Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15692 replies to this topic

#281 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 October 2005 - 04:33 PM

ampak kako misliš drago v novi zari? sj so iste cene tam in tam
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#282 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2005 - 04:35 PM

Za rojstni dan sem dobila eno bež majčko in neko srajčko za navrh pa mi ni preveč všeč oops.gif .

Pa dobila sem eno majčko iz ny in nadkolenke tisto pa mi je všeč biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#283 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2005 - 04:44 PM

QUOTE(rea)

Drago sem mislila nasplošno. Najbrž je isto drago tudi v Zari v mestu. Jaz v glavnem ne bi dala za nek grd, razvlečen pulover 6k. Saj nasplošno jaz prav redko kaj pametnega najdem v Zari.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#284 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 23 October 2005 - 06:51 PM

QUOTE(rea)
(ubistvu fant...me zadnje časa full razvaja...v 1 mescu mi je kupu en tedn 2 tangice,nasledn tedn mi je reku med sprehodom po cityu,da si lah zberem en kos obleke pa mi jo kup,ta tedn pa mi je reku medtem,ko sva pila čaj,da si lahko neki zberem v zari)sm kr blink.gif ,ampak naj mu bo laugh.gif

Midva sva se tudi zadnič sprehajala po City Parku pa je reku, da me čaka eno presenečenje in na koncu me je odpelju v H&M in mi reku, da si lahko izberem en kompletek spodnjega perila (k sm tok nora nanj), da mi ga bo on kupu.
  • 0

#285 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 24 October 2005 - 02:59 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(rea)

Drago sem mislila nasplošno. Najbrž je isto drago tudi v Zari v mestu. Jaz v glavnem ne bi dala za nek grd, razvlečen pulover 6k. Saj nasplošno jaz prav redko kaj pametnega najdem v Zari.

ma meni je vedno par stvari všeč, vedno ko grem, sam žal vedno stanejo ene 5k več, kot bi bla zanje pripravljena dat.
v bistvu mi nikoli niso všeč kaki osnovni kosi, oz bi nujno morala kupit kaj za zraven, tako da redko res kaj tam kupim
  • 0

#286 nikita

nikita

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 24 October 2005 - 06:49 PM

HeLou. Eno NuJno vprašaNje > na neki AvStrijski televiziji sm vidLa da majo v AVT v h&M neke popuste od 24.-30.10.
>>AL mogoče ve kdo kej o TeMu ker moje razumevanje NEM=res slabo, tko da lepo lepo prosim pomagejte smile.gif

PaPa + hvala za novice
  • 0

#287 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 24 October 2005 - 09:41 PM

mogoče v avstrijski trgovini biggrin.gif
  • 0

#288 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 24 October 2005 - 11:34 PM

kupla sem si :
- roza bundo (končno, ker drugač ne bi mogla nost nobenih oblačil takšne barve, ker imam same svetlo rjave zadeve za pozim, drugo je pa športno),
- črne čevlje z nizko peto (gležnarje) drugač mam večino zimsko/jesenskih zadev s petkami in mi je manjkal
- črno nobel jopco (za čez lepše hlače ali pa krila, tisto kar sem imela prej je bolj za na kavbojke biggrin.gif )
- majčko.

IPB Image
  • 0
Posted Image

#289 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 26 October 2005 - 11:34 AM

QUOTE(nikita)
HeLou. Eno NuJno vprašaNje > na neki AvStrijski televiziji sm vidLa da majo v AVT v h&M neke popuste od 24.-30.10.
>>AL mogoče ve kdo kej o TeMu ker moje razumevanje NEM=res slabo, tko da lepo lepo prosim pomagejte smile.gif

PaPa + hvala za novice

imajo 50% popust na določena oblačila. mislim da tista high fashion
  • 0
lp, Martina

#290 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 October 2005 - 02:52 PM

QUOTE(nikita)

PaPa + hvala za novice

ja jst sem to vidla na RTL-u tko da v Nemčji je ziher... na katere artikle, pa ne vem
  • 0
Posted Image

#291 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 October 2005 - 03:39 PM

modni dodatek, pri meni nuja: pas biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#292 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2005 - 05:11 PM

.

črna kiklca
dvojne samostoječe nogavice

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#293 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 28 October 2005 - 06:46 PM

jst sm si pa glih danes kupla špičake (ampak škornje, ne čevlje), take gležnarje ker pri ta visokih mam ful probleme pri zapenjanju čez meča k mam ful močna zarad treningov oops.gif Zanje sm dala 6.000 in so mi res d best biggrin.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#294 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 28 October 2005 - 07:02 PM

svetlo in temno zelene najlonke, pa kiklca (tulipan). čakam še priliko za obleč. v bistvu me jo je malo strah nosit, ker ponavadi prakticiram krila na A... oops.gif
  • 0

#295 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 28 October 2005 - 09:24 PM

Mmm danes sem si nabavla ene sexy škornje z tanko peto, kiklco v stilu nimfe, crno srajcko, kavbojke in zametni sako.Fantu ni bilo muka nakupovat, je celo sam izbiral in na koncu si je tud on kaj nabavil.. biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#296 keya

keya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 333 posts
  • Interests:marskej... :P predvsem pa turizm pa potovanja :))

Posted 29 October 2005 - 04:29 PM

dons sm si kupla kavbojke pa 2 pulovrja wink.gif
  • 0
~ ženske znamo fejkat orgazem, moški pa celo zvezo ~

by:LiLLaNaB

#297 Lumpyka

Lumpyka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 509 posts

Posted 29 October 2005 - 05:59 PM

bundo oz. plašč iz zare za 18ksit (temno rjave barve, ful topel) biggrin.gif
  • 0
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...

#298 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 29 October 2005 - 07:42 PM

Jaz sem si kupila zelo lepo rdečega marsovčka za pozimi. Pa ene nogavičke z rožicami.
  • 0

#299 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 29 October 2005 - 07:51 PM

jaz sem si kupila nekaj hlačk pastelnih barv, tangice pa bodo počakale na pomlad wink.gif
  • 0

#300 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 October 2005 - 10:19 AM

Moja nova (še ne pridobljena) žrtev:
IPB Image

IPB Image
must have it... IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users