WISHLIST
Posted 20 April 2007 - 08:32 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 April 2007 - 10:54 AM
-tonik (se še odločam)
-nujno rabim nov puder, ker gre star prozi koncu, mislim, da bom sprobala Revlonovega...čeprav bi probala tudi kaj dražjega, če bi vedla da mi bo resnično fantastično pasal
-MASAKARO!!!!privoščila bi si kaj dražjega...ker mislim (uapm) da bi to preprečilo 14-dnevne na-novne nakupe maskar

-šminko
in še loto listek z neskončnim številom ničel (in številko od 1-9 odspredaj)

Posted 03 May 2007 - 10:49 AM
Tisti TBS Glossing serum. Moram poiskat kako prodajalno v Neaplju, da ga piknem, pa še kaka vonjava bo mrbit padla (ako bodo finance in ako se mi jih bo hotelo spustit iz rok).
+ parfum For Her, Narciso Rodriguez (stane pa 50ml 50€

+ kaki fajn lak
+ revijo Marie Claire (me je čisto obsedla

vuelvo a vos,
Posted 03 May 2007 - 07:43 PM
(imam doma same take zelo slabo prekrivne, ampak včasih se mi zdi, da mi koža malo podivja in bi rada mela nekaj malenkost bolj konkretnega, sploh zato, ker korektorja ne uporabljam)
- kakšen res lep lak za nohte, še nimam točno izrisanega odtenka v glavi, samo da me na prvi pogled očara
(kakšen bolj nežen odtenek, ne ravno kričeče rdeč)
- set lakov in tistih lističev za francosko manikuro
(eno kvalitetno zadevo, da bo fajn dolg držal)
- en fajn nežni, kremni in dišeči gel za umivanje obraza
(L'Occitane

- obliži za nos proti ogrcem
(mam spet mal črnih pikic na kumari in me noro živcirajo)
- en fajn deodorant
(tokrat antiperspirant, da bom zihr tud pri najvišjih temperaturah in celodnevnem letanju naokol)
Posted 03 May 2007 - 07:49 PM

Posted 03 May 2007 - 07:55 PM
Posted 03 May 2007 - 08:01 PM
Keri je pa dober antiperspirant ?
Imela bi še:
- En lep rdeč gloss ali pa šminko
- Nek nežn lak za nohte - taka poletna barva

- Živo rumen lak za nohte

Posted 03 May 2007 - 08:04 PM
en lep kvaliteten gloss,
gel za umivanje od Lusha, vseeno kater, nisem še probala nobenega,
L'Occitane oljčni tonik
rabim še novo maskaro
Posted 03 May 2007 - 09:24 PM
Od Hidrofugala je dober, 100% učinkovit, a ima tudi to posledice... ti skuri pazduhe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 May 2007 - 09:35 AM
sprva je res deloval kot bi moral, potem mi je pa blazno uničil kožo pod pazduho (prste vmes ima še občasna depilacija, s katero sem zdaj prenehala), sčasoma pa je celo njegov učinek popustil in se znala prav pošteno zašvicat, pa tudi vonjala sem se (drugi pač ne

Zdaj uporabljam verzijo z balzamom (bel, v taki mali flaškici s šprico), pa ni kaj prida učinkovit, tudi koža zopet postaja suha.
All in all, pridružujem se Iskanju popolnega antiperspiranta.

vuelvo a vos,
Posted 04 May 2007 - 07:18 PM

Posted 05 May 2007 - 09:12 AM

vuelvo a vos,
Posted 06 May 2007 - 03:02 PM
vuelvo a vos,
Posted 06 May 2007 - 03:09 PM
Krema za telo Sympathy For The Skin je malo bananasta (vsebuje tudi sicer pravo pasirano banano), a vseeno mislim, da premalo, da bi jo lahko uvrstila med res bananasto bananaste vonje. Lahko pa se greš prepričat.
Kar se pa antiperspiranta tiče - jaz sem pa se odločila že pred časom, da ga sploh nočem met. Sem se sprijaznila s tole človeško lastnostjo - da občasno pač švicam, jebat ga... čisto naravno in normalno. Za preprečevanje neprijetnega vonja imam neprecenljivega roll on-a od Vichy-ja (za občutljivo in depilirano kožo). Tole norenje z antiperspirantom se mi zdi bolj tak-tak... najbrž ni najbolj zdravo zadrževat nečesa v telesu, kar po vsej sili po naravni poti mora iti ven... te pa pride do skurjenih podpazduh, itd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 May 2007 - 03:30 PM
Nisem ga sploh še vidla pri nas, tko da verjamem da ne.
ja jaz sem ga takrat ful iskala v slo pa ga ni blo, tko da sm ga potem v Muenchnu nabavla.
Pa da ne bom tko OT skos; my wishlist trenutno:
- L'occitane krema za telo s karitejevim maslom
- Guerlainov blusher v kroglicah (ki nikoli ne bo moj ker stane 10k

Posted 06 May 2007 - 03:33 PM
Pomoje bom po tvojem nasvetu kar Sympathyja čopnila. So mi postali všeč taki malo nenavadni vonji (banane, mango, melona).
Meni do prejšnjega poletja tudi nikdar niso bili všeč antiperspiranti, sem se ga pa prejšnje leto res navadila; sploh pride prav ker se po LJ vozim z biciklom in sem sicer takoj zašvicana (pa mi to ni vešč, ker se vsake 2min spet ne preoblačim).
Zdaj sem pa že parkrat kupila deote, ki slabo prekrivajo telesni vonj, vsaj ko sem zunaj, doma ni panike, ker se tudi večkrat namažem. Koliko stane Vichyjev, 10€? (sem končno bolj pri denarcih, pa tako ali tako bi šla v lekarno po glicerin)
vuelvo a vos,
Posted 06 May 2007 - 04:01 PM
Jaz te kar opozarjam, da te najbrž na prvi voh ne bo očaral... mene ni, mi je najprej kr malo smrdel... potem na koži se pa razvije v lep vonj... taki bananasto-kakavno-vanilijast. Je pa res, da se je nanj treba kar malo navaditi (kot na marsikaj v Lushu), potem pa se kar zaljubiš. :-) V kremi so vidne tudi črne pikice od mashed banan. ;p
Drugače ima pa The Body Shop linijo z vonjem in izvlečkom manga: klik
Tule maš mojo oceno za tale deo. Je moj zvesti spremljevalec že par let, glede preprečevanja švicnega vonja me še ni pustil na cedilu - pa sem že ene parkrat ornk zašvicala. Cena je tam okoli 10 eur, mislim, da celó mičkeno pod.
Posted 10 May 2007 - 03:58 PM
Logona - dnevna krema z nepozebnikom

L'Occitane - Almond Blossom Dew (mi ga nevarno zmanjkuje)
L'Occitane - Almond Supple Skin Oil (mi ga nevarno zmanjkuje)
L'Occitane - Cherry Blossom Shimmering Lotion
L'Occitane - Orange Ribbon Soft Skin Milk
L'Occitane - Olive Express Radiance Mask
L'Occitane - Olive Face Scrub Mud
Chanel - Hydramax Gel Cream
Chanel - Hydramax Serum
en superduperfakingkul parfum, ki ga najbrž ni nikjer
Omg, se bom kr najrajši ubila.

Posted 10 May 2007 - 04:03 PM

Zaokroži na 400€ in reci fantu naj ti da, sej ma službo!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users