Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#281 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 10:40 PM

Ja, Frčica, imaš prav.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#282 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 January 2008 - 10:59 PM

Tako, ja, Frčica. Imaš prav. Jenna je to modro ugotovila closedeyes.gif

Ta Trebnikov tonik je super fin, a kaj, ko ga je nemogoče dobiti. Zdaj sem že 2x bla tam, a sploh ne vejo, kdaj bo prišla nova pošiljka mad.gif
Forum bi res moral pobirat neko provizijo pri določenih tregovinah. Klko prometa naredi!

Tudi meni je ta kamilični zelo všeč. In diši mi.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#283 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 January 2008 - 01:53 PM

Zakaj za vraga se njihovih tonikov ne da naročiti preko spleta ? Sploh jih ni na strani. rolleyes.gif
  • 0

#284 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 January 2008 - 03:22 PM

Totalno utrgani so. Danes sem šla tja (v center) in frajerji ne delajo od 13-16. ure. Pa ne moreš verjeti.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#285 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 January 2008 - 03:36 PM

Amapk ta Garnier-jev ima tudi alhokol a ne? Ampak gotovo ga imajo potem te od Dvornika Trebec bolj malo če naj bi bili naravni ali kako? Rada bi preizkusila kašen bolj naraven tonik, ampak vseen nebi bilo dobro da bi imel veliko alkohola ker imam po čelu že tako ali tako dosti suho kožo.

sonchika, vem da si enkrat omenila alverde tonik vrtnica, misliš da bi ustrezal moji čudni zmešani koži hmm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#286 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 January 2008 - 04:21 PM

Tisti vrtnični od Alverde je komedogen ?
  • 0

#287 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 January 2008 - 05:12 PM

QUOTE(tyasa @ 7. 1. 2008 - 15:36) View Post

Amapk ta Garnier-jev ima tudi alhokol a ne?

Ne. huh.gif Garnier nima alkota, ni pa naraven, ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#288 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 January 2008 - 05:25 PM

Vrtnični tonik ni K in ni alkoholen. Meni je zelo všeč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#289 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 January 2008 - 07:40 PM

Očitno sem nekaj zamešala glede tega alkohola pri Garnieru oops.gif . Gotovo bom potem sprobala tega od Alverde.

Hvala smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#290 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 January 2008 - 10:45 AM

Jaz sem se zaljubila v Aubrey Organics tonike, fenomenalni so. Najbolj všeč mi je tisti za občutljivo kožo, zelo lepo, sveže diši, je sestavinsko kvaliteten in brez alkohola, pa ful fino osveži obraz.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#291 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 08 January 2008 - 01:18 PM

QUOTE(sonchika @ 7. 1. 2008 - 17:25) View Post

Vrtnični tonik ni K in ni alkoholen. Meni je zelo všeč.

meni je tudi zelo všeč! pa tak dišii wub.gif kaj pozna katera parfum, ki bi tako dišal?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#292 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 08 January 2008 - 03:43 PM

^^ Ja meni isto. Ja tak parfum bi bil res krasen, samo dvomim da kakšen obstaja.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#293 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 08 January 2008 - 04:48 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 1. 2008 - 10:45) View Post
Jaz sem se zaljubila v Aubrey Organics tonike, fenomenalni so. Najbolj všeč mi je tisti za občutljivo kožo, zelo lepo, sveže diši, je sestavinsko kvaliteten in brez alkohola, pa ful fino osveži obraz.

Prikimavam. sleep.gif

Imela sem večji tester tonika za mastno kožo. Sej v tej temi sem ga že hvalila, pa moram še enkrat! Vsebuje alkohol... ampak pomojem malo, ker se ga ne voha in ne čuti na koži niti malo, tud če dam na stisnjen mozoljček - ne peče nič. Sam kaj ko je tok drag cry.gif 15,60 € + poštnina mi je čist preveč.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#294 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 January 2008 - 06:17 PM

Ja, jaz imam tudi tega za mastno kožo in se res alkohola niti pikico ne čuti, četudi potegnem z vatko še čez veke in v neposredni okolici oči, pa na kaki spraskani ranici od mozolja tudi niti malo ne zapeče. Čeprav jaz še zmeraj preferiram tistega za občutljivo kožo, sicer zgolj zaradi meni bolj všečnega vonja. Pa oni za suho kožo je tudi fajn, vsi so super. Nič težki ali mastni, ampak ravno prav vlažilni, nežni in zelo osvežujoči.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#295 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 09 January 2008 - 06:27 PM

QUOTE(Matilda @ 8. 1. 2008 - 16:48) View Post

Prikimavam. sleep.gif

Imela sem večji tester tonika za mastno kožo. Sej v tej temi sem ga že hvalila, pa moram še enkrat! Vsebuje alkohol... ampak pomojem malo, ker se ga ne voha in ne čuti na koži niti malo, tud če dam na stisnjen mozoljček - ne peče nič. Sam kaj ko je tok drag cry.gif 15,60 € + poštnina mi je čist preveč.

Pozdravček!

Toniki so res vsi super, cena..hm, se dobijo tudi dosti dražji. Notri ga je pa veliko, 237 ml in traja dolgo časa.

• 0
Zakaj uporabljati umetno, če pa je naravno toliko boljše?

#296 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 February 2008 - 11:54 PM

Sem bila v soboto spet v trgovini od Dvorca Trebnik in še vedno nimajo tonika. Je gospa rekla da so na enem forumu naredile ženske ful reklamo laugh.gif in vse pokupile in nas produkcija ne dohaja. Sem se pohvalila da sem jaz ena izmed teh žensk sleep.gif Ne ve kdaj dobi novo pošiljko biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#297 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 February 2008 - 11:59 PM

QUOTE(Frčica @ 11. 2. 2008 - 23:54) View Post

Sem bila v soboto spet v trgovini od Dvorca Trebnik in še vedno nimajo tonika. Je gospa rekla da so na enem forumu naredile ženske ful reklamo laugh.gif in vse pokupile in nas produkcija ne dohaja. Sem se pohvalila da sem jaz ena izmed teh žensk sleep.gif Ne ve kdaj dobi novo pošiljko biggrin.gif

Pa to jaz vedno študiram, ko hočem kaj pohvaljenga kupit, ker te stvari ni.

Upam, da bo pošiljka čim prej pršla.
  • 0

#298 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 February 2008 - 12:06 AM

Ne ve kdaj dobi novo pošiljko biggrin.gif
Ta baba, da ne morem drugače rečt, NIKOLI ne ve, kdaj dobi pošiljko. Ja zaboga! Kot da ima celi Mercator center ali Interspar prek rolleyes.gif Ne razumem tega.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#299 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 February 2008 - 08:20 AM

Isto je meni rekla... rolleyes.gif - mislim, naj nabavijo, če je že tako veliko povpraševanje, d0000h! huh.gif

Jaz sem tudi bila že 2 krat tam in sploh nima pojma glede ničesar ta baba, potem sem si morala kupiti od Garnier tonik, spet, ker mi ga je pač zmanjkalo. Pa meni je rekla tudi to glede foruma - ampak s takim tonom, kot da je to nekaj slabega, jaooo...

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#300 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 12 February 2008 - 09:04 AM

Meni je včeraj omenila stečaj firme in da ne ve kaj se grejo z dobavo. Da čaka eno kremo že 3 mesce ... hmm.gif

ps- in bila je celo boljše volje kot nazadnje
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users