Jump to content

Photo

Gossip girl

• Please log in to reply
676 replies to this topic

#281 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 October 2009 - 12:44 AM

Uradno se mi je zmešal, zdej sem zaporedoma pogledala 1 del gospodinj, ANTMja in PET delov gg. butl.gif
In komi čakam da zjutri vstanem in grem gledat naprej ohmy.gif Sem na sredini druge sezone in se strinjam s Koko, Chuck je HOT, ampak ne on sam ampak ta njegov odnos z Blair, una strast pa napetost pa vse omg w00t2.gif surrender.gif butl.gif

Ohja. happy.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#282 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 10 October 2009 - 08:29 AM

Sm nehala gledat GG ker mi je totalno boring.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#283 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 10 October 2009 - 10:09 AM

A govoriš za 3.sezono? Men je tud zmer bl brezveze, prvi dve sezoni sta mi bli bolš. To zdej je pa že prov bolno, k je tok patetično in čez mero nerealno. Pa Chuck je k en star fotr. biggrin.gif
  • 0

#284 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 October 2009 - 11:01 AM

men je dal fant učer loudat GG, hahahah, pa sploh ne vem kaj je to, tko, da... sam k bi res kej ful gledala :=)

o čem se gre gg, a so fajn, a je tko k razočarane gospodinje ( nism jih gledla )
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#285 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 October 2009 - 11:12 AM

Men se gg ful zdi podobn naši srednji- skos se kej zve, skos se kdo krega, skos se kej zapleta pa skos se usi grdo gledajo u šoli, haha laugh.gif Govori pač o 17 in 18 letnih fantih pa puncah, ki so vsi iz tega višjega razreda, pa hodijo skupi v šolo, potem majo pa skos raznorazne zaplete, ljubeznenske, težave s starši itd. Men je ful dobr ratal biggrin.gif Mi je bil pa prvi del tut beden, potem naprej, k se pa začne zapletat.. Uf uf biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#286 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 10 October 2009 - 04:49 PM

Js sm tud addicted to GG. Začela sem prejšni petek, danes sem pa kočala prvo sezono in hočem šeeee!
Men je šel Chuck toook na jetra, ko sem začela gledat. Verjetno zato, ker sem prebrala knjigo prej in tam je opisan kot največji slinavec. Ampak knjiga je itak čisto drugačna od serije. No, potem se mi je pa skozi dele kar priljubil in zdaj se z Danom bori za najboljšega fanta v GG biggrin.gif

Ljubim del, v katerem vsi(Blair, Nate in Chuck) tolažijo Sereno in je tisti dialog:
- I had sex with him in the back of a limo...
- I had sex with her on a wedding when I was her date...
- I'm Chuck Bass.

AAAW! Sicer je pa vizualno res najgrši, sploh njegov nos.

Mi je blo pa na začetku boljše, kot zdaj, ko je še kar en folk zraven.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#287 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 10 October 2009 - 06:14 PM

Men je pa kul tut tretja sezona. Prvi del je bil res kr neki, ampak ostali so mi pa kul. Danes sem si pogledala 4. del thumbup.gif GG mam js tko za sproščanje, čeprav se včasih res živciram, ker mi gre Dan tako na živce. Cel priden, blah. Najboljši mi je pa itak Chuck. V prvi sezoni mi je šel res na živce, v drugi pa mi je postal res hot in se to samo stopnjuje twisted.gif meni je všeč zaradi njegove karizme, tak zlobno seksi je biggrin.gif sj ne znam povedat tongue.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#288 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 11 October 2009 - 03:55 PM

O fak, men se je zmešal wacko.gif V ene 14 dnevih sem pogledala celo 1. in 2. sezono, začenjam s tretjo.. Waaa, jz nevem kaj bom delala k pogledam še teh pet delov- sploh zdele zadnjih par dni se mi je zmešal pa sem ji pogledala po 5 na dan, jao laugh.gif

U glavnem zaključek 2. sezone- HOT HOT HOT, umrla sm na koncu k sta bla Chuck pa Blair končno skupi, waaaaaa woot.gif Aja, pa spreminjam svoje mnenje o Vanessi- v prvem delju, kjer je nastopila, mi je bila res WOW, pa potem še v enem ali dveh, zdej pa tut men sploh ni več lušna- pa nevem a je zard frizure, makeupa al česa druzga, ni nič več posebnega. Serena mi je šla na živce samo takrat, k je Danu odpuščala VSEEE, mislm če bi jz zvedla da je tip spal z drugo, ne sam da ga nikol več nebi hotla vidt, ubila bi ga, ona pa kr njemu use odpusti po 2min, halo, čiz ne realno ohmy.gif

Obsessed oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#289 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 October 2009 - 02:51 PM

QUOTE(Nincha @ 10. 10. 2009 - 12:12) View Post

Men se gg ful zdi podobn naši srednji- skos se kej zve, skos se kdo krega, skos se kej zapleta pa skos se usi grdo gledajo u šoli, haha laugh.gif Govori pač o 17 in 18 letnih fantih pa puncah, ki so vsi iz tega višjega razreda, pa hodijo skupi v šolo, potem majo pa skos raznorazne zaplete, ljubeznenske, težave s starši itd. Men je ful dobr ratal biggrin.gif Mi je bil pa prvi del tut beden, potem naprej, k se pa začne zapletat.. Uf uf biggrin.gif

Haha, midve s PJ (no v bisvu bolj jst, ona se ne strinja sleep.gif ) sva poimenovali par osebkov z vaše šole (zdaj že bivši 4.letniki) po GG likih ( Chuck Bass, Blair, itd.). laugh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#290 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 October 2009 - 03:16 PM

^^ laugh.gif laugh.gif .
Sam pri njih (na naši šoli, ok, moji bivši) se sploh nič ne dogaja, ne vem od kje Ninči to. ermm.gif
  • 0

#291 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 October 2009 - 05:18 PM

Oooh, jst sem mela tok dogajanja pred kakšnim letom ali dvema... laugh.gif Ljubosumne ženske iz paralelke, ko sva z mojim začela hodit, bla sem označena že za največjo kurbo v Lj, največjo čefurko v Lj, o moji najboljši prijetljici so se zmišljevale, da ma bradevice po celem telesu laugh.gif itd, sledil je ful kreganja po msnju, v šoli, ful smo se grdo gledale, pol moja bf se fuuul ni marala z ene parimi iz bivših 4. neki zarad njenga tipa, pol lani so ble ene fazanke čiiist pametne pa kako komi čakajo da moj tip konča z mano ker bo pol ITAK z njimi pa ga zasledvale po hodnikih pa pisale po fbju grdo o men, pa smo se pol tut kregal, pa bli so že usii z usmi od naših 4. in pol s(m)o skooos ugibal o enih parčkih pa UUUUUF svašta je že blo na tej šubi laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#292 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 October 2009 - 05:28 PM

Kaj je men to kr neki, označit nekoga za kurbo, čisto neutemenjeno; al pa za "čefurko" wtf, saj to ni povezano z načinom življenja/ obnašanja... Pri nas tako hudo ni bilo, sem pa bla tudi sama velikokrat deležna (in sem še) grdih pogledov zaradi fantov. Sploh ker me velikokrat obsodijo, da flirtam... se iskreno opravičujem, če sem pa prijazna in ne neka afnasta itd., pa priznam vedno sem imela fajn fante, če ne po karakterju pa vsaj po videzu (tisti po videzu so bli bolj one night variante biggrin.gif )
  • 0

#293 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 October 2009 - 05:33 PM

Ja, čefurka sem ITAk največja ker furam srebrne superge pa pasove, haloo, kdo tega neve? rolleyes.gif baje ane laugh.gif Kurba sem bla pa zato, ker je sošolc, ki je zdaj moj fant, v 1. letniku mutil z eno iz paralelke, pa se potem med njima ni izšlo, pa je potem skor pol leta mutil z mano, jst sem se čist zacopala, una iz paralelke pa njena kolegica sta pa začele okrog govort kera kurva sem in kako se obešam po njem in kako je očitno da bosta ona pa moj tip skupi, in vmes sva midva prov res začela hodit, pa una še kar ni odnehala, zdej po dveh letih sem pa vsem lepo zaprla usta s tem kakšna kurva sem pa kako je očitno da bo on z eno drugo itd itd, kera zdej nima tipa? Hm, jst ga mam smile.gif Budale največje no, ampak mi je res najbolj vseen, takrat sem se pa kr precej presekirala, mi je blo ful muka hodit v šolo.

No, ampak una z bradevicami je bla tut posebi posrečena, ženske so se drle BRADEVICA po šoli to govorile vsem ki so jih poznale, pa ne vem od kje jim te ideje, bla sem s kolegico en teden na morju, pa nisem vidla niti ene same bradevice hahaha, ma domišljija res nima meja laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#294 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 October 2009 - 05:44 PM

Ja madonca no... kaj si ne zmislijo. Ma jaz sem iz malega kraja, kjer itak vsi pasejo kdo bo kiksnu, da se bodo norca delal in ko sem s prvim fantom začela je blo njegovim kolegom tudi vse na meni narobe, pa kao kako sem nedolžna, da zih je z mano kaj narobe pa ... svašta.. pa nisem taka lepotica kot ti, da bi se pač vsi name obešal, sploh ni blo potrebno, ker se je vseeno vse mogoče govorilo biggrin.gif , tako da mi kratko malo že od sedmega razreda OŠ dol visi kaj si znanci in osteli nepomembni osebki mislijo o meni, ker se še niti ena reč ni izkazala za resnično.

Mene ta GG kr potegne noter, čeprav še vedno ne skapiram vsega navdušenja nad Sereno. Meni je preveč ukalupljena.
  • 0

#295 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 October 2009 - 11:19 PM

Že dva dni kot obsedena gledam:
part1
part2

klik
klik
klik

love.gif wub2.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#296 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 October 2009 - 10:28 PM

Vsi se neki pritožujejo nad novo sezono, a men je prov kul. Zdele sem lih zadnji del pogledala, pa mi ni čis jasn kaj je blo z Blair in Chuckom in s tistim "kajježeno"? huh.gif

Vanessa S A K S! rolleyes.gif
  • 0

#297 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 20 October 2009 - 10:31 PM

Jz pa gledam od začetka ( butl.gif ) in sem najdla del z izrezanimi scenami 1. sezno, ko se junaki tut tko predstavljajo pa to, sploh nisem vedla da ma Chuck tok hot britanski naglas woot.gif Drugače nisem niti enkrat opazila, da bi kaj zavil biggrin.gif Pa ugotovila sem, da je v 2. pa 3. sezoni tok grd zarad une polizane frizure na frečko, FUJ kok mu ne paše. V prvih delih z unimi razmršenimi lasmi je pa HOT cool.gif

U, nov del? woot.gif Morm pogledat! biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2009 - 11:52 PM

Meni je pa ta zadeva postala hudo blesava in je ne gledam več. Kup najstnikov (ki jih igrajo 30-letniki), ki se kopajo v denarju, ne znajo popolnoma NIČ in se konstantno ukvarjajo z nekimi (imaginarnimi) problemčiči. Na podlagi ničesar dobijo hudo dobre službe kar tako, njihova največja skrb so neke high zabave in primitivne spletke. Poleg tega se imajo vsi za hudo pametne, fatalne in nasploh najhudejše. Ne pozabimo pa seveda na ubogo Sereno, ki je konstantno vsa nesrečna in strašansko trpi v svojem mučnem življenju.
Ta nanizanka je v glavnem totalni crap, nič od nič.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#299 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 October 2009 - 11:55 PM

Podpis, jaz sem zadnje dva dni se malo silila gledat, poden od podna. Pa un tip je neverjetno grd.

Me pa čedaljo bolj zanima Dexter. Ni baš presežek, ampak za tešit dolgčas je pa kar ok.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#300 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2009 - 11:56 PM

Dexter je kul. Njegovi monologi v glavi so zakon, lol, pa dober glas ima.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users