Predlog za Spletni Forum
Posted 03 January 2007 - 10:09 PM
forum se mi zdi ravno zarad teh "nepomembnih" tem zanimivejši in "barvitejši", nesmisel bi bilo zdaj ugotavljati, katere treme so tako nepomembne, da bi bile primerne za zaklep, naj se pač vanje piše, so kar obiskane, pa tudi jaz sicer rada preberem natančneje, s čim recimo si nekatera forumašinja neguje obraz, iz tega lahko velikokrat kaj koristnega tudi zase iz tega izvlečem in se po kateri izmed njih zgledujem.
hočem reči, da po tej logiki bi se lahko zaklenilo pol tem na forumu, ker jih večinoma res ni jako pomembnih, ampak saj tudi nismo zato včlanjeni in tako dejavni, da vedno preberemo le neke veleumne spise in čisto primerne in pomembne vsebine, ampak tudi zato, da se malo pozabavamo, počvekamo, hkrati pa kaj novega izvemo.
recimo tudi tema Hot or not je čisto nepomembna, pa je zelo obiskana in se vanjo dosti piše in popa, ker je enostavno zanimivo malo ocenjevati nekatere "višje" , bolj pomembne ljudi, hkrati malo pogledati telesca, obraze in to vse prečekirati ...
no vglavnem, jaz nisem za zaklep teh menjenih tem
Posted 03 January 2007 - 10:11 PM

Posted 03 January 2007 - 10:12 PM
Meni se tudi zdi brezveze zapret te teme ker pač parim niso všeč, nevem no..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2007 - 10:13 PM

Posted 03 January 2007 - 10:13 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 03 January 2007 - 10:21 PM
Pa tudi teme kot Današnja nega obraza/telesa/las so brez smisla. Vsaj po mojem mišljenju.
Ej!!!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 January 2007 - 10:50 PM

Posted 03 January 2007 - 11:22 PM
Posted 03 January 2007 - 11:23 PM
Kdo je za??
Posted 03 January 2007 - 11:35 PM

Ne vem zakaj, meni je to ful smešno, hahahah...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 January 2007 - 11:49 PM
Ej, saj vem. Ampak je ful hecno. =)
Posted 04 January 2007 - 10:52 PM
Jaz se strinjam z DiLeMo in mi je nesmiselno, da si na račun tem, ki v bistvu ne podajo nikakršnega sporočila naprej in so povsem brezpomenske nekateri nabijajo poste. Sicer mi je vseeno, če jih ima nekdo 50 tisoč al 80 tisoč ( je že Hsul povedal) ampak se mi zdi rahlo patetično.
Posted 05 January 2007 - 12:08 AM

Sam men se tud une teme zdijo butaste,sj lahk v vtisi današnjega dne tudi dopišemo kdo nas je spravil ob živce in kdo nam je polpšal dan in kako se počutimo in kaj trenutno počnemo,a ni res?Men se že zdi tko
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 January 2007 - 12:32 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 January 2007 - 10:15 PM
Pablo Picasso
Posted 10 January 2007 - 12:29 AM
Tem, ki jih nočeš brat, pa pač ne bereš.
Čeprov ko sem prišla na forum je bla tema asociacije ful popularna lol, in si je folk s tem skos poste nabiju, mene je TOK živciral, sicer pa ne vem zakaj bi blo število postov pomembno.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 10 January 2007 - 04:52 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users