Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#281 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 October 2011 - 02:30 PM

Ja saj vem. Na k* mi gredo taki planšarji.
Najbolj na k* mi gre, ko so kaki referendumi in dan prej razne bakice sprašujejo kaj je boljše obkrožit.
Bog nam pomagaj. Še dobro da je večina populacije v mestih.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#282 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 October 2011 - 04:45 PM

QUOTE(Sally @ 11. 10. 2011 - 15:30) View Post

Bog nam pomagaj.

Bog nam ne bo pomagal, bodo pa različni župniki pomagali desničarskim strankam z glasovi, saj je menda znano, kako hujskajo tisto mašo pred volitvami.

Potem pa baaaah baaaaaah ovčice strumno vkorakajo v volišče z opranimi možgani, in sledijo volji in ukazom župnika.

Hjoj, ne vem, ne vem. Zoki mi je kot župan zakon, bi ga takoj volila še enkrat; kaj vse se je v LJ naredilo v času njegovih dveh mandatov, resnično je postala moderno evropsko mesto, prečudovita je.

Ne vem za koga bom volila (pač od levih), se bom še odločila.

Virant, jao bože, pa saj je idiot tipa Grims, in le Janšin oproda, nič ne bo z njim. Mislim, da bo Janša dobil večino glasov od tistih ljudi. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#283 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 October 2011 - 05:13 PM

So pa novinarji res pravi biseri pri vsem tem 'raziskovanju' kandidatov in strank.

QUOTE(Kinky @ 11. 10. 2011 - 17:45) View Post
Virant, jao bože, pa saj je idiot tipa Grims, in le Janšin oproda, nič ne bo z njim.

Jaz ga glih z Grimsom ne bi primerjala, pa mislim, da več tako ne simpatizira z Janšo kot je nekoč.
Zato je pa SDS začela udrihat po njemu. Tipično in pričakovano.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#284 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 October 2011 - 05:16 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 10. 2011 - 18:13) View Post

Zato je pa SDS začela udrihat po njemu. Tipično in pričakovano.

Ja, to imaš prav, v bistvu. No, bomo videli kaj se bo izcimilo, do takrat pa lako pričakujemo še veliko polen, ki bodo letele pod noge, obtoževanj, podtikanj, saj vemo kako to gre. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 October 2011 - 05:18 PM

Ja, boj bo - kot vedno - odraz primitivnosti in podlosti človeške rase.
K temu bodo tudi pridno prispevali naši vrli novinarji, ki so vse v enem, tudi sodniki.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#286 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 11 October 2011 - 07:07 PM

Tudi meni se zdi Virant boljši, kot Janša.
Če bi imela zdaj za izbirat, bi verjetno Jankovića, čeprav mi je malo anti s temi raznimi aferami in sinom itd. Je pa res, da je za LJ veliko naredil. Pomoje ima kar dobre šanse, ker je nov, ljudje pa so siti vedno enih in istih politikov, ki se samo menjavajo na položaju.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#287 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 October 2011 - 08:11 PM

FCUK, kaj je Strgar prijavil za Preverjeno! blink.gif rolleyes.gif
da Slovenci smo kristijani; če nismo, kaj smo potem? in pa da je razpravljanje o krizi in rešitvi iz nje ne spada v njegovo zdajšnjo 'akcijo'.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#288 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 October 2011 - 09:05 PM

jaz v bistvu ne poznam nobenega, ki bi bil za Janšo...zato mi ni jasno kako mu še vedno tako dobro kaže(po raznoraznih anketah...) ermm.gif
definitivno sem ZA Jankoviča, samo Janše prosim neee surrender.gif
se mi pa zdi, da se je kar malo "usral", ko je zvedel za kandidaturo Jankovića tongue.gif
  • 0

#289 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 October 2011 - 09:17 PM

Jaz pa jih poznam kar nekaj, ki še vedno zagovarjajo Janšo.
Veliko tudi takih, ki raje ne volijo nič kot Jankoviča.

No ja, pri nas smo nad Jankovičem skorajda vsi navdušeni.
  • 0

#290 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 October 2011 - 07:52 AM

Ja, saj jaz sem tudi po eni strani. smile.gif

Bom pa še videla, mogoče ga volim.

Edino malo me skrbi njegova županska funkcija, ne vem; pa nekaj časa nazaj je sveto obljubljal, da ga zanima samo županovanje, in nikakor ne politika, zdaj bo pa kandidiral. No, we shall see.
  • 0

#291 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 12 October 2011 - 04:27 PM

Mene je pa pri njemu zmotil način napovedovanja kampanje. Res ne vem zakaj se ni dalo to naredit na simpl, na tiskovni konferenci, ampak je moralo biti na Prešernovemu trgu. Kot bi nek superzvezdnik oznanil, da bo posvojil Slovenijo. tongue.gif biggrin.gif

Koga bom volila še ne vem. Zaenkrat mi ni noben preveč simpatičen. Je pa res, da dvomim da mi kakšen bo. tongue.gif Tudi za Jankoviča lahko rečem, da ga ne bom. Vem nekaj stvari o njem, ki mi ga ne kažejo v dobri luči (pa saj vem, da je veliko takih, ampak s tistim se mi je vseeno precej zameril) in dvomim, da bom spremenila svoje mnenje.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#292 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 October 2011 - 05:02 PM

Ja, meni se je tudi zdelo malo preveč pompozno.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#293 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 October 2011 - 09:35 PM

Boste videli, ko Popo kandidira.. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#294 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 October 2011 - 09:50 PM

Za kaj? Predsednika Butal? twisted.gif

QUOTE(fifa @ 12. 10. 2011 - 17:27) View Post

Mene je pa pri njemu zmotil način napovedovanja kampanje. Res ne vem zakaj se ni dalo to naredit na simpl, na tiskovni konferenci, ampak je moralo biti na Prešernovemu trgu. Kot bi nek superzvezdnik oznanil, da bo posvojil Slovenijo. tongue.gif biggrin.gif

Podpis. ermm.gif

Se bo pa lista imenovala:

Pozitivna Slovenija – Lista Zorana Jankovića

KLIK
  • 0

#295 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 October 2011 - 09:53 PM

Ko se Jankovićev čas konča, bo Popo rešitelj sveta. woot.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#296 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 12 October 2011 - 10:42 PM

QUOTE(Kinky @ 12. 10. 2011 - 22:50) View Post

Za kaj? Predsednika Butal? twisted.gif

laugh.gif thumbup.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#297 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 October 2011 - 06:21 AM

Sem kolebala, kam naj dotično novico vtaknem, pa sem se odločila, da kar sem.

Včeraj je znanka dvignila denar na enem bankomatu v BTC-ju. Klicali so jo iz banke, da je bila na bankomatu snemalna naprava, in da so ji spraznili račun (par sto €) nekam v Mozambik.

Sama priznam, da potihem kar nisem hotela verjeti, da se take svinjarije že dogajajo tudi pri nas. Pokvarjenost v dno duše.

Bodite pazljive v bodoče.
  • 0

#298 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 October 2011 - 06:51 AM

Moja sestra dela na zlorabah kartic-tega je ogromno!!
Bodite pazljive, zakrivajte z roko ko vtipkavate pin. Saj banka vam bo povrnila denar, če pride do zlorabe, sam vseeno....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#299 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 October 2011 - 08:15 AM

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

A me hecaš?
No od zdaj naprej pa res zakrivam pin u NULO. Saj sem ga že ssedaj, samo bolj tako... ZDaj ga bom pa tako da se res nič ne bo vidlo.

• 0

#300 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 October 2011 - 06:15 PM

Zdravnica Zlatka Kanič dobila 10 mesecev pogojno.
http://24ur.com/novi...lo-sodisce.html
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users