Reklame
Posted 07 October 2007 - 05:10 PM
Posted 07 October 2007 - 05:13 PM
Ne vem.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 October 2007 - 05:16 PM

Posted 07 October 2007 - 06:25 PM
Ja pa staradva ravno v tisem not stopita, tako bi lahko bilo piece of shit.
Posted 09 October 2007 - 09:10 AM
POS = parent over shoulder

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 November 2007 - 09:41 PM

Pa še nekej je takih ki jih ne prabavlam recimo pirati s hribov za gorenjko

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 14 November 2007 - 10:00 PM

Posted 26 November 2007 - 05:39 PM
Mislim, zastarel koncept reklame.
Všeč mi je una za alpsko mleko, ko ljudje skačejo (Yamakasi stil) po mleko. "Kam je šel oči?" Skočil je po mleko. In potem velik tetrapak mleka pred Cankarjevim domom.
Posted 27 November 2007 - 06:36 PM
Una reklama, ko se dva mlada mučkata in onegavita po postelji in pol prideta starša domov in rečeta: "Ja kaj pa je to?" in pol hčerka vzame iz omarce tam orbit veliko pakiranje in pove, da je pač to novo extra veliko pakiranje!!!
MISLIM, KEJ TAKO BUTASTEGA PA ŠE NE! PA KTERI IDIOTI PIŠEJO REKLAME???

Posted 27 November 2007 - 06:53 PM
"Jas rad jest liž. Oče in mama pošle liž iz Kitajska. Jas reče neee! Jas imeti doblo liža tudi tukaj!"

veliko veliiiko liž

Posted 27 November 2007 - 07:05 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 November 2007 - 07:46 PM
Všeč mi je una za alpsko mleko, ko ljudje skačejo (Yamakasi stil) po mleko. "Kam je šel oči?" Skočil je po mleko. In potem velik tetrapak mleka pred Cankarjevim domom.

Pa te za Orbit so tud butaste reklame. Ta z parčkom in tista ko en tip razgraja v pisarni, pa ženska isto vpraša kaj je pa to, moški pa potegne Orbit ven in pove, da je pač to novo extra veliko pakiranje!
Posted 27 November 2007 - 08:09 PM
Posted 27 November 2007 - 08:46 PM
Una reklama, ko se dva mlada mučkata in onegavita po postelji in pol prideta starša domov in rečeta: "Ja kaj pa je to?" in pol hčerka vzame iz omarce tam orbit veliko pakiranje in pove, da je pač to novo extra veliko pakiranje!!!
MISLIM, KEJ TAKO BUTASTEGA PA ŠE NE! PA KTERI IDIOTI PIŠEJO REKLAME???

Ej, ne me žalit, to reklamo sem jaz napisala!! (Okej, šala, Dragi, se strinjam s tabo in dodajam, da so itak vse reklame za velika pakiranja Orbitov neverjetno butaste, da so prav smešne.
Npr. ko en tip v pisarni razbija svoj računalnik in sodelavka vpraša sodelavca, kaj pa je to. Valjda, Orbit v velikem pakiranju!!! Pa če to ni butasta reklama, naj me vrag vzame!!!
Se strinjam z Dorina reklamo, da je lušna.
Posted 28 November 2007 - 12:14 PM
Hja, glavno, da se KAO onegavita.
Ostalo sploh ni pomembno. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 November 2007 - 08:54 PM
Mislm smrkla k da si ga sama kupila jej no

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 29 November 2007 - 03:54 PM
Na živce pa mi gre ona nora čistilka, ki se dela, da gre v službo, pa ji kopalnica poplavi. Pa reče, zamudila bom. Joj ne uporabljate nevemčesa. Vodni kamen se vam je nabral v glavi khm, na pralnem stroju. Mater ji vidim ženska. Frizuro si zrihtaj vsaj. fuj.
Hahahahaha, poscala se bom, (LOL)^2!

Meni je tudi reklama za Merci dobra. Ne tista, ki proti koncu kaže nekega dedka z vnučki na plaži (tista njegova hčerka je meni ful podobna Irglovi! O.o), ampak tista druga - ko ženska zmeče svojemu tipu obleke skozi okno, on pa spodaj na ulici bogi vse to grabi.
Pablo Picasso
Posted 03 December 2007 - 10:58 PM
"Prehlajen sem."
"Ja, vem kako se počutite."
"Ne, ne veste."
Mislim WTF???!!! BUDALOST DA JE NI VEČJE.
Pa ta za te klinčeve Orbite.
Pri Merciju mi slogan ogabno najeda, lahko bi blo kaj boljšega; ker se prav sliši da gre za en ponesrečen prevod iz nemščine.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 December 2007 - 11:09 PM
Merci, hvala, ker si.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users