Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#281 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 08 June 2009 - 09:26 PM

Kinky kaj je bilo z Bon Jovijem in Italijani? :\ Si namrec ful zelim na njihov koncert, ko bodo spet kje v blizini.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#282 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 08 June 2009 - 10:35 PM

Se pa moram strinjat s Kami, da so res prišli, odigrali in to je to. Tako formalno, službeno. Res nobenega stika s publiko. Kot sem rekla, so bli fajn, kvalitetni, ampak sem se mela npr. na koncertu od Mi2 vsaj 10x bolš, al pa od Orlekov npr. Pa nisem zadržana oseba, daleč od tega. Jst ne bi šla še enkrat. Po moje bojo Simply red fuuul bolši. Komi čakam, a gre še ktera?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 08 June 2009 - 10:52 PM

Mene bo letošnja koncertna sezona spravila na beraško palico.

Trenutno planiram:

-Röyksopp
-Morcheeba
-Porcupine Tree
-Opeth
-Massive Attack (v Zagrebu)

Sploh se ne upam seštet kolk bo prišlo vse skupaj. Pa ziher se bo pe kdo pojavil do konca leta. smile.gif
  • 0

#284 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 June 2009 - 11:52 PM

KDAJ BODO OPETH?!!!V woot.gif

BTW NA PORCUPINE GREM TUDI JAZ!!!!!!!!!!!!!!!! woot.gif

Čist sem obsedena s tem bendom, pa zdi se mi da ga nihče ne pozna pri nas. ermm.gif

Planiram še Slipknot danes teden woot.gif, že drugič to leto, so fenomenalen live band. Pa na MM bi šla, samo je predrago, pa zadnji komadi niso čisto my bottle of beer kot temu pravi Kinky.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#285 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 June 2009 - 07:09 AM

QUOTE(Braunkopf @ 9. 6. 2009 - 0:52) View Post

KDAJ BODO OPETH?!!!V woot.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif

Jao, pa saj smo se o tem pogovarjali, si nisi zapisala v dnevnik???? cry.gif biggrin.gif Jao. tongue.gif

31. oktobra so skupaj z Dream Theater.

Ma jaz živim za koncerte, in če ti to tako zelo veliko pomeni, ne jamraš o kešu, ker ga itak nameniš za nekaj, kar ti veliko pomeni. tongue.gif

Jaz sem letos že ogromno videla (Saxon, Iced Earth, Grave Digger, HammerFall, Metallica, Killersi pa en kup lokalnih), grem pa še na Metal Camp za 3 dni, pa na Dream Theater in Opeth, mogoče na Porcupine Tree (Braunkopf, so dokaj popularni, veš, vem, da jih precej ljudi posluša biggrin.gif ), pa na Paranoid Open air, Madonno, pa še en kup zadevščin. thumbup.gif

Planet - ja, da ti razložim - jaz sem FULL velika fenica Bon Jovija, in tako sem se pred leti z dvema prijateljicama odpravila v Padovo, One wild night je bila turneja. In pridemo mi tja, pa vsi smo imeli kao enake karte, ampak več vhodov. In nihče nam ni povedal, da je od vhoda pač odvisno kam boš prišel (parter - tribuna), ter da se znotraj stadiona ne bo dalo premikati. In itak pridemo na tribuno, parter na pol prazen, dol nas ne spustijo. blink.gif ohmy.gif Italijani so znoreli, so se vrgli na stekleno pregrado, ki je ločevala parter od tribun, pa tolkli po njen in kričali: bastardi, bastardi. LOL thumbup.gif

Ni pomagalo, smo obtičali na tribunah, parter je bil pa žalostno prazen. Kakšen idiotizem. Naprej - ljudje, k so prišli na koncert so prinesli s sabo hrano - nutello, sendviče s pršutom, itd. in kot je navada pri nas, da se ga full pije, oni so žrli. Ampak RES žrli.

Bon Jovi je imel revno setlisto, NOBENEGA kontakta s publiko, NIČ, 2 besedi je rekel, tako da - skupen izkupiček je bil bolj reven.

Sem pa slišala, da je baje bilo na isti turneji v Avstriji bomba, tako da . . . ne hodi v ITA. Jaz bi tudi še šla kdaj, da si popravim vtis, ker mi je res zakon Bon Jovi. Zdaj sem dobila za RD en DVD, koncert od njih, pa to gledam. smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#286 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2009 - 02:39 PM

Sori, eni mamo spomin uničen zaradi Černobila rolleyes.gif .

Ma od vseh ljudi, ki jih jaz poznam nihče, ampak res dobesedno nihče ne pozna PT. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 09 June 2009 - 02:51 PM

Res? Pri nas v družbi so kar popularni. Ena kolegica je pa itak tako mahnjena na Stevena Wilsona, da je že kar smešno smile.gif. Blackfield poznaš? (tudi njegov projekt)
  • 0

#288 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 June 2009 - 04:32 PM

QUOTE(Braunkopf @ 9. 6. 2009 - 15:39) View Post

Sori, eni mamo spomin uničen zaradi Černobila rolleyes.gif .

biggrin.gif Pa full si bila navdušena nad novico, no, zato sem se čudila, da si pozabila. cool.gif

Nekateri metalci jih kar poslušajo. PT that is. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#289 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2009 - 09:35 PM

No, jaz še kar ne poznam nikogar ki bi jih poslušal. Pa saj je vseeno, meni so ok.

Planet, brala sem na njihovi strani o B., samo nisem ščekirala, nekak vedno pozabim. Glede Wilsona... Ja tip imo obvlada kitaro in kako bio rekla, elektronsko ozadje? Nisem pa pristaš nekega idoliziranja, tko da nisem obsedena biggrin.gif .

Kinky, greš zraven, na O. in PT? We can rock 2gether. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 09 June 2009 - 09:51 PM

No, Blackfield se splača sčekirat. Je kar fletno. Za okus: http://www.youtube.c...w...lated&pos=6
  • 0

#291 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 June 2009 - 09:53 PM

Kinky, jaz sem imela identično izkušnjo v Italiji- Udinah z RHCP. NIČ, NIČ, kontakta s publiko, men je blo zato čist bedno, kot da bi v zaprti garaži natepavali komade, no.
  • 0

#292 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2009 - 09:53 PM

Zdej ne morem poslušat, bom pa malce kasneje sleep.gif .

Dankešen, btw lahko se vidimo na pivcu na koncertu, bom mela majco z napisom ČUDOVITA SEM.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 09 June 2009 - 09:54 PM

Jaz bom imela nagelj v gumbnici. tongue.gif
  • 0

#294 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2009 - 09:55 PM

Btw Morcheeba so tudi fajn.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 09 June 2009 - 09:57 PM

Ou je! Sem jih poslušala lani za prvomajske v Budimpešti in je bil pomoje to najboljši koncert, kar sem jih videla v življenju. Ne vem točno, kam bi ga uvrstila, če bi bila še Skye zraven, ker to bi bilo pa res over the top. Priporočam!
  • 0

#296 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 June 2009 - 10:52 PM

QUOTE(Braunkopf @ 9. 6. 2009 - 22:35) View Post

Kinky, greš zraven, na O. in PT? We can rock 2gether. sleep.gif

And go to the backstage together? woot.gif woot.gif

Opeth - 100 procentno, PT še ne vem. wink.gif
  • 0

#297 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 June 2009 - 10:59 PM

Kinky je pa pozerka. sleep.gif

QUOTE(PurePoison @ 9. 6. 2009 - 22:54) View Post

Jaz bom imela nagelj v gumbnici. tongue.gif

Koda: odmrl fetus v vagini in večerja s klošarjem ob soju sveč.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#298 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 June 2009 - 11:07 PM

QUOTE(Braunkopf @ 9. 6. 2009 - 23:59) View Post

Kinky je pa pozerka. sleep.gif

Bom dodala na seznam ljubkovalnih skovank, ki si mi jih že izrekla: attention whore, naj začnem s tem. cry.gif

Bom nabavila karte čimprej, potem bom itaq šla. smile.gif

• 0

#299 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 09 June 2009 - 11:48 PM

Jaz pol skupin na katere koncerte hodite ne poznam. Za mnoge sploh prvič slišim. oops.gif

Se vidi, da ZELO malo posušam glasbo, pa še to kar poslušam poslušam radijo.

• 0

#300 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 June 2009 - 07:17 AM

smile.gif

Saj vse te ne more zanimati, Kalypso. Meni so koncerti življenje, pa ti navedeni bendi so res malo manj znani, Metallico ziher poznaš. wink.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users