Dajte malo bolje pogledat slike
Sarah, še nikjer jih nisem videla, tudi v Vse za peko ne, predlagam amazon ali ebay
?
Posted 12 December 2017 - 11:58 PM
Sarah, še nikjer jih nisem videla, tudi v Vse za peko ne, predlagam amazon ali ebay
?
Posted 13 December 2017 - 12:00 AM
Klasični linški piškoti imajo okrogel notranji izrez, ti na slikah od Sarah pa so izrezani s posebnimi modelčki.
Jaz tudi takih še nikjer v trgovinah nisem videla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 December 2017 - 12:24 AM
Ampak so še vedno linške oči?
Pa na linku od Barbarine je veliko modelčkov.
Posted 13 December 2017 - 06:20 AM
Ja, seveda so linške oči, ampak ona ne bi ravno kroga v sredini, išče pa v fizičnih trgovinah in ne na spletu... Ja?
Posted 13 December 2017 - 07:43 AM
Če bi hotela klasični model za linške oči ne verjamem, da bi sploh vprašala. Sarah ne peče piškotov prvič
Očitno vse za peko pa nekaj le ima: https://www.peki.si/...i-za-linske-oci
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 December 2017 - 07:48 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 December 2017 - 08:04 AM
Tisti link sem spregledala, videla le, da ji ponujajo navadne modele
Kaj boste letos pekle? Jaz sem brez idej in brez vneme za peko.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 December 2017 - 08:13 AM
Saj na drugi sliki so zvezdice?
Jaz ga imam od Fakelmann, notranje se menjujeno, zvezdice, srčki ali krogci.
Jaz sem tudi brez vneme. Bom pa verjetno spekla kokosove razpokančke, stollen, in mogoče rožičevo potico. Pa rumove kroglice bom naredila.
Posted 13 December 2017 - 08:15 AM
Posted 13 December 2017 - 09:37 AM
Saj to je bilo vsem jasno ze od zacetka. Ji je ze Barbarina prilimala
Exactly.
Ne vem kaj bluziš Frčica, mogoče ti malo bolj poglej naše poste drugič.
Posted 13 December 2017 - 09:44 AM
Jaz tudi iščem ideje za piškote, take da bi lahko moja starejša hčera zraven pocala Te maslene piškote iz aparata bomo naredile, zdaj bi pa še nekaj za zraven. A obstaja kakšen res preprost recept za medenjake, ki je za začetnike in res, ampak res vedno uspe?
Sem že poskušala, pa so bili vedno trdi ali pa neokusni.
Posted 13 December 2017 - 09:56 AM
Ojoj, miss perfect, ti si pisala o klasicnih modelckih
Exactly.
Ne vem kaj bluziš Frčica, mogoče ti malo bolj poglej naše poste drugič.
Posted 13 December 2017 - 10:17 AM
Ojoj ne nisem? Napisala sem, da se ti modelčki dobijo povsod, ker so linški keksi klasični piškoti.
Posted 13 December 2017 - 10:22 AM
Posted 13 December 2017 - 10:26 AM
Seveda so, piškoti linške oči so klasični piškoti modelčki pa so različni in o tem govorimo že ves čas.
Različne modelčke za klasične piškote linške oči najdeš na Barbarininem linku in tudi jaz jih videvam povsod, kot sem napisala že na začetku.
Posted 13 December 2017 - 10:30 AM
Posted 13 December 2017 - 10:31 AM
Posted 13 December 2017 - 11:14 AM
Piskoti ja, model pa ne.
Zakljucujem.
Frčica, dihaj
Posted 13 December 2017 - 02:20 PM
Posted 14 December 2017 - 08:36 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users