.
Jaz sem vidla, da je ena eno bogo mamco zvlekla tam pred nek lavor in ji začela nekaj penit gor na roki.

Boga oma je bla vsa neka preplašena.
In čedalje več jih je.

Komaj se ene otepeš, že te druga napade. In kako mi grejo te reči na živce, ko ne kupiš glih največje pakunge 'ja, pa a veste, najbolj se večja splača, kaj menite'. Ja kaj?!? Mislim..... a zaj bom pa kr vse ta največje pokupla, ker se pač kao najbolj splača?! Seveda se splača, če dejansko maš tistih 6k.
Mi je pa res prav grozno it tja, ker res nimaš miru..... in pol moraš pokat neke frise prijaznosti in pravzaprav se prav bedno počutiš, ker moraš rečt ene 10x 'NE' izdelkom, ki ti jih ponuja. Vsak pač ne pride tja z namenom, da bo odnesel za 30k reči domov.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>