Ok, video speed controller ni aplikacija, je pa extension plug (razsiritev?) za brskalnike, ki omogoca, da prilagodis hitrost predvajanih videov (npr. youtube, netflix). Fajn se obnese pri kaksnih bolj pocasnih serijah/vlogih in cem podobnim, kjer te zanima vsebina, format ti pa mogoce ne pase najbolj (bodisi, ker dolgovezijo ali pa ker so malenkost prehitri, da bi lahko jezik lovil in skapiral).

"Smart phone" aplikacije
Posted 14 November 2018 - 08:18 PM
Posted 28 November 2018 - 12:55 PM
Posted 25 January 2019 - 06:54 PM
Pozna/uporablja katera aplikacijo Sleep as Android? Midva jo imava namen cez vikend malo stestirat, ker zadnje case bolj nikakvo spim.
Posted 01 April 2019 - 02:54 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 September 2019 - 04:32 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 September 2019 - 06:08 PM
Posted 27 September 2019 - 09:45 PM
Posted 30 September 2019 - 11:15 AM
Ali obstaja tak "To do list" aplikacija, ki bi imel možnost bližnjice na prvi strani, kot jo ima npr. koledar - vidiš kaj te čaka tisti dan?
Prva slika
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 September 2019 - 12:51 PM
Ne vem, če je to to, kar hočeš, si pa jaz iz ColorNote appa lahko prenesem posamezne sezname na prvo stran, primer spodaj:
Bill Bullard
Posted 30 September 2019 - 01:10 PM
hvala!!!!
našla pod pripomočki. Samo je smešno, ker vsi izgledajo enako, moraš vedt katerega izbrat!!!
Ta drugi je pravi, kar sem hotela
Put A Kilt On It!
Posted 08 October 2019 - 12:29 PM
Jaz sem si skoraj vsa obvestila izklopila: Piska mi samo za zvenenje, SMS in par kolegic na Viber. Ostalo (MSG, FB,... ) je vse na popoln off (vidim samo številko zraven aplikacije)…. pa tudi to dostikrat ne pomaga - takoj letim pogledat
Za nas je TU malo več napisano
Za otroke sem pa vzela FamilyTime
Put A Kilt On It!
Posted 08 October 2019 - 12:53 PM
Jaz imam na Huawei med nastavitvami opcijo "Digitalno ravnovesje", kjer lahko nastavim dnevni čas zaslona, časovne omejitve aplikacij, čas za spanje, zatemnitev zaslona v ČB med časom za spanje,...
Posted 08 October 2019 - 09:07 PM
iPhone ima možnost vklopa “ScreenTime” opcije, ki spremlja in omejuje čas preživet ob telefonskem zaslonu. Zaenkrat imam še izklopljeno. : )
Posted 08 October 2019 - 09:17 PM
iPhone ima možnost vklopa “ScreenTime” opcije, ki spremlja in omejuje čas preživet ob telefonskem zaslonu. Zaenkrat imam še izklopljeno. : )
Nisem vedela, super.
Jaz sem se v zadnjem času poslabšala in preveč preživim na teh omrežij, bi se rada spravila nazaj na stare tirnice. Pa tudi pri drugih me res moti, če so non stop na telefonih, če je vse treba slikat in vse prebrat pa od vsakega drugega pogledat kaj delajo, da si ja na tekočem z vsem. Včasih bi se kar v leto 98' vrnila.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 08 October 2019 - 09:32 PM
Sicer pa - enako, jaz imam obdobja, ko čisto izklopim vse skupaj, imam pa tudi obdobja, ko sproti preverim vsak nov post na forumu. Se še kdo spomni stacionarnih telefonov, ki so pač zvonili v prazno, če nikogar ni bilo doma. Luksuz.
Posted 09 October 2019 - 09:28 AM
Se ne nanaša samo na smartphone, ampak seveda je naložen tudi na telefonu …
Dropbox mi javlja, da mi zmanjkuje prostora in da bi morala nadgradit (seveda v plačljivo verzijo). Ima še kdo probleme s tem in kako to rešit
Put A Kilt On It!
Posted 09 October 2019 - 11:47 AM
Z novim emailom odpri nov dropbox profil in ga poveži v telefon
Posted 15 October 2019 - 10:24 AM
A mi lahko nekdo razloži, zakaj je registracija za Viber kao nad 16 let???? A jaz kaj ne razumem glede te aplikacije.
Meni je to enako kot sms-i oz. MMS-i.
Ko sem danes mulca registrirala, sem se zamislila nad starostno omejitvijo.
Meni fajn pride, da imam oba v skupini in se kaj menimo oz. lažje kakšno sliko pošljem, saj nimata mobilnih podatkov.
Put A Kilt On It!
Posted 15 October 2019 - 10:32 AM
Viber Public Chats may include content that is not suitable for children and therefore, persons viewing, following or participating in a Public Chat must be at least 13 years old.
In še tole sem našla tukaj: https://www.viber.co...iber-terms-use/
1. Legal Capacity; Children and Minors. If you are under the age of consent in your country to form a binding agreement, you should only use our Service if you are either an emancipated minor, or have the legal consent of your parent or guardian for your use of our Service. You should use our Service only if you are fully able to understand and enter into and comply with these Terms. Our Services are not intended for children under 13: if you are under 13, please wait until you turn 13 to use them.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 15 October 2019 - 11:00 AM
Ne vem, ali ima Whatsapp tudi to omejitev, ampak meni je ta bolj všeč kot Viber...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users