Ravno te sem ti hotela še predlagat.
Kondomi
Posted 16 March 2011 - 08:31 PM
Ravno te sem ti hotela še predlagat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2011 - 08:31 PM
zaj sem našla ene z 0.15 mikronov, haha faking vrečka za smeti ej, lejte
pirporočam ogled videa pod "koemntarji"
http://www.kondomani...015mm-p-86.html
Ahahahahahaha!!!!
Mene bi pobralo od smeha, če bi si moj kaj takega gor nataknil. Pa potem ono šumenje!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 16 March 2011 - 09:54 PM
Posted 16 March 2011 - 10:06 PM
Ti so najtanjši, kar sva jih midva imela:

Jaz niti ne opazim posebne razlike med kondomi. So mi pa rebrasti fajn.
A ti so tanjši kot Skyn?
Meni pa kar malo najeda, da se nekateri tipi toliko pritožujejo čez kondome. Ok, saj razumem, da ni tako fajn, kot brez...ampak eni so res ratali tako komot in se čudijo, češ, kako pa bova seksala, če ne boš jemala KT?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 March 2011 - 10:34 PM
Ja, ti so najtanjši njihovi (+ lubricirani so), meni je skoraj tako, kot brez. Pri Skyn je fora bolj v tem, da niso iz lateksa, ampak polyisoprena.
Jaz pa prvič slišim to, sem kar pobuljila ob tem, kar je Sally napisala. Jaz bi bila kar malo užaljena. -)
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2011 - 11:10 PM
Posted 17 March 2011 - 12:46 AM
Ja, ti so najtanjši njihovi (+ lubricirani so), meni je skoraj tako, kot brez. Pri Skyn je fora bolj v tem, da niso iz lateksa, ampak polyisoprena.
Jaz pa prvič slišim to, sem kar pobuljila ob tem, kar je Sally napisala. Jaz bi bila kar malo užaljena. -)
No, bom drugič nabavila ultra sensitive. Se mi zdi, da so jih imeli v Tuševi drogeriji.
Ja, kot je že Planet povedala, sem tudi jaz imela podobno izkušnjo kot Sally, s tem, da je meni moj bivši že prav nesramne stvari govoril in sem bila užaljena. Takrat sem se jaz počutila svinja in da delam narobe.
Meni se zdi nerazumljivo, da se nekateri moški tako upirajo kondomom in silijo žensko, naj jemlje KT ali druge oblike hormonske kontracepcije, če njej ni do tega. Glede tega ima ženska zadnjo besedo, ker gre za njeno telo in pika. Potem pa naj se on sprijazni ali pa naj se spoka stran. Kot da je takoooo težko "potrpet" v mogoče malenkost manj dobrem seksu za dobro partnerke.
Posted 17 March 2011 - 01:01 AM
Ja, se popolnoma strinjam.
Sicer pa meni nikoli ne bo jasen ves ta halo glede kondomov, meni je razlika z in brez res majhna. Če je seks dober, je dober z njimi ali brez.
Verjetno edino če imaš probleme z vlažnostjo, potem znajo še poslabšat.
― V. Van Gogh
Posted 17 March 2011 - 01:55 AM
Posted 17 March 2011 - 09:52 AM
Ja, se popolnoma strinjam.
Sicer pa meni nikoli ne bo jasen ves ta halo glede kondomov, meni je razlika z in brez res majhna. Če je seks dober, je dober z njimi ali brez.
Verjetno edino če imaš probleme z vlažnostjo, potem znajo še poslabšat.
No jaz užaljena nisem bila, ker je pač bil potek debate že tak da je on našel ene, in potem sem jaz rekla ne teh pa nočem in potem je rekel naj jih najdem sama in potem je dodal še to.
Sicer mu mislim pa gladko zabit da če ne misli natikat gumice se lahko poslovi od seksa z mano.
KT ne mislim jemat, če pa tako trpi oziroma je takšna huge razlika, je pa potem vseeno če ne seksa.In že približno miljonkrat mi je rekel za KT in zdaj sem se odločila da mu sprintam stranske učinke in mu serviram pod nos še svoj nični libido, tko da če raje seksa 1× na mesec, kot takrat, potem je vseeno če ne, pa še takrat mi je blo brezveze oziroma sem se mogla psihično pripravit na seks.
Meni pač na KT ni blo do seksa nič, ever.
zdaj mi pa je in to vedno bolj in namesto da bi bil vesel mi bo začel s kondomi srat? Lej v redu je, meni brez seksa ni problem živet. Metode umika se pa ne mislim it, ker pač noče da obstaja večja možnost zanositve, če jo lahko zmanjšam.
Sem kar malo jezna zdaj.
Posted 17 March 2011 - 10:16 AM
Posted 17 March 2011 - 11:07 AM
al pa dejte resno vsaj pisavo pomanjšat, sej ni tok težko, tut v afektu se da to narest.
hvala za razumevanje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 March 2011 - 11:22 AM
Posted 17 March 2011 - 12:54 PM
Posted 17 March 2011 - 03:47 PM
Sem premaknila vse objave, ki so se navezovale na KT, v ustrezno temo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 April 2011 - 10:16 PM
Ja tud SKYN od lifestyles sem vidla v Millerju. So pa pregrešno dragi.
Ooo, Skyn, moj ima najraje kar njih, sej to so tisti črni a ne? Sva sicer probala tudi une sive od Jine in Piketa
Pablo Picasso
Posted 16 April 2011 - 11:18 PM
Sally, a tistih ful tankih Pasante kondomov potem nista nabavila?
Poročaj o teh Protex. Samo so res dragi.
Posted 04 May 2011 - 06:26 PM
Posted 05 May 2011 - 04:39 PM
Super stran za naročanje kondomov, ravno jih je naročil 100 za 28 €.
http://www.condomdepot.com/
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users