Razprodaje!
Posted 14 January 2007 - 06:21 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 14 January 2007 - 06:23 PM

Mladoletna, moja frendica je tut tko mejhna, pa si vse hlače krajša. Ne pride nič čudno, samo ne smejo bit sprane, drugače se vidi, da ni na pravem mestu.

Povsod so razprodaje do 29.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 January 2007 - 06:27 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 14 January 2007 - 06:27 PM

Posted 14 January 2007 - 06:35 PM

Pablo Picasso
Posted 14 January 2007 - 06:52 PM

Posted 14 January 2007 - 10:08 PM
Jazst sm pa letos zapravla 7 eurov in toj to, ker sm prej veselo zapravljala-nikol mi ne rata pocakat do rasprodaj.

Posted 15 January 2007 - 07:53 PM
Pohvala: Mango, S.Oliver

Graja: H & M, Hervis
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 January 2007 - 07:56 PM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 15 January 2007 - 08:52 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 January 2007 - 08:55 PM

Posted 15 January 2007 - 09:04 PM
Mam še kaj šans, da v pondelk nasledn teden dobim kaj lepega v CityP ?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 January 2007 - 10:24 PM
V H&M-u dobila en puloverčk črne barve, pa ene črne hlače z ravnim krojem, pa še ene črne na rob bermuda.... Wiii, pa eno super lepo jaknco, ki za spremembo od ostalga ni črna, ampk rjava

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 16 January 2007 - 12:22 AM
obleke za stare mame,5 let za nami ma jz se nism mogla začudit,sploh ne vejo kaj so obleke,peezda!
orsay,tally,h&m,še to je blo bolj kot ne podn od podna,ma jz ne znam z besedami opisat kaka beda je bla,res ne,vse nekaj za stare mame,poštrikano,barv ko driske,grdo kombinirano ma dj še pomislt ne smem-kupla jz en polvr,mami enga pa smo popokal pa šli,vmes smo pa jokal

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 January 2007 - 11:07 AM

Bi imela pa samo eno kritiko na prodajako v Emporiumu v Diesel oddelku. Ženska mi je tako pokvarila dan, da še sama nisem mogla verjet. Pridem tja in jo prosim za pomoč, da bi pač potrebovala majhno številko kavbojk ampak precej dolge ... in me na prvo žogo, da oni pa nimajo podalšanih modelov. In sem čisto vljudno odgovorila, da sem malo pogledala in opazila, da se sami modeli med seboj zelo razlikujejo v dolžini (in so vsi kao 34 al kar koli je že normalna dolžina). In ženska vsa visoka: ja mogoče da res, koliko pa imam številko pasu in seveda jaz

In sem samo došla, da ji ne bi kaj rekla... še dobro da sem včeraj sploh kaj kupila. No potem sem bila pa tako vesela, da sem dobila dvoje kavbojke, ki so mi bile prav, da sem kar oboje vzela in dala skupaj 20.000 SIT

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 January 2007 - 11:19 AM
Murphy&Nye hlače (49,90 €), majica Polo Ralph Laureen (49,90 €), majica Marc O'Polo (20,86 €). Zmaga na vsej fronti, lahko rečem. Vse za pol cene, pa še mi niso nič šenkali v svojo izgubo. Jebemomast. (Upam, da ima tudi Jenna popust do 50% za svojo intelektualno lastnino.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 January 2007 - 06:18 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 January 2007 - 07:54 PM

Posted 16 January 2007 - 09:05 PM
hmmmmm, potrošila sem vsega skupaj nekih € 130.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users