Toniki
Posted 06 January 2008 - 10:40 PM
Ja, Frčica, imaš prav.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 January 2008 - 10:59 PM

Ta Trebnikov tonik je super fin, a kaj, ko ga je nemogoče dobiti. Zdaj sem že 2x bla tam, a sploh ne vejo, kdaj bo prišla nova pošiljka

Forum bi res moral pobirat neko provizijo pri določenih tregovinah. Klko prometa naredi!
Tudi meni je ta kamilični zelo všeč. In diši mi.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 January 2008 - 01:53 PM

Posted 07 January 2008 - 03:22 PM
Posted 07 January 2008 - 03:36 PM
sonchika, vem da si enkrat omenila alverde tonik vrtnica, misliš da bi ustrezal moji čudni zmešani koži

Posted 07 January 2008 - 04:21 PM
Posted 07 January 2008 - 05:25 PM
Posted 07 January 2008 - 07:40 PM

Hvala

Posted 08 January 2008 - 10:45 AM
Posted 08 January 2008 - 01:18 PM
Vrtnični tonik ni K in ni alkoholen. Meni je zelo všeč.
meni je tudi zelo všeč! pa tak dišii

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 08 January 2008 - 03:43 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 08 January 2008 - 04:48 PM
Prikimavam.

Imela sem večji tester tonika za mastno kožo. Sej v tej temi sem ga že hvalila, pa moram še enkrat! Vsebuje alkohol... ampak pomojem malo, ker se ga ne voha in ne čuti na koži niti malo, tud če dam na stisnjen mozoljček - ne peče nič. Sam kaj ko je tok drag

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 January 2008 - 06:17 PM
Posted 09 January 2008 - 06:27 PM
Prikimavam.

Imela sem večji tester tonika za mastno kožo. Sej v tej temi sem ga že hvalila, pa moram še enkrat! Vsebuje alkohol... ampak pomojem malo, ker se ga ne voha in ne čuti na koži niti malo, tud če dam na stisnjen mozoljček - ne peče nič. Sam kaj ko je tok drag

Pozdravček!
Toniki so res vsi super, cena..hm, se dobijo tudi dosti dražji. Notri ga je pa veliko, 237 ml in traja dolgo časa.
Posted 11 February 2008 - 11:54 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 February 2008 - 11:59 PM
Sem bila v soboto spet v trgovini od Dvorca Trebnik in še vedno nimajo tonika. Je gospa rekla da so na enem forumu naredile ženske ful reklamo

Pa to jaz vedno študiram, ko hočem kaj pohvaljenga kupit, ker te stvari ni.
Upam, da bo pošiljka čim prej pršla.
Posted 12 February 2008 - 12:06 AM
Ne ve kdaj dobi novo pošiljko

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 12 February 2008 - 08:20 AM
Sem bila v soboto spet v trgovini od Dvorca Trebnik in še vedno nimajo tonika. Je gospa rekla da so na enem forumu naredile ženske ful reklamo

Isto je meni rekla...

Jaz sem tudi bila že 2 krat tam in sploh nima pojma glede ničesar ta baba, potem sem si morala kupiti od Garnier tonik, spet, ker mi ga je pač zmanjkalo. Pa meni je rekla tudi to glede foruma - ampak s takim tonom, kot da je to nekaj slabega, jaooo...
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 February 2008 - 09:04 AM

ps- in bila je celo boljše volje kot nazadnje
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users