Michelle, saj jaz tudi ne kompliciram, ko je pogreb pač počakam pred cerkvijo, ko je noter maša, enako poroka - kje je tukaj problem? Ni ga.

Sicer tudi sama ne razlagam svojih prepričanj, ampak upam pa tudi, da ljudje, ki me poznajo, spoštujejo moje odločitve in prepričanja, in se ne vtikajo v moje življenje. Pa še - a ni malo smešno, da ti župnik, ki nima ne žene in otrok, pridiga o družini in vzgoji?

Ma ja seveda, saj imaš prav, mene sicer bolj kot to, kar si napisala, moti fehtarjenje denarja na vsakem koraku, že tako ali tako drago plačaš (za mašo, al karkoli), pa župniku pol kljub temu ni nerodno še tistega piskerčka okrog poslat, da stare mame še tistih par evrčkov, kar jim jih je ostalo, vržejo not. Moti me recimo tudi to, da imam občutek, da veliko ljudi uporablja vero kot neko varovalo, da lahko delajo pizdarije, ker se potem itak izpovejo in je kul. Jaz dejansko poznam nekaj takih ljudi, ena moja bivša sodelavka npr. je najbolj hinavsko, zlobno in karakterno umazano bitje, kar jih poznam, a ženska vsako nedeljo bere berilo v cerkvi. Zdaj sem čisto zašla s teme.