Študentski boni
Posted 08 October 2011 - 08:47 AM

Posted 08 October 2011 - 09:03 AM
Posted 08 October 2011 - 10:18 AM
Moraš na študentski servis, samo podpišeš neka dva lista (prej pa čakaš 10ur v vrsti

Posted 08 October 2011 - 10:22 AM

Posted 08 October 2011 - 10:43 AM

Posted 08 October 2011 - 12:36 PM
z Oljko sem pa tudi jaz ful zadovoljna. Ponavadi tam naročim solato z morskimi sadeži - dobiš zeleno solato in na žaru popečene morske sadeže, vse skupaj prelito z balzamičnim kisom.

To solato sem jaz ponavadi jedla v Casa Nostri in je ne bom nikoli več. Sem bruhnila.

V Al Capone sem pa do zdaj vedno sedela tako, da sem imela direken vpogled v kuhinjo in se na zgornjih policah bohotijo Knorrove škatle z juhami. Jaz na drugo kot porovo itak še nisem naletela in je bila čis medla, vodena, brez okusa. Imajo pa odlične bavette z gamberi in šparglji.
Jaz sem postala bon hater, tako da boljš da ne hodim več v to temo in se mi tud teh bonov ne mudi urejat, najbrž bom šla čez par mesecev.

Ajdovo zrno mi je pa všeč in sem bom še hodila. Edino bedno je, ker je ful mali prostor in kdaj (pozimi predvsem) sploh ne dobiš za sedet.
Fajn je tudi tista slaščičarna na Trubarjevi, kjer na bon dobiš ful dobro kavo (majo tud te posebne variante, vanilija, Rafello ipd.), toast/sendvič in polovico tortice (ta polovica je pa taka kot cela v Zvezdi).
Posted 08 October 2011 - 01:05 PM
- BACHUS: Vredu prostor, vredu hrana, samo ni bilo veliko izbire takrat ko sem bila jaz (cca 2 leti), tko da ne vem kako je zdaj. Bilo je ok, vendar nič posebnega.
- RESTAVRACIJA INTERŠPAR (Citypark) (samopostrežna): sem grem kar "pogosto", boni so ugodni, izbire je res veliko in tudi zelo dobro je vse. Predvsem me je navdušila bogata izbira razno raznih solat.
- CANTINA MEXICANA (City park): nisem zadovoljna, hrana mi ni bila dobra sploh, plac mi tudi ni bil prijeten. Je pa res, da sem takrat prvič in zadnjič jedla mehiško hrano, tako da ne vem, al je nasploh ne maram, al mi je bila samo tam tako neokusno pripravljena.
- (stari) ŠANGHAJ: s to restavracijo sem zlo zadovoljna, ker mi je všeč, da imajo samopostrežno, (ne pa da nekaj naročiš pa ne veš kaj točno boš sploh dobil) in tut hrana mi je zelo okusna - imam nasploh rada kitajsko hrano in mi je bila do zdaj tukaj najboljša.
- EMONSKA KLET: Zadovoljna s hrano, postrežbo, ambientom, ampak ko sem potem slišala razne zgodbice o tem kako so kakšne žužke našli v hrani in podobno, pa nisem mogla več tam jesti.
- LA STORIA: Me je razočarala, meni tukaj ni bila dobra hrana, postrežba pa je ok.
- AL CAPONE: Hrana je kar dobra, ampak ne hodim več tja, zaradi njihovega ušivega s strankami. Govorim o arogantnih kelnarjih (ne vsi, ampak ene dva sta obupna), eden je preklel mojega fanta, ker mu ni pasalo kako mu je študentsko podal

- ŠUMI (samopostrežna): Zelo zadovoljna, dobiš dobro hrano in kar dosti, sploh pice so ogromne in ZELO DOBRE, med top picami kar sem jih jedla - pa tudi kelnarce so tam zelo sproščene in prijazne.
- TVOJIH PET MINUT: Super, mi imamo ta bistro kar na faksu, pa je zlo fajn za kej pojest skočit. Cena bona je dokaj nizka in dobiš kar veliko (v trgovini verjetno niti enega sendiviča ne dobiš po tej ceni kot je bon, tukaj pa dobiš za bon lahko dva res velika sendviča + krof recimo). Fajn, če nimaš časa na kosilo skočit pa se hočeš vseeno najesti.
- MIRJE: kolikor se spomnim je bon kar drag, s tem da mene hrana (razen lazanje) ni ravno navdušila, prav tako ne ambient, niti osebje.
- COSA NOSTRA: hrana odlična, postrežba super, ambient ok, osebje ok.. Sem kar zadovoljna, sam se mi pa zdi, da so se v zadnjem času malce poslabšali.
- FOCULUS: Super. Tako hrana, kot ambient, da ne govorim o nadvse prijaznem osebju. Priporočam.
Kar se pa dostav tiče imam pa slabe izkušnje, tudi bruhala sem že, tko da, no go.
Posted 08 October 2011 - 10:50 PM

Ojoj, jaz bi se vstala in šla, kakšni moroni so nasvetu, jao, enim bi morali res prepovedati gibanje v javnosti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 October 2011 - 09:09 AM
Posted 09 October 2011 - 07:34 PM
To solato sem jaz ponavadi jedla v Casa Nostri in je ne bom nikoli več. Sem bruhnila.

V Al Capone sem pa do zdaj vedno sedela tako, da sem imela direken vpogled v kuhinjo in se na zgornjih policah bohotijo Knorrove škatle z juhami. Jaz na drugo kot porovo itak še nisem naletela in je bila čis medla, vodena, brez okusa.
Jaz sem postala bon hater, tako da boljš da ne hodim več v to temo in se mi tud teh bonov ne mudi urejat, najbrž bom šla čez par mesecev.

Ajdovo zrno mi je pa všeč in sem bom še hodila. Edino bedno je, ker je ful mali prostor in kdaj (pozimi predvsem) sploh ne dobiš za sedet.
Fajn je tudi tista slaščičarna na Trubarjevi, kjer na bon dobiš ful dobro kavo (majo tud te posebne variante, vanilija, Rafello ipd.), toast/sendvič in polovico tortice (ta polovica je pa taka kot cela v Zvezdi).
Kako se ta slaščičarna imenuje?

Posted 09 October 2011 - 07:38 PM

Posted 09 October 2011 - 07:45 PM

Posted 09 October 2011 - 07:47 PM

Posted 09 October 2011 - 07:49 PM

Posted 16 November 2011 - 06:59 PM
Posted 16 November 2011 - 07:03 PM

Pablo Picasso
Posted 16 November 2011 - 07:06 PM
Ve katera za kakšen krmilnik v stilu Gušt-a, po možnosti v centru LJ? Predvsem mi je bistveno, da imajo solate za s sabo.
Tvojih 5 minut na Bavarcu?
http://www.tvojih5minut.si/
Posted 16 November 2011 - 07:11 PM

Posted 16 November 2011 - 07:16 PM
Nimam več idej.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users