Letalske karte - vsa vprašanja in informacije
Posted 12 January 2016 - 09:45 PM
Posted 31 May 2016 - 02:50 PM
Vem, da ponavljam vprašanje, ampak je od takrat, ko se je zadnje govorilo o tem preteklo že nekaj vode in se je verjetno nabralo nekaj novih izkušenj:
V kolikor ne kupujete preko spletnih strani letalskih prevoznikov, preko katerih posrednikov navadno kupujete letalske karte?
Posted 31 May 2016 - 03:24 PM
Posted 01 June 2016 - 10:15 AM
Hvala Frida.
Posted 26 June 2016 - 10:17 AM
Karte vedno iščem prek skyscanner in potem opravim nakup.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 31 July 2016 - 01:50 PM
Če imam kupljeno letalsko karto, pa potem ne grem na potovanje; moram opravit kaj posebnega ali je dovolj, da pač ne opravim online check-ina?
Posted 31 July 2016 - 02:00 PM
Ce ne letis, lahko posljes menda nek zahtevek za povracilo letaliskih taks ali necesa (pac airport processing fees). Drugace bodo pa mogoce vseeno hvalezni, ce sporocis, da ne bos letela?
Posted 01 August 2016 - 09:17 AM
Skenslaj karto, boš dobila vsaj pristojbine povrnjene pa oni "voidajo" karto (ne znam po slovensko napisat), sicer se šteje kot no show in ne dobiš nič povrnjeno. Oziroma je odvisno od razreda potovanja in pogojev ob nakupu karte.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 September 2016 - 07:51 PM
Ne vem, a se mi samo zdi, ampak ti nizkocenovci še zdaleč niso več tako nizkocenovni kot včasih. Sploh Easyjet se mi zdi, da ima totalno zasoljene cene.
Posted 10 September 2016 - 08:38 PM
Pablo Picasso
Posted 11 January 2017 - 03:31 PM
Kakšne so kej povezave za Rim, iščem nizkocenovnike iz Trsta/Benetk/Ljubljane, pa nič ne najdem. Sem ziher da včasih je Ryanair letel iz Benetk.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 January 2017 - 06:37 PM
Mislim, da je easyjet, ampak kolk gledam, zgleda, da res vec ne.
Edit: poglej na nizkocenovci.si., mislim da Alitalia leti...
Posted 11 January 2017 - 06:45 PM
Ne, Easyjet ne leti več, oz se mi zdi, da je Ryanair bil iz Benetk, samo nisem ziher.
Sem že našla Alitalia ja
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 February 2017 - 05:44 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 February 2017 - 06:58 PM
Ja ja, rabim. Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 March 2017 - 04:47 PM
Jaz imam rahlo glupo vprašanje, ampak nimam nobene izkušnje s tem. Kako je s povračilom denarja pri nenizkocenovnih avioprevoznikih, v primeru, da nekaj pride vmes in na koncu sploh ne greš na potovanje? Načrtujem potovanje, ampak obstaja možnost, da bom zaradi določenih okoliščin primorana ostati doma, ne bi pa rada vrgla denarja skozi okno... Večinoma letim z nizkocenovci + nikoli se mi še ni zgodilo, da bi morala odpovedati pot, zato nimam pojma.
Pablo Picasso
Posted 11 March 2017 - 05:58 PM
Preveri na spletni strani letalske družbe, ampak sem 99%, da ne dobiš denarja nazaj. Propade ti karta.
Posted 11 March 2017 - 09:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 March 2017 - 11:04 AM
Edina opcija, da ne izgubiš denarja, je da nekomu prodaš karto, ampak je treba plačat zamenjavo osebnih podatkov. Če se motim, naj me pa ktera popravi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 March 2017 - 12:39 PM
Midva sva imela zdaj za finsko možnost doplačila zavarovanja za odpoved ali zamenjavo, ker tega nisva vzela ne moreva ne enega ne drugega, če ne bi šla izgubiva denar. Verjetno se to razlikuje od družbe do družbe.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users