:06 PM

.
Jaz sem vidla, da je ena eno bogo mamco zvlekla tam pred nek lavor in ji začela nekaj penit gor na roki. biggrin.gif:D Boga oma je bla vsa neka preplašena. biggrin.gif
In čedalje več jih je. blink.gif Komaj se ene otepeš, že te druga napade. In kako mi grejo te reči na živce, ko ne kupiš glih največje pakunge 'ja, pa a veste, najbolj se večja splača, kaj menite'. Ja kaj?!? Mislim..... a zaj bom pa kr vse ta največje pokupla, ker se pač kao najbolj splača?! Seveda se splača, če dejansko maš tistih 6k.
Mi je pa res prav grozno it tja, ker res nimaš miru..... in pol moraš pokat neke frise prijaznosti in pravzaprav se prav bedno počutiš, ker moraš rečt ene 10x 'NE' izdelkom, ki ti jih ponuja. Vsak pač ne pride tja z namenom, da bo odnesel za 30k reči domov.

.
  • 0

#286 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 February 2006 - 09:36 PM

Punce rečite jim na knjigo pohval/pritožb poudarek na pritožb pa jim napišite kako stran opaženih stvari, ki vas motijo. Če ne druga jim bo malo samozavest zbilo. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#287 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 28 February 2006 - 10:44 PM

ja pa kaj tote so po prometu plačane al kaj? al zakaj so take blink.gif a jih tam šefi dajo v kakšen tečaj al priprave da so pol tak zoprne twisted.gif
men gre v Celju v Lascarpi ena starejša ful na jetra, ker je taka hiperaktivna, skoz skače sem in tja in čveka 300/h :violent1:
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#288 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2006 - 04:33 AM

.
Bi človek še res pomislil, da gre prav za eno vrsto usposabljanja, ja - 'kako postati čimbolj nadležen in vsiljiv'. twisted.gif S tem očitno mislijo, da so ful prijazne in da kažejo, kako si vzamejo čas za obiskovalca. V bistvu pa ima to vse prej kot tak učinek - meni je res prav zoprno, ko moram ne vem koliko krat rečt za kak izdelek 'ne, hvala'. In se pol počutim kot bimbo, kaj sploh delam v trgovini.

.
  • 0

#289 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 March 2006 - 01:46 PM

potrdile so se govorice, da se gumback express smoothieja ne dobi več. nadomestilo zanj je almond butter, ki mi ga je seveda zreklamirala kot boljšega, ipd ... stvar ne zgleda preveč lepo, kot kakšna klada šote. biggrin.gif zapakirano v totalno odurno pakungo iz plastike (kot če grem na delikateso po pol kile francoske solate). diši božansko, mene spominja na vonj čokoladnega biskvita z rumom. biggrin.gif najprej sem bila skeptična, ker zgleda tko kot ena trda žajfa, potem sem si pa milostno pustila zmočit roko in ko ga je zajemala iz testerja, sem vidla, da je dejansko full kremna reč. včeraj sem ga že sprobala pod tušem in je res krasen, premaga gumbacka. nanaša se preprosto (je pa res, da zna bit mal packarije, ampak se lepo spere tako s kože kot s tuša), ni pregrob, kožo dejansko nahrani (kakaovovo, kokosovo, karitejevo maslo, olje mandlja). meni je krasna stvar, priporočam. edino embalaža bi bla resnično lahko malo uglednejša - jaz ga bom probala stlačit kat v dobro pomit lonček od gumbacka. cena za kilo je 12k, najmanjši narezan kos je bil 210 g (2k in pol).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#290 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 09 March 2006 - 01:58 PM

Haha, mene je hotla prodajalka posilt s kremo iz banan al neki podobnga blink.gif blink.gif biggrin.gif Pa sm rekla, da me ne zanima, pa me je še trikrat uprašala. blink.gif Pa zadnjič, ko sm gledala šampone, mi prileze za hrbet, pa začne: "Pogleeeeeej, tale šampon bi bil glih zate, ker maš take lepe svetle laske ..." blink.gif blink.gif HALO!? Nazadnje sem si pa kupila Aqua Mirabilis in sem res zlo zadovolna. biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 March 2006 - 02:45 PM

QUOTE(TASH)
Pa zadnjič, ko sm gledala šampone, mi prileze za hrbet, pa začne: \"Pogleeeeeej, tale šampon bi bil glih zate, ker maš take lepe svetle laske ...\" blink.gif blink.gif

Tipično Lushevsko. biggrin.gif:D
  • 0

#292 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 09 March 2006 - 05:18 PM

včeraj sem bila celo dvakrat v lushu: prvič sem šla samo povprašat o gumback express smoothieju in mi je pokazala druge peelinge, ki jih še imajo, popoldne sem si šla pa končno kupit almond butter, ki ga dejansko ne morem prehvalit. vmes, ko sem še cincala, ali naj ga kupim, mi je pod nos molila vse mogoče masažne ploščice, ker sem jo vprašala, kako in kaj z njimi. seveda je bila vsa užaljena, ko sem rekla, da mi prav nobena ne diši (ker mi dejansko ne), z eno me je še podrgnila po roki (mislim, da je bil un bel srček) in sem ji rekla, da mi ni fina, ker mam fuuull mastno kožo po tem in da tega ne maram. pri blagajni mi je jasno še uturivala temple balms (kao parfumčke v mazilu) in me ravno z unim smrdljivim, ki kao diši po flying fox obilno namazala po roki. nesem k nosu, se skremžim in rečem: 'fuj, flying fox. bljek.' (mater, včeraj je blo res nekaj narobe z mano, ker mi še karma kream ni dišala biggrin.gif .) in me vsa presenečena pogleda in vpraša, kako to, da mi flying fox ne diši. biggrin.gif preden sem še kaj rekla, sem hitro plačala in jo podurhala iz trgovine.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#293 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 09 March 2006 - 05:57 PM

QUOTE(Špela)
potrdile so se govorice, da se gumback express smoothieja ne dobi več.

Pa neeeeeeeeeeeeee evil.gif jaz še mam kar upanje, da ga bom mogoče dobla v zagrebu. A ta nadomestek je v trdem stanju?
  • 0

#294 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 09 March 2006 - 06:03 PM

QUOTE(Blondi)
Pa neeeeeeeeeeeeee evil.gif jaz še mam kar upanje, da ga bom mogoče dobla v zagrebu. A ta nadomestek je v trdem stanju?

hmmmm, ni tko kot ena trda žajfa (ni iste konsistence kot buffy ali aqua mirabilis), je tko ko ena krema v malo trdnejšem stanju, no. jaz sem se najprej ustrašila, da je to ko trda žajfa in sem že zmajevala z glavo, samo dejansko ni tako. ko en puter je, ko se je dotakneš z vlažnimi rokami. prav fajn, da se ni treba s celo kajlo drgnit. biggrin.gif lepo si malo 'postrgaš' v roko in to je to. mislim, da če bi se dobil v lončku, bi bil nekako enake konsistence kot gumback, mogoče malce čvrstejši.
  • 0

#295 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 30 March 2006 - 04:13 PM

enchanted eye cream stane malo pod 3k (tam nekje 2800 in drobiž), mene ni prepričala, ker je že takoj, ko jo je ven stisnila, prav do mene poletel curek. sicer je v lični (mislim, da 30 ml) flaški na pumpico, precej tekoče konsistence, ampak nekam mastna (kot še vse lusheve kreme, ki sem jih imela čast spoznat), je tut rekla, da rabi čas, da se vpije. jaz bi pa rada kremo, ki se takoj vpije, ne da čakam. nima nekega blaznega vonja po ničemer. mela sem pa še celo pot do doma precej mastno roko, tko, da je to pri meni no go. bom stisnila zobe pri 5k za l'occitane.

probala sem dvoje reči za nego telesa po tuširanju:

schnuggle: The Shnuggle bar is a sleep inducing body butter for bedtime. It has moisturizing mix of cocoa butter with absorbent powders so that your skin feels soft and smooth, but not the slightest bit oily.
IPB Image

nanese se baje na vlažno kožo po tuširanju in se potem obriše. meni je premastno, se pa res lepo topi ob stiku s toplo vodo. vonj mi je bljak. zakaj morajo v krasen vonj po kakavovem/kokosovem maslu tlačit kamilico in sivko? fuj!

king of skin: Use KING OF SKIN while showering or after your shower. If using after your shower, use your hands to quickly remove the excess water from your body. Place the bar in the palm of your hand and stroke its surface down your arms, the length of your torso and your legs. It will leave your skin feeling nice and soft. Body Butters are designed to melt at body temperatures - please keep them out of direct sunlight and somewhere cool!
IPB Image

mi tut smrdi je je jako mastna reč. no go.

• 0

#296 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 March 2006 - 04:16 PM

.
Tnx za poročilo. IPB Image

.
  • 0

#297 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 30 April 2006 - 12:05 PM

sympathy for the skin mi na moji koži smrdi. it's a pleasure treasure ploščice pa ne morem prehvalit. absolutni favorit. samo pri doziranju je treba malo pazit, ker so te stvari res mastne. vpija se bolj počasi (verjetno bi se v vlažno kožo hitreje), ampak feeling je pa božanski. da o vonju ne izgubljam besed. uporabno tudi kot parfum v mazilu. njama! biggrin.gif

slikca ploščice:

• 0

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2006 - 10:09 PM

.
Jaz mam kr namen kupit tole ploščico. IPB Image
Me pa zanima, v čem mate shranjene te ploščice? Se da kupit kakšne (po možnosti ne predrage) škatlice? Jaz ju zdaj imam kar na papirju, pa na vsake tlko cajta kar priplava njiju vonj, ampak vseeno bi mi blo blo fajn, če bi mela kje ju lično spravljene.

.
  • 0

#299 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 May 2006 - 10:20 PM

[quote=Jenna].
Me pa zanima, v čem mate shranjene te ploščice?.
Jest imam kar v škatlici za milo biggrin.gif zelo praktično
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#300 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 11 May 2006 - 10:21 PM

[quote=Jenna]Jaz mam kr namen kupit tole ploščico. IPB Image

resnično priporočam, je res fajna.

Me pa zanima, v čem mate shranjene te ploščice? Se da kupit kakšne (po možnosti ne predrage) škatlice?

jaz jo imam zavito kar v prozorno folijo za živila in v kopalnici na okenski polici, kjer je dovolj hladno, da ni bojazni, da bi se mi po nepotrebnem topila.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users