SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 11 October 2011 - 02:30 PM
Najbolj na k* mi gre, ko so kaki referendumi in dan prej razne bakice sprašujejo kaj je boljše obkrožit.
Bog nam pomagaj. Še dobro da je večina populacije v mestih.
Posted 11 October 2011 - 04:45 PM
Bog nam pomagaj.
Bog nam ne bo pomagal, bodo pa različni župniki pomagali desničarskim strankam z glasovi, saj je menda znano, kako hujskajo tisto mašo pred volitvami.
Potem pa baaaah baaaaaah ovčice strumno vkorakajo v volišče z opranimi možgani, in sledijo volji in ukazom župnika.
Hjoj, ne vem, ne vem. Zoki mi je kot župan zakon, bi ga takoj volila še enkrat; kaj vse se je v LJ naredilo v času njegovih dveh mandatov, resnično je postala moderno evropsko mesto, prečudovita je.
Ne vem za koga bom volila (pač od levih), se bom še odločila.
Virant, jao bože, pa saj je idiot tipa Grims, in le Janšin oproda, nič ne bo z njim. Mislim, da bo Janša dobil večino glasov od tistih ljudi.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 October 2011 - 05:13 PM
So pa novinarji res pravi biseri pri vsem tem 'raziskovanju' kandidatov in strank.
Jaz ga glih z Grimsom ne bi primerjala, pa mislim, da več tako ne simpatizira z Janšo kot je nekoč.
Zato je pa SDS začela udrihat po njemu. Tipično in pričakovano.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 October 2011 - 05:16 PM
Zato je pa SDS začela udrihat po njemu. Tipično in pričakovano.
Ja, to imaš prav, v bistvu. No, bomo videli kaj se bo izcimilo, do takrat pa lako pričakujemo še veliko polen, ki bodo letele pod noge, obtoževanj, podtikanj, saj vemo kako to gre.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 October 2011 - 05:18 PM
Ja, boj bo - kot vedno - odraz primitivnosti in podlosti človeške rase.
K temu bodo tudi pridno prispevali naši vrli novinarji, ki so vse v enem, tudi sodniki.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 October 2011 - 07:07 PM
Če bi imela zdaj za izbirat, bi verjetno Jankovića, čeprav mi je malo anti s temi raznimi aferami in sinom itd. Je pa res, da je za LJ veliko naredil. Pomoje ima kar dobre šanse, ker je nov, ljudje pa so siti vedno enih in istih politikov, ki se samo menjavajo na položaju.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 October 2011 - 08:11 PM

da Slovenci smo kristijani; če nismo, kaj smo potem? in pa da je razpravljanje o krizi in rešitvi iz nje ne spada v njegovo zdajšnjo 'akcijo'.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 October 2011 - 09:05 PM

definitivno sem ZA Jankoviča, samo Janše prosim neee

se mi pa zdi, da se je kar malo "usral", ko je zvedel za kandidaturo Jankovića

Posted 11 October 2011 - 09:17 PM
Veliko tudi takih, ki raje ne volijo nič kot Jankoviča.
No ja, pri nas smo nad Jankovičem skorajda vsi navdušeni.
Posted 12 October 2011 - 07:52 AM

Bom pa še videla, mogoče ga volim.
Edino malo me skrbi njegova županska funkcija, ne vem; pa nekaj časa nazaj je sveto obljubljal, da ga zanima samo županovanje, in nikakor ne politika, zdaj bo pa kandidiral. No, we shall see.
Posted 12 October 2011 - 04:27 PM

Koga bom volila še ne vem. Zaenkrat mi ni noben preveč simpatičen. Je pa res, da dvomim da mi kakšen bo.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 12 October 2011 - 05:02 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 October 2011 - 09:35 PM

Pablo Picasso
Posted 12 October 2011 - 09:50 PM

Mene je pa pri njemu zmotil način napovedovanja kampanje. Res ne vem zakaj se ni dalo to naredit na simpl, na tiskovni konferenci, ampak je moralo biti na Prešernovemu trgu. Kot bi nek superzvezdnik oznanil, da bo posvojil Slovenijo.

Podpis.

Se bo pa lista imenovala:
Pozitivna Slovenija – Lista Zorana Jankovića
KLIK
Posted 12 October 2011 - 09:53 PM

Pablo Picasso
Posted 13 October 2011 - 06:21 AM
Včeraj je znanka dvignila denar na enem bankomatu v BTC-ju. Klicali so jo iz banke, da je bila na bankomatu snemalna naprava, in da so ji spraznili račun (par sto €) nekam v Mozambik.
Sama priznam, da potihem kar nisem hotela verjeti, da se take svinjarije že dogajajo tudi pri nas. Pokvarjenost v dno duše.
Bodite pazljive v bodoče.
Posted 13 October 2011 - 06:51 AM
Bodite pazljive, zakrivajte z roko ko vtipkavate pin. Saj banka vam bo povrnila denar, če pride do zlorabe, sam vseeno....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 October 2011 - 08:15 AM

A me hecaš?
No od zdaj naprej pa res zakrivam pin u NULO. Saj sem ga že ssedaj, samo bolj tako... ZDaj ga bom pa tako da se res nič ne bo vidlo.
Posted 24 October 2011 - 06:15 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users