Jump to content

Photo

Prosto o sestavinah

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#281 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 February 2006 - 12:04 AM

QUOTE(DiLeMa)
Ahh joj ... jaz zdej sanjam o Chanel Double Perfection Fluide v odtenku Limpide. sad.gif Kako sranje, da pri nas nikol nič nimajo ... bemtish.

naj te potolažim da tudi drugje nimajo tega odtenka : http://www.strawberr...ineId=1914#1914

čeprav bi rada videla, da bi vsaj tako ga lahko naročila...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#282 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 12:45 AM

.
Ja tu ga npr. lahko naročiš:

http://www.shopping....uide_10_Limpide

http://www.edirector... fluide&cid=880

twisted.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#283 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 February 2006 - 01:26 AM

urška-od max factorja-je že kr stara pakunga!
pa od oriflema enega.

jenna-tak lahek,mat pa da je v svetlm odtenku je colour adapt
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#284 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:11 AM

.
Samo jaz bi imela fuuul svetlega. biggrin.gif Nekak sumim, da, ako bi bil res fuuul svetel, bi mi ga že Dilema omenila - ker vem, da je bla nekaj časa domača s Colour Adaptom.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#285 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 February 2006 - 07:56 AM

ooo, Jenna, lej kok si bla pridna ...

rea, hm, a res, sm bla samo na ta puder osredotočena pa nism drugih nč porajtala ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#286 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 February 2006 - 11:01 AM

[quote=Jenna].
Samo jaz bi imela fuuul svetlega. biggrin.gif Nekak sumim, da, ako bi bil res fuuul svetel, bi mi ga že Dilema omenila - ker vem, da je bla nekaj časa domača s Colour Adaptom.

.

Meni je Colour Adapt v redu puder, ampak se mi tisto matiranje ne zdi neki ful obstojno ... poleg tega mislim, da nima nobenega res u nulo svetlega odtenka, tale Chanelov Limpide se mi zdi pa taaakooo lep, da bi se zjokala ... zelo svetel pa v izredno lepem bež nevtralnem odteku, nič roza, nič rumen ... pravi porcelanski. Pomoje bi se popolnoma zlil z mojo (in tvojo) kožo, da se sploh ne bi videlo da sem napudrana ... ker imam pri drugih pudrih vedno rahlo razliko med obrazom in vratom, kar mi je FUL grdo. Sicer nimam fejst, ampak jaz opazim in me res moti.

Ampak js to nekak ne upam naročat iz tujine, še nikol nisem. Pa strah me je, da bo na konc tak, da bom pač plačala za puder 8k in potem še enkrat toliko za poštnino ... direkt znorim!

IPB Image :love5:
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#287 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2006 - 11:48 AM

pojdi na ebay. Preštudiraj cene, poštnine in kupi. Jaz si ravno nekaj ogledujem. Cena trenutna je 2 EUR, v trgovini pri nas stane 5700 SIT. Zdaj sem tipa vprašala, če pošilja k nam in čakam odgovor. Če pošilja, bom zagrabila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#288 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 February 2006 - 11:50 AM

Sonchika, hvala za info! Kaj pa kupuješ to, če smem vprašat? oops.gif Aja pa to preko e-baya ne kupuješ preko firme ampak preko posameznika? Kot da bi jaz dala oglas gor in bi nekdo kupil od mene al kako?

Pa še to ... pri nas stane 5700 SIT tam pa 2 EUR kar je 480 SIT? blink.gif Pa to je nova ali rabljena zadeva?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#289 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 03 February 2006 - 12:03 PM

samo moras vedet da te kar nekaj pride postnina (okoli 2000 in vec), ce dobis izdelek izven EU pa ti zaracunajo se 20%carine, tako da na koncu ponavadi prides do enake cene kot je pri nas v trgovini.
  • 0

#290 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 February 2006 - 12:08 PM

Ja sej to mi ni panike, če pride tolk kot je pri nas ali kakšnega tisočaka več ... samo ne bi pa rada plačala dvakrat več, kot pa če bi ga pri nas kupila.
  • 0

#291 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 03 February 2006 - 12:23 PM

ja mors si zracunat za kaksno ceno se ti ga se splaca kupit, da potem pristejes se postnino in carino pa si vseeno na boljsem.
samo dilema jaz na tvojem mestu ne bi kupovala pudra brez da ga prej stestiras...
sama sem imela chanelov puder, pa se mi je izredno grdo mazal in je bil kvecjemu slabsi od recimo lorealovih, sploh pa 100krat slabsi od revlonovega cs.
  • 0

#292 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 February 2006 - 12:23 PM

a chanelovih pudrov se pri nas ne da kupit al kako?
dilema,če tebi ni dovolj matiral,je mogoče zato,kern maš vseen mičkn mešano kožo,jenna pa nima teh problemov,pa mogoč tud zato!
za odtenke pa najbolš da si gre sama čeknt-btw-men full matira biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#293 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 February 2006 - 12:25 PM

Rea, ja se dobijo Chanelovi pudri pri nas, ampak so sami temni odtenki. Kar se pa Colour Adapt tiče, gre pa za dober puder, ampak meni vseeno ni tisto, da bi rekla wow ... ne vem, nekaj mu manjka.
  • 0

#294 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 03 February 2006 - 06:09 PM

dilema, kje si zbrskala artistry sestavine? daj ce se ti da prilepi se sestavine za kremico za normalno do suho kozo prosim?
  • 0

#295 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 03 February 2006 - 06:30 PM

QUOTE(rozica)
dilema, kje si zbrskala artistry sestavine? daj ce se ti da prilepi se sestavine za kremico za normalno do suho kozo prosim?

Dilema, to tudi mene zanima. Jaz sicer še imam škatlice, samo - kdo bo to pretipkaval! sad.gif
  • 0

#296 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2006 - 07:13 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sonchika, hvala za info! Kaj pa kupuješ to, če smem vprašat? oops.gif Aja pa to preko e-baya ne kupuješ preko firme ampak preko posameznika? Kot da bi jaz dala oglas gor in bi nekdo kupil od mene al kako?
Mislim, da je bila firma, ampak nisem ziher. Nič mi še ni odgovoril. Pol pa nič. smile.gif Če bi dala ti oglas, bi lahko kdo od tebe kupil, ja.
Pa še to ... pri nas stane 5700 SIT tam pa 2 EUR kar je 480 SIT? blink.gif Pa to je nova ali rabljena zadeva?

To je nova reč. Kupujem pa na nemškem ebayu, ker ni carine.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#297 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 11:26 AM

Tiste sestavine od Amway Artistry, ki sem jih našla, so nalimane v temi 'sestavine' ... mislim, da so vsega skupaj tri kreme in en fluid.
  • 0

#298 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 11:48 AM

js pa danes dobim artistry kremico za normalno do suho kozo in to za 3500 8)
  • 0

#299 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 04 February 2006 - 11:55 AM

To pomeni, da jo dobiš po ceni za člane - 3466 sit. S to kremo sem zelo zadovoljna.
  • 0

#300 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 February 2006 - 11:58 AM

mene je dilema malce prestrašila s tem, da uv zaščita ni kaj prida dobra za kožo ... če ne greš ven. js se z mojo kremo z uv zaščito mažem tut, ko sem pozimi noter, ker mam občutneje bolj suho kožo kot sicer in mi je avon m24 premalo, kakšna alverde jojoba bi mi bla pa verjetno premastna (tut lusheva ultralight mi je bla absolutno premastna/pretežka).

zdej mene zanima, kakšne so 'potencialne nevarnosti' tega, da se s kremo, ki ima uv zaščito mažem tut, kadar ne grem ven. pa če lahko katera razloži razliko med kemičnimi in 'naravnimi' (torej mineralnimi al kako se reče?) uv filtri ... al blokatorji al kako se reče- al filter pa blokator sploh ni isto?! sm že mal zmedena okoli tega. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users