Jump to content

Photo

Umivanje las

• Please log in to reply
368 replies to this topic

#281 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 02 March 2006 - 03:46 PM

IPB Image

Slikca tega šampona spada k mojemu prejšnjemu komentarju - to je tista čistilna pena, o kateri sem prej pisala...informativno biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#282 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 March 2006 - 10:07 PM

cena?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#283 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 March 2006 - 03:19 PM

Jst sme tudi še nekaj časa nazaj norela, kako mam mastne lase, pa se mi zdi da se popravljajo (čeprav men ne gre v račun, da imam mastno lasišče in zelo suho kožo...).Več kot 2x na teden si jih nikoli ne perem (poleti denimo sem jih), ker se lasje ful hitr navadjo. Zdej probam prit na 1x na teden. Če so mastni jih pač dam v čop, doma pa nosim kake špange, oz. neki da mi jih drži skup in gre.
Še v OŠ se mi je pojavil prhljaj in sem ga odstranila z Receptovim šamponom, mislim, da sem ga uporabila res samo ene parkrat in je blo ok. Tudi za mastne lase je Recept kar uredu, pa Vichy je bil zelo pohvaljen (čeprav meni sploh ni všeč - mela sem varianto za občutljivo lasišče nekaj takega), pa brezin šampon (nisem še probala). Če mate res zelo mastno lasišče bi morda kej več o tem vedel dermatolog, možno da gre za kako stresno reakcijo, al pa kej... Pa čim manj feniranja, oblaganja las s preparati, friziranja (navijalke, česanje, itd.), dotikanja...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#284 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 03 March 2006 - 05:00 PM

Še ena zanimivost...ko sm enkrat bla pri frizerki, sem jo neki spraševala o laseh pa o negi pa blablabla...pa je rekla da so lasje ful odvisni od tega kolikokrat jih pereš. Pač lasje se navadijo na to, naprimer če lase pereš vsak dan, potem se navadijo in so drugi dan že mastni...tako nekako...še sama najbolš ne štekam.... biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#285 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 04 March 2006 - 03:05 PM

pa sem tut velik uporabljala razne pene za volumen in lake šampone balzame...pa nobenga efekta...no razn tega da so bli se bl mastni k brez uporabe pene,balzama... tko da uporablam zdej samo šampon in občasno balzam. ermm.gif ermm.gif pa je use u neredu smile.gif
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#286 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 04 March 2006 - 05:46 PM

Jst sem se odločila, da ostanem pri kerastaseovmu šamponu, ker mam po drugih na glavi samo sranje pa takoj se mi zmastijo. evil.gif Ampak Kerastase je pa super biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#287 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 04 March 2006 - 07:28 PM

Jaz sem šla tudi lani v en salon na pregled z mikrokamero. Ženska je prodajala izdelke Kuth, ampak potem nism nič kupla, ker mi je začela kar pisat račun za šampon za mastne lase, neko zadevo proti izpadanju las, pa če neke ampule za masažo, proti izpadanju in bi me vse skupaj stano okol 10.000sit ermm.gif

Inchika, kolk stane tisti šampon, oz. pena? Pomaga? Se dobi v vseh lekarnah?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#288 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 March 2006 - 12:25 AM

QUOTE(Marmelada)

ene 2-3 jurje... dobi se v lekarni
  • 0
Posted Image

#289 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2006 - 11:01 PM

.
Mene zanima, če se dajo kje na netu dobit sestavine od Keune izdelkov - predvsem šamponi me zanimajo. Jaz ne najdem. :clown:

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#290 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 March 2006 - 11:06 AM

Jenna, js sm tudi že ful iskala, pa ne najdem. ermm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 01:57 PM

.
Škoda, no. Bi ful rada malo pogledala. Ima fant od Keune šampon (za suhe lase..... ista linija, kot maska Reconstructor) in isto tako diši (torej za umret dobro) in pravi, da mu je šampon ful všeč - samo on si to vsak dan lase pere in pol pravi, da ga lasišče srbi - zaj sem ga komaj prepričala na občasno uporabo Fitovala (in že pravi, da ga manj). Njemu se pa tudi slučajno seveda ne da prepisat sestavin od tega šampona. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#292 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 March 2006 - 02:27 PM

Jenna zakaj si pa vsak dan pere lase? To se mi zdi (sploh za tipa, ki ima verjetno kratko čupo) ful prepogosto. A se mu zelo mastijo?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 02:50 PM

.
Kratke lase ima, ja. In pol si nekak malo z želejem tak v luft naštima (tak po sredini al kako bi se temu reklo, razkuštrana varianta) in to in pol pravi, da si mora vsak dan prat zato. Jaz sem mu to tudi odsvetovala, pa pač goni svoje, da tak hoče in pika in se sploh noče več pogovarjat o tem. :clown:

.
  • 0

#294 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 March 2006 - 03:00 PM

No, ja ... po eni strani bod vesela, da je tok mahnjen na higieno pa vse. biggrin.gif Sam po drugi strani si dela pa s tem precej škode, sploh če nima mastnega lasišča ... ker si bo čist uniču ta naravni zaščitni plašč na koži. Sej verjetno ga lasišče srbi ravno zaradi izsušenosti.

Če noče prenehat z vsakodnevnim pranjem las, pa ga vsaj prepričaj v uporabo dobrega regeneratorja (v kolikor ga ne uporablja) in naj ga dobro vmasira tudi v lasišče, da ga malo nahrani. Odličen za to bi bil Keune Reconstructor, ker vsebuje karitejevo maslo. Jaz imam tudi suho lasišče, pa to Keune zadevo vmasiran in mi je potem ful bolš ... pa nič mi ne masti.
  • 0

#295 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 03:06 PM

.
Ja, na higieno je ful mahnjen in se ful neguje in to. Meni sicer še sicer zdaleč ne more konkurirat, kar se tiče vseh žaub, ki jih imam..... ampak se nevarno približuje - in zdaj sem ga še jaz začela zalagat - že ima ono mandljevo olje za tuširanje, pa od Lusha par reči. biggrin.gif
Ej, tnx za idejo, točno Reconstructorja mu bom predlagala! wink.gif

edit: tudi jaz si ga zdaj po novem vmasiram v lasišče - sprva sem se bala, da mi bo lasišče zmastil, pa mi ga ne. Super je, res.

.
  • 0

#296 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 06 March 2006 - 04:00 PM

QUOTE(redkvica)
cena?

2.000sit
  • 0

#297 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 06 March 2006 - 04:13 PM

QUOTE(Marmelada)
Jaz sem šla tudi lani v en salon na pregled z mikrokamero. Ženska je prodajala izdelke Kuth, ampak potem nism nič kupla, ker mi je začela kar pisat račun za šampon za mastne lase, neko zadevo proti izpadanju las, pa če neke ampule za masažo, proti izpadanju in bi me vse skupaj stano okol 10.000sit ermm.gif

Sam šampon stane cca.2.000sit. Je pa res, da na koncu pride računica tam nekih 7.000sit, ker ti zraven prodajo še nek losjon za tisti tip lasišča kot ga pač imaš (losjon pa stane cca.4.000sit, uporabiš pa 5ml 2X/teden. 2X/teden naj bi tud tist šampon uporabljal).
Meni mi je najprej prodala ta šampon in nek losjon (losjon zadostuje za 1mesec, šampon pa imam že 2meseca pa mi ga še ni zmanjkalo-samo malo bolj pogledaš, da si ga ne napacaš preveč na glavo, pa je) za prhljaj na mastnem lasišču-v 1mesecu sem se potem prhljaja rešila, tko da mi je pomagalo. Mi je pa kar popravici povedala, da če bom hotla maščobo odpravit na lasišču bo to trajalo dosti dlje kot samo 1mesec. Ko sem šla k njej drugič, pa mi je prodala losjon za mastno lasišče...ker naj bi imela zaradi preveč mastnega lasišča tudi tanke korenine...ona bo že vedla. Hja, poceni ni, ampak zdaj vsaj nimam več tako "zaležanih" las pri koreninah.
Mislim pa, da se da to kupit samo v tistih lekarnah, kjer imajo te preglede...nisem sigurna.
  • 0

#298 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 06 March 2006 - 06:00 PM

[quote=Jenna].
Ja, na higieno je ful mahnjen in se ful neguje in to.

.

Metroseksualec

twisted.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#299 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3356 posts

Posted 06 March 2006 - 08:48 PM

Jah jaz drugače uporabljam od Head&Shoulders šampon, pa tut pramena mam ker vem da nj bi blo mal bolš sam pr men to ne pali... ermm.gif Ena je omenjala brezov šampon... a to je prav proti mastnim lasem al kako?
  • 0

#300 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 06 March 2006 - 10:18 PM

[quote=Marmelada][quote=Jenna].
Ja, na higieno je ful mahnjen in se ful neguje in to.

.

Metroseksualec

twisted.gif[/quote]
ja, pa zmer več je takih biggrin.gif
  • 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users