Koncerti
Posted 08 June 2009 - 09:26 PM
Posted 08 June 2009 - 10:35 PM
Posted 08 June 2009 - 10:52 PM
Trenutno planiram:
-Röyksopp
-Morcheeba
-Porcupine Tree
-Opeth
-Massive Attack (v Zagrebu)
Sploh se ne upam seštet kolk bo prišlo vse skupaj. Pa ziher se bo pe kdo pojavil do konca leta.

Posted 08 June 2009 - 11:52 PM

BTW NA PORCUPINE GREM TUDI JAZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Čist sem obsedena s tem bendom, pa zdi se mi da ga nihče ne pozna pri nas.

Planiram še Slipknot danes teden

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 June 2009 - 07:09 AM
KDAJ BODO OPETH?!!!V

Jao, pa saj smo se o tem pogovarjali, si nisi zapisala v dnevnik????

31. oktobra so skupaj z Dream Theater.
Ma jaz živim za koncerte, in če ti to tako zelo veliko pomeni, ne jamraš o kešu, ker ga itak nameniš za nekaj, kar ti veliko pomeni.

Jaz sem letos že ogromno videla (Saxon, Iced Earth, Grave Digger, HammerFall, Metallica, Killersi pa en kup lokalnih), grem pa še na Metal Camp za 3 dni, pa na Dream Theater in Opeth, mogoče na Porcupine Tree (Braunkopf, so dokaj popularni, veš, vem, da jih precej ljudi posluša

Planet - ja, da ti razložim - jaz sem FULL velika fenica Bon Jovija, in tako sem se pred leti z dvema prijateljicama odpravila v Padovo, One wild night je bila turneja. In pridemo mi tja, pa vsi smo imeli kao enake karte, ampak več vhodov. In nihče nam ni povedal, da je od vhoda pač odvisno kam boš prišel (parter - tribuna), ter da se znotraj stadiona ne bo dalo premikati. In itak pridemo na tribuno, parter na pol prazen, dol nas ne spustijo.

Ni pomagalo, smo obtičali na tribunah, parter je bil pa žalostno prazen. Kakšen idiotizem. Naprej - ljudje, k so prišli na koncert so prinesli s sabo hrano - nutello, sendviče s pršutom, itd. in kot je navada pri nas, da se ga full pije, oni so žrli. Ampak RES žrli.
Bon Jovi je imel revno setlisto, NOBENEGA kontakta s publiko, NIČ, 2 besedi je rekel, tako da - skupen izkupiček je bil bolj reven.
Sem pa slišala, da je baje bilo na isti turneji v Avstriji bomba, tako da . . . ne hodi v ITA. Jaz bi tudi še šla kdaj, da si popravim vtis, ker mi je res zakon Bon Jovi. Zdaj sem dobila za RD en DVD, koncert od njih, pa to gledam.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 June 2009 - 02:39 PM

Ma od vseh ljudi, ki jih jaz poznam nihče, ampak res dobesedno nihče ne pozna PT.

vuelvo a vos,
Posted 09 June 2009 - 02:51 PM

Posted 09 June 2009 - 04:32 PM
Sori, eni mamo spomin uničen zaradi Černobila

Nekateri metalci jih kar poslušajo. PT that is.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 June 2009 - 09:35 PM
Planet, brala sem na njihovi strani o B., samo nisem ščekirala, nekak vedno pozabim. Glede Wilsona... Ja tip imo obvlada kitaro in kako bio rekla, elektronsko ozadje? Nisem pa pristaš nekega idoliziranja, tko da nisem obsedena

Kinky, greš zraven, na O. in PT? We can rock 2gether.

vuelvo a vos,
Posted 09 June 2009 - 09:51 PM
Posted 09 June 2009 - 09:53 PM
Posted 09 June 2009 - 09:53 PM

Dankešen, btw lahko se vidimo na pivcu na koncertu, bom mela majco z napisom ČUDOVITA SEM.
vuelvo a vos,
Posted 09 June 2009 - 09:54 PM

Posted 09 June 2009 - 09:55 PM
vuelvo a vos,
Posted 09 June 2009 - 09:57 PM
Posted 09 June 2009 - 10:52 PM
Kinky, greš zraven, na O. in PT? We can rock 2gether.

And go to the backstage together?

Opeth - 100 procentno, PT še ne vem.

Posted 09 June 2009 - 11:07 PM
Kinky je pa pozerka.

Bom dodala na seznam ljubkovalnih skovank, ki si mi jih že izrekla: attention whore, naj začnem s tem.

Bom nabavila karte čimprej, potem bom itaq šla.

Posted 09 June 2009 - 11:48 PM

Se vidi, da ZELO malo posušam glasbo, pa še to kar poslušam poslušam radijo.
Posted 10 June 2009 - 07:17 AM

Saj vse te ne more zanimati, Kalypso. Meni so koncerti življenje, pa ti navedeni bendi so res malo manj znani, Metallico ziher poznaš.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users