Jump to content

Photo

WISHLIST

• Please log in to reply
1215 replies to this topic

Poll: Najraje nakupujem: (147 member(s) have cast votes)

1. negovalno kozmetiko (65 votes [44.22%])

Percentage of vote: 44.22%

2. dekorativno kozmetiko (82 votes [55.78%])

Percentage of vote: 55.78%

Vote Guests cannot vote

#281 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2007 - 08:32 PM

Tisti TBS Glossing serum. Moram poiskat kako prodajalno v Neaplju, da ga piknem, pa še kaka vonjava bo mrbit padla (ako bodo finance in ako se mi jih bo hotelo spustit iz rok).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#282 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 21 April 2007 - 10:54 AM

-kremo za obraz: se odločam med Cosmetic Lad in Lagonino
-tonik (se še odločam)
-nujno rabim nov puder, ker gre star prozi koncu, mislim, da bom sprobala Revlonovega...čeprav bi probala tudi kaj dražjega, če bi vedla da mi bo resnično fantastično pasal
-MASAKARO!!!!privoščila bi si kaj dražjega...ker mislim (uapm) da bi to preprečilo 14-dnevne na-novne nakupe maskar tongue.gif
-šminko

in še loto listek z neskončnim številom ničel (in številko od 1-9 odspredaj) laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#283 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 May 2007 - 10:49 AM

QUOTE(crna @ 20. 4. 2007 - 21:32) View Post

Tisti TBS Glossing serum. Moram poiskat kako prodajalno v Neaplju, da ga piknem, pa še kaka vonjava bo mrbit padla (ako bodo finance in ako se mi jih bo hotelo spustit iz rok).

+ parfum For Her, Narciso Rodriguez (stane pa 50ml 50€ rolleyes.gif)
+ kaki fajn lak
+ revijo Marie Claire (me je čisto obsedla oops.gif)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#284 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 May 2007 - 07:43 PM

- en kvaliteten, srednje do dobro prekriven puder
(imam doma same take zelo slabo prekrivne, ampak včasih se mi zdi, da mi koža malo podivja in bi rada mela nekaj malenkost bolj konkretnega, sploh zato, ker korektorja ne uporabljam)

- kakšen res lep lak za nohte, še nimam točno izrisanega odtenka v glavi, samo da me na prvi pogled očara
(kakšen bolj nežen odtenek, ne ravno kričeče rdeč)

- set lakov in tistih lističev za francosko manikuro
(eno kvalitetno zadevo, da bo fajn dolg držal)

- en fajn nežni, kremni in dišeči gel za umivanje obraza
(L'Occitane oops.gif )

- obliži za nos proti ogrcem
(mam spet mal črnih pikic na kumari in me noro živcirajo)

- en fajn deodorant
(tokrat antiperspirant, da bom zihr tud pri najvišjih temperaturah in celodnevnem letanju naokol)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#285 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 May 2007 - 07:49 PM

DiLeMa v čem pa je ratlika mes deodorantom in antiperspirantom ? oops.gif
  • 0

#286 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 May 2007 - 07:55 PM

Deodorant samo prepreči neprijetne vonjave, vsebuje alkohol in pobije bakterije, da se ne razvije smrad, ne prepreči pa samega znojenja. Antiperspirant vsebuje pa aluminijeve spojine, ki dejansko nekak zaprejo pore in ne preprečijo samo neprijetnih vonjav, ampak tudi potenje - si tudi ob športni aktivnosti čisto suh pod pazduho.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#287 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 May 2007 - 08:01 PM

Jaa to bi jaz tuti potrebovala, ker ssej ne da ''smrdim'', potim se tolko.

Keri je pa dober antiperspirant ?

Imela bi še:
- En lep rdeč gloss ali pa šminko
- Nek nežn lak za nohte - taka poletna barva smile.gif
- Živo rumen lak za nohte biggrin.gif
  • 0

#288 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 03 May 2007 - 08:04 PM

imela bi:
en lep kvaliteten gloss,
gel za umivanje od Lusha, vseeno kater, nisem še probala nobenega,
L'Occitane oljčni tonik

rabim še novo maskaro
  • 0

#289 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2007 - 09:24 PM

QUOTE(laLa° @ 3. 5. 2007 - 21:01) View Post
Keri je pa dober antiperspirant ?

Od Hidrofugala je dober, 100% učinkovit, a ima tudi to posledice... ti skuri pazduhe.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#290 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 May 2007 - 09:35 AM

Moja izkušnja z Hidrofugalom ni ravno obetajoča (zakaj ga še ni v temi za ocenjevanje?):
sprva je res deloval kot bi moral, potem mi je pa blazno uničil kožo pod pazduho (prste vmes ima še občasna depilacija, s katero sem zdaj prenehala), sčasoma pa je celo njegov učinek popustil in se znala prav pošteno zašvicat, pa tudi vonjala sem se (drugi pač ne cool.gif ). Mogoče ker je šel že proti koncu, ali pa zgolj zaradi poškodovane kože.

Zdaj uporabljam verzijo z balzamom (bel, v taki mali flaškici s šprico), pa ni kaj prida učinkovit, tudi koža zopet postaja suha.

All in all, pridružujem se Iskanju popolnega antiperspiranta. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#291 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 May 2007 - 07:18 PM

Rada bi kaj iz Lusha. smile.gif Upam, da mi čez dva tedna uspe poiskat lush v Lj-če se ne bom prej zgubila. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#292 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 05 May 2007 - 09:12 AM

Imajo v Lushu kak losjon/mleko/putr za telo z vonjem banane? Oz. nečesa eksotičnega? Mi je prišlo na pamet ko sem se včeraj tuširala s Snow Fairy wub.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#293 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 May 2007 - 10:04 AM

QUOTE(crna @ 3. 5. 2007 - 11:49) View Post

+ parfum For Her, Narciso Rodriguez (stane pa 50ml 50€ rolleyes.gif)

Jaz sem si ga kupila, sem dala 70€ oops.gif Ampak me je očaral in sem ga morala imet. Me pa zanima, če kaj veš če ga že imajo v Slo?

• 0

#294 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 May 2007 - 03:02 PM

Nisem ga sploh še vidla pri nas, tko da verjamem da ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#295 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2007 - 03:09 PM

QUOTE(crna @ 5. 5. 2007 - 10:12) View Post
Imajo v Lushu kak losjon/mleko/putr za telo z vonjem banane?

Krema za telo Sympathy For The Skin je malo bananasta (vsebuje tudi sicer pravo pasirano banano), a vseeno mislim, da premalo, da bi jo lahko uvrstila med res bananasto bananaste vonje. Lahko pa se greš prepričat.

Kar se pa antiperspiranta tiče - jaz sem pa se odločila že pred časom, da ga sploh nočem met. Sem se sprijaznila s tole človeško lastnostjo - da občasno pač švicam, jebat ga... čisto naravno in normalno. Za preprečevanje neprijetnega vonja imam neprecenljivega roll on-a od Vichy-ja (za občutljivo in depilirano kožo). Tole norenje z antiperspirantom se mi zdi bolj tak-tak... najbrž ni najbolj zdravo zadrževat nečesa v telesu, kar po vsej sili po naravni poti mora iti ven... te pa pride do skurjenih podpazduh, itd.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#296 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 May 2007 - 03:30 PM

QUOTE(crna @ 6. 5. 2007 - 16:02) View Post

Nisem ga sploh še vidla pri nas, tko da verjamem da ne.

ja jaz sem ga takrat ful iskala v slo pa ga ni blo, tko da sm ga potem v Muenchnu nabavla.

Pa da ne bom tko OT skos; my wishlist trenutno:
- L'occitane krema za telo s karitejevim maslom
- Guerlainov blusher v kroglicah (ki nikoli ne bo moj ker stane 10k down.gif )
  • 0

#297 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 May 2007 - 03:33 PM

Mam ravno Lush stran odprto in sem se v King Of Skin zapiknila, ki tudi vsebuje sveže banane, a je namenjen uporabi pod prho, ne po njej.
Pomoje bom po tvojem nasvetu kar Sympathyja čopnila. So mi postali všeč taki malo nenavadni vonji (banane, mango, melona).

Meni do prejšnjega poletja tudi nikdar niso bili všeč antiperspiranti, sem se ga pa prejšnje leto res navadila; sploh pride prav ker se po LJ vozim z biciklom in sem sicer takoj zašvicana (pa mi to ni vešč, ker se vsake 2min spet ne preoblačim).
Zdaj sem pa že parkrat kupila deote, ki slabo prekrivajo telesni vonj, vsaj ko sem zunaj, doma ni panike, ker se tudi večkrat namažem. Koliko stane Vichyjev, 10€? (sem končno bolj pri denarcih, pa tako ali tako bi šla v lekarno po glicerin)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2007 - 04:01 PM

QUOTE(crna @ 6. 5. 2007 - 16:33) View Post
Pomoje bom po tvojem nasvetu kar Sympathyja čopnila. So mi postali všeč taki malo nenavadni vonji (banane, mango, melona).

Jaz te kar opozarjam, da te najbrž na prvi voh ne bo očaral... mene ni, mi je najprej kr malo smrdel... potem na koži se pa razvije v lep vonj... taki bananasto-kakavno-vanilijast. Je pa res, da se je nanj treba kar malo navaditi (kot na marsikaj v Lushu), potem pa se kar zaljubiš. :-) V kremi so vidne tudi črne pikice od mashed banan. ;p
Drugače ima pa The Body Shop linijo z vonjem in izvlečkom manga: klik

Zdaj sem pa že parkrat kupila deote, ki slabo prekrivajo telesni vonj, vsaj ko sem zunaj, doma ni panike, ker se tudi večkrat namažem. Koliko stane Vichyjev, 10€? (sem končno bolj pri denarcih, pa tako ali tako bi šla v lekarno po glicerin)

Tule maš mojo oceno za tale deo. Je moj zvesti spremljevalec že par let, glede preprečevanja švicnega vonja me še ni pustil na cedilu - pa sem že ene parkrat ornk zašvicala. Cena je tam okoli 10 eur, mislim, da celó mičkeno pod.
  • 0

#299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2007 - 03:58 PM

Logona - dnevna krema z nepozebnikom IPB Image
L'Occitane - Almond Blossom Dew (mi ga nevarno zmanjkuje)
L'Occitane - Almond Supple Skin Oil (mi ga nevarno zmanjkuje)
L'Occitane - Cherry Blossom Shimmering Lotion
L'Occitane - Orange Ribbon Soft Skin Milk
L'Occitane - Olive Express Radiance Mask
L'Occitane - Olive Face Scrub Mud
Chanel - Hydramax Gel Cream
Chanel - Hydramax Serum
en superduperfakingkul parfum, ki ga najbrž ni nikjer

Omg, se bom kr najrajši ubila. wacko.gif
  • 0

#300 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 May 2007 - 04:03 PM

Kaj pa Logonin Oriental body butter? laugh.gif Drgač pa kar se tiče tvojega spiska ... če si nameravaš kupit vse, kar je na tem spisku + parfum, pripravi ene 350€. tongue.gif

Zaokroži na 400€ in reci fantu naj ti da, sej ma službo! biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users