Slovenija
Posted 30 April 2014 - 07:11 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 May 2014 - 10:41 AM
A morda kdo ve, kako je s prevozom s pletno na Blejski otok?
Kolikor se spomnim, ko sem bila nazadnje pred leti tam, si imel na otoku na voljo le 30 min, preden je pletna odpeljala.
A je še kakšna druga možnost, da te nekdo pelje tja, pa si tam par ur (2-3)? Ali je edina možnost najem lastnega čolna?
Hvala.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 May 2014 - 12:04 PM
Lahko tudi sama najames kanu in se odpravis do otoka, cena je ista.
Kaj pa bi pocela tam toliko casa, saj ni kaj za videt...
Posted 18 May 2014 - 01:01 PM
Ja tako je, 30 minut si tam, ker je voznja povratna. Je pa res, da je teh pletnarjev kakih 7,8 in ves cas opravljajo krozne ture, zato ne vidim razloga zakaj se ne bi morala vrniti s kaksno kasnejso skupino. Mislim da se da dogovorit.
Lahko tudi sama najames kanu in se odpravis do otoka, cena je ista.
Kaj pa bi pocela tam toliko casa, saj ni kaj za videt...
Hvala.
Prijatelji iz tujine pridejo, pa bi želeli malo več časa preživeti na otoku - fotografirali, meditirali, uživali v prostoru in energiji otoka.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 June 2014 - 06:40 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 July 2014 - 11:13 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 July 2014 - 07:44 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 August 2014 - 06:45 AM
Včeraj sva šla spet na izlet in je bilo FUL dobro!
Naredila sva tole zanko. Števec je sicer pokazal cca 25km več, ampak nič ne de
Ugotovila sva, da se morava večkrat vrnit v te čudovite kraje. Pa niso samo kraji čudoviti - tudi ljudje! V Otlici sva se ustavila na kavi. Ob odhodu naju je ogovoril domačin, ki naju je povabil k ogledu Otliškega okna. Žal sva bila neprimerno oblečena (beri - v motoristični opremi bi v 45min pešpoti zgorela), vendar sva se odločila, da bova deifinitivno še kdaj prišla v te kraje. Ob opazovanju ljudi, ki so se kopali v Soči pa me je imelo, da bi tudi sama skočila notri
Posted 04 August 2014 - 10:42 AM
Aaaahhhh, kar predstavljam si, kako je moralo bit lepoooooo...
Posted 10 August 2014 - 03:27 PM
Blejski Vintgar
Bled
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2014 - 07:48 PM
Posted 02 December 2014 - 02:43 PM
Cerkniško jezero
grad Snežnik
Velika Planina
Škocjanske jame
Lovrenška jezera
To so moje želje za naslednje izlete, pa Blejski Vintgar. Ponekod sem že bila, a bi po dolgem času rada spet šla.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 December 2014 - 11:30 AM
Če se komu ljubi brat - tu je moja tedenska blog/kolumna z različnimi slovenskimi destinacijami.
Ne se bat povedat, če vam ni ali pa je všeč.
Posted 21 December 2014 - 10:21 AM
izabela, krasen blog!
Marmelada, Lovrenška jezera so pa moje domače okolje.
Včeraj sva bila s fantom v Ljubljani v centru. MB se res ne more primerjati z LJ, niti po ponudbi, niti po vzdušju.
Posted 21 December 2014 - 10:29 AM
Izabela, desno zgoraj popravite link: Dodajte svojE podjetje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 December 2014 - 09:18 AM
Špela, bom posredovala naprej, jaz sem samo gostujoči pisem. Hvala!
Posted 21 September 2015 - 10:14 PM
Slap Kozjak & Soča
After all this time?
Always.
Posted 21 September 2015 - 10:37 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 September 2015 - 06:59 AM

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users