Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#281 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 January 2006 - 08:21 AM

Ja, je.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#282 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 21 January 2006 - 09:28 AM

Sonchika hvala za priporocilo - TC.Zelo zadovoljna.Po ful kratkem casu mije postala koza malo bolj masta (yes!) in si lahko obraz umivam z vodo brez problema k me potem ne zateguje tolko:D
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#283 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2006 - 01:53 AM

.
Mene pa nekaj zanima (morda bo to vprašanje kar neumno) - moja nova krema od Lusha (Ultralight) ima tudi uva in uvb zaščito. In me zanima, je morda krema 'pretežka' za čez dan/noč, ko nisem zunaj? Ker za čez dan, ko pohajkujem, imam SD. Za tako, doma, ko koža ni izpostavljena, sem pa mislila nekaj lahkega (in kasneje ugotovila, da niti lahka, ampak kar fajn mastna, vpija se izredno počasi) in si kupila torej Ultralight. In ne vem, me zanima, če je zaradi teh zaščit kaj bolj 'težka' (saj ne najdem bolj primernega izraza..... najbrž veste, kaj mislim)?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#284 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 January 2006 - 08:34 AM

Ne, bolj težka ni. V smislu maščobe. Je pa res, da doma ne potrebuješ UV faktorjev in je bolje imeti kremo brez UV zaščite.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#285 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 January 2006 - 10:22 AM

a TF ma Uv zaščito??
A kera ve, če je kkšna krema za obraz od Lusha pododbna TF al pa uni od Avona?

hvala!
  • 0

#286 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2006 - 10:32 AM

QUOTE(sonchika)
pa res, da doma ne potrebuješ UV faktorjev in je bolje imeti kremo brez UV zaščite.

Saj to me zanima - ZAKAJ je bolje?
Sicer pa sem skos govorila, da hočem met BREZ teh zaščit za doma, na koncu pa si kupim z zaščito. Krneki.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#287 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 28 January 2006 - 10:33 AM

ellow:) a se kremo Avon Moisture 24 dobi u dm-u? zato k sm zanč gledala pa je nism najdla oops.gif a ta krema je za navadno kožo... zato k jst nimam maste učasih mam mal bl suho... aj poj to uredu krema zame? a kera kj druzga pripuroča ermm.gif:
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#288 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 28 January 2006 - 10:48 AM

povem ti lahk sam to, da se Avon kupuje pri posrednicah od Avona in ni v prosti prodaji... za ostale strokovne nasvete pa prepuščam besedo drugim.

aja.... a veste da je v Srbiji Oriflame tud v trgovinah IPB Image

• 0
Posted Image

#289 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2006 - 11:33 AM

Jenna ti filtri so za kožo bolj kot ne neko breme ... ščitijo pred žarki, drugače pa nimajo sami po sebi za kožo nobenega pozitivega vpliva in kadar ni potrebno se torej kože ne obremenjuje z njimi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#290 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 January 2006 - 11:52 AM

QUOTE(anči)
ellow:) a se kremo Avon Moisture 24 dobi u dm-u? zato k sm zanč gledala pa je nism najdla oops.gif a ta krema je za navadno kožo... zato k jst nimam maste učasih mam mal bl suho... aj poj to uredu krema zame? a kera kj druzga pripuroča ermm.gif:

Avon kremo dobiš samo prek zastopnikov. Stane pa okoli 1500 SIT.
  • 0

#291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2006 - 12:26 PM

.
Torej sem zajebala s kremo. Odlično. Pa tudi sicer je ful mastna, kot bi si mast mazala na fris (vpije se, jasno, ob Sv. Nikoli). Obenem pa imam tako suho kožo zadnje dni, da imam kar luske. IPB Image

.
  • 0

#292 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2006 - 12:30 PM

Ok, zdej si me pa res odvrnila od Lushevih krem. Ciljam pa vseeno na tisto masko za lase in Olive Branch za tuširanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2006 - 12:35 PM

.
Ja, krema je res ful weird, no. Zdaj ne vem, od česa imam tako izsušeno kožo zadnje dni - sumim na kremo, čeprav ni najbolj logike, glede na to, da je ultra mastna. Krneki. Je pa res, da se torej ne vpije najbolj in pol, če si z rokama primem obraz, mam kr vse mastno..... tudi še po kaki uri. :clown:
Glede 'hu hu' maske in Olive Brancha pa nimam pripomb - sta res super.

.
  • 0

#294 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 29 January 2006 - 10:55 PM

punce sj sm vam rekla da je ultralight ful mastna in nikakrsna 8) js jo bom porabila za roke (pa se to samo za zvecer, ker se ne vpije lepo)
  • 0

#295 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 29 January 2006 - 11:08 PM

[quote=Jenna].
Ja, krema je res ful weird, no. Zdaj ne vem, od česa imam tako izsušeno kožo zadnje dni - sumim na kremo, čeprav ni najbolj logike, glede na to, da je ultra mastna. Krneki. Je pa res, da se torej ne vpije najbolj in pol, če si z rokama primem obraz, mam kr vse mastno..... tudi še po kaki uri. :clown:
Glede 'hu hu' maske in Olive Brancha pa nimam pripomb - sta res super.

.

Od kreme je definitivno.Jaz sem mela tud ful mastno kremo itd. pa mi je kozo ful izsusilo.Krneki.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#296 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2006 - 11:24 PM

.

Aaa, ne morem verjet, da sem spet tako posračkala. Tukaj je bla ocenjena kot zelo dobra krema. Pa cenovno je ugodna in sem jo na vrat na nos kupila. In poleg lusk imam še neko rdečo kožo, ki je sicer nimam. To ne moreš verjeeeeeeeeet. :clown:

Kako sem huda!!!

.
  • 0

#297 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 29 January 2006 - 11:36 PM

nekaterim naj bi ta krema ful ustrezala, mogoce bi jo pa katera odkupila od tebe pac po nizji ceni? punce, preden se kupi kremo/puder je vedno treba prej sprobat, ker tud ce je nekaj fantasticno ocenjeno in ostalim odgovarja se ne pomeni da bo tudi vam ustrezala....
  • 0

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2006 - 11:40 PM

.
Ma saj maš prav to glede predhodne probe. Ampak jaz nikoli nisem imela kakih hudih reakcij, le da sem mela kremo, ki je bila bolj ali manj vlažilna in obenem tudi hranilna, pa je blo okej. Ker kože nimam ravno muhaste, ampak samo bolj suho (pa še to bolj ali manj predvsem pozimi). Pa sem si šla vsa vesela to kar na vrat na nos kupit. Zaj pa mam. :clown:

Hm, najprej jo bom še mami dala za probat, morda bo njej odgovarjala..... sicer pa bom jo res najbrž prodala.

.
  • 0

#299 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 30 January 2006 - 12:04 AM

Men pa sede ta kremca od Lusha - Ultralight. Sam jst si jo ful na tanko namažem in se mi ful hitr vpije. Pa tud diši mi fino.

Ful škoda, da ti ne paše, ker men je res super kremca.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#300 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 January 2006 - 07:52 AM

Sej skoz pišem, da je Lush kupovati precej delikatno. Veliko eteričnih olj, naravne sestavine, ki jih dosti kož ne prenese...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users