pa imajo ti bugalovi tudi kuhinjo?
Nimajo, polpenzion je. Itak si za letos prepozna, je zasedeno vse, sodealvka je komaj dobila.
Jaz ne maram majhnih krajev. Ne maram ene štacune in nič dogajanja, ne maram pa Zrč. Biograd je meni nekaj vmes. Če si lačen je ob plaži zaj est kolkor češ. Če hočeš kofe ti ni treba 20 minut hodit ampak se prestaviš v enega izmed kafičev ob obali.
Gužva se porazgubi po plažah (niso prenatrpane), mi smo lani najdli senco in vse kar si hotel, ker je plaža res dolga....Bilo je pa morje lani tačas res hladno.
Sicer pa vsakemu svoje, mene v mala sela z nič trgovinami in gostilnami ne spraviš, zato neobljudeni otoki odpadejo.
Fiona, kam pa greš v Rabacu? Sem gledala, pa je ful apartmajev v mestu, kar mi ne ustreza. Našla sem pa en apartma 12 km ven, v Sveti Marini, pa ne vem a je to kaka vukojebina al ne.
Rabac ma baje lušne plaže ...
Na rabcu smo bli Albona (googlaj valamar albona). Je nekak za 3 zvezdice, čisto okej ko se navadiš, kuhinja je notir, hladilnik, tv... Je pa za z vozičkom mal bedno, ker rabac na tem delu ima xyz stopnic in klanec. Ampak mi smo bli vseeno, z 9 mesečnico, pa je blo čist fajn, samo fantje so mal voziček nosili na začetku od hotela dol. Samo zame pač niso počitnice, če si moram kuhat in če je slabše kot doma. Zato karkoli slabšega od hotela s 4 zvezdicami ne pride v poštev. Da bi šla v kamp ni varjante.
Zame je itak najboljša aurora na Lošinju, pač, to mi je The morje, pa še Cres z obnovljenim hotelom Kimen.
Drugam meni ni, ker že tako morje daljše od 4 dni je meni za žile rezat. Grem raje večkrat po malo.