Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#281 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 November 2007 - 08:04 PM

Meni pa se zdi - vkolikor to ni plod neke moje domišljije - da so se mi res kucine otrdile po britju ermm.gif . Oz. gre najverjetneje za to, da tisti frišni poganjki bodejo, cela kucina pa manj in se mi pol posledično zdi da so trde ko žica.
Ja, Dilema, tud jaz to prakticiram (oz. itak nikoli ne spim v perilu, razen v času menzesa, ali pa če imam mehur prehlajen, pa če nisem doma), še vseeno se mi pa zna zgodit da čim imam na sebi dlje časa neko perilo je že hudič.
Blagor se tistim ki nimate teh problemov. Sem razmislila in se odločla, da poskusim še z brivnikom (sicer uporabljam tudi jaz moške britvice, ker so ženske eno cheap sr*nje), pa bom vidla kako mi bo všeč (če ne gre pa h kolegici).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#282 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 November 2007 - 08:31 PM

Ma jaz brijem trenutno tud dvakrat na teden,kaj več niti nikol nism.
Enrkat zato k mam plavanje,pa preden grem k fantu pobrijem. drugače pa šuma meni ne paše,mi je čudno spodi,zdaj sem mela črto,trenutno sem skin,ampak bom pustila dlaek zdaj na gričku biggrin.gif

Pri fantu me kocine ne motijo.Bi pa mi ne blo pomojem kul,če bi se spodi pobril,če bi postrigel nimam nič proti,saj nekaj govori da bo...Če hoče naj,če noče pač ne biggrin.gif On je itak kosmatinček in res ne bi blo estetsko če bi si šumico skenslal oops.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#283 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 13 November 2007 - 12:58 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 12. 11. 2007 - 19:46) View Post

a pa nimaš nič kaj bolj opazno trdih dlak, mislim po 8 letnem britju?
Nekako dvomim v teorijo, da naj bi po britju rastle vse močnejše in močnejše dlake -potemtakem bi nekatere kmalu imele ribežn spodi smile.gif no, jz si tud brijem drugač.

ne nimam nič ,res ne smile.gif to da bi pa zrastle močnejše pa
itak ne velja ker nimajo šans da zrastejo ker sproti pobriješ(vsak dan)to je zdaj recimo če bi nehala brit, pa pustila šumo, pa še to ne verjamem

• 0

• Guests

Posted 15 November 2007 - 06:35 PM

TiTa, katere britvice pa uporabljaš? hmm.gif
  • 0

#285 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 16 November 2007 - 09:58 PM

Wilkinson večinoma
  • 0

• Guests

Posted 17 November 2007 - 09:18 AM

thanks.gif
  • 0

#287 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 22 November 2007 - 07:47 PM

ja zadnje čase prakticiram predvsem na nulo danes pa če bom imela čas mogoče na črtico,bomo videli

• 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#288 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 November 2007 - 12:05 AM

Meni pa je od vsega, črtica najbolj bedna. Sploh mi ni všeč in ne da se mi niti ubadat z njo. Če gre vse stran, zakaj bi pol lih pustila še tist krancl. biggrin.gif Pa spominja me na tipe, ki si pri bradici pustijo samo črtico, fuj to mi tok nagravžno. tongue.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#289 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 24 November 2007 - 07:26 PM

Hvala da ste povedale glede balzama za lase! smile.gif Jst sem se po dolgem času na nulo, pa nisem dobila nobenih pikic, k sem pol čez se še namazala z mešanco mandljevega olja pa Bepanthena. =) Moške britvice pa itak rox !

Prakticiranje britja v smeri rasti dlačic je pa bolj ko ne zamudno pa ne preveč učinkovito, razen če ne želiš tvegat pikic/mozoljčkov.

Kolk pa kej stanejo moške Gillette/Wilkinson britvice?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#290 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2007 - 11:23 PM

Meni je fant zadnjič kupil Venusko in zraven še cel set britvic (pač refill), verjetno je bil to tihi protest, da uporabljam njegove. laugh.gif Mi je sicer super (in strašno lepa, pravi okras kopalnici), ampak meni so moške še vedno boljše, bolj ostre, bolj okretne in res ti dajo oni totalno close shave da je koža gladka ko šajba. Bom še vseeno njegovo britvico kradla, no doubt about it. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#291 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 November 2007 - 12:02 AM

Ja, itak, ženske britvice so krneki no.

Pa meni balzam še vedno ne pomaga nič in ga sploh ne prakticiram (razen ko sem obupana, pa je itak vseeno).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#292 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 25 November 2007 - 08:43 AM

sleep.gif
  • 0

#293 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 November 2007 - 05:58 PM

Pa ja, neprimerljivo. Jaz stalno kupujem Gillete Mach 3 turbo in gre lepo, elegantno z enim potegom. Z ženskimi mi en poteg običajno ni dovolj, kar potem prizanese mozolčke in vneto kožo.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#294 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 November 2007 - 06:09 PM

U, super. Fant ima te britvice. So že moje biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#295 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 November 2007 - 06:16 PM

meni je venuska zakon - vse mi brez problema pobere. pa še full zdrži.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#296 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 November 2007 - 06:27 PM

QUOTE(Frčica @ 25. 11. 2007 - 18:09) View Post
U, super. Fant ima te britvice. So že moje biggrin.gif

Haha, tak sem tudi jaz na začetku prišla do njih twisted.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#297 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 November 2007 - 10:32 PM

QUOTE(Blondi @ 25. 11. 2007 - 17:58) View Post

Pa ja, neprimerljivo. Jaz stalno kupujem Gillete Mach 3 turbo in gre lepo, elegantno z enim potegom. Z ženskimi mi en poteg običajno ni dovolj, kar potem prizanese mozolčke in vneto kožo.

Tudi jaz te uporabljam, si s fantom kar skupaj en paket kupiva in si jih deliva. Res zmagajo! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#298 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 27 November 2007 - 10:53 PM

Najlepša se mi zdi urejena spodnja frizura (npr. črtica, srček, trikotnik,... pač karkol sam da ni 'goščava') al pa pobrita smile.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#299 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 27 November 2007 - 11:20 PM

sem pa mislna d boš o seb povedau smile.gif
  • 0

#300 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 28 November 2007 - 07:53 AM

Vsake tolk časa si ji skrajšam
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users