Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#281 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 21 November 2005 - 03:44 PM

Ja, logično, ne, če je pa alkohol na začetku.
  • 0

#282 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2005 - 03:45 PM

Ja, sej ... na žalost.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#283 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 21 November 2005 - 03:49 PM

Jaz teh sprejev ne kupujem, raje kakšen parfum ali toletno vodo, dalj zdržijo.
  • 0

#284 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 November 2005 - 12:34 PM

Dilema sonchika prav da si ti ocenla kreme za telo od floral prints pa da pravs da so good?
dej mal bl podrobno povej kok good so tongue.gif
  • 0

#285 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 12:39 PM

Kremica za telo od Floral Prints je good v tem smislu, da pusti na koži kar fajn filing, pa nič nima vonja po alkoholu, tko kot ga imajo spreji.

Sicer pa niti ne vem če vsebuje alkohol ali ne, ker so sestavine napisane v ... hm ... cirilici? biggrin.gif

Mi pa ta krema za telo ni ravno med ljubšimi, ker ne maram tako močnega vonja pri kremi za telo ... je tko, kot bi bila od nog do glave polita s parfumom, pa še vonji so zelo taki ... močni, no. Sploh sivka in magnolija.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#286 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 November 2005 - 04:24 PM

aja jst mam pa glih mocn vonj ful rada smile.gif kaj pa magnolija si ze povohala?
  • 0

#287 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 22 November 2005 - 04:51 PM

Zelo fajn dišijo Naturals losjoni. Meni so super: črna češnja-je nov-v katalogu 1, vanilija, breskev, ...pa so fajn vlažilni, tudi za suho kožo, ampak niso mastni.
  • 0

#288 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 06:04 PM

QUOTE(lejck)
aja jst mam pa glih mocn vonj ful rada smile.gif kaj pa magnolija si ze povohala?

Povohala sem vse tri ... še najbolj všeč mi je sivka, vrtnica mi ful smrdi (ampak mi na splošno ni všeč vrtnični vonj) magnolija pa mi je osladna.

Tudi sama načeloma nisem proti malo močnejšim vonjem, če niso preveč agresivni ... ti pa se mi zdijo zelo agresivni. Ne vem no, mogoče ti bo všeč ... poskusi, saj lahko še vedno nazaj pošlješ in zamenjaš za kaj drugega.
  • 0

#289 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 November 2005 - 06:05 PM

ej a se motm al je sivka tak vonj k tist za mole k se da v omaro biggrin.gif
  • 0

#290 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 06:06 PM

Japs, imaš prav.
  • 0

#291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2005 - 08:58 PM

.

Jaz pa prišla danes domov in vsa divja našla paketa od Avona:
- BC šminka - Party Pink - ČUDOVITA je!!! Ne morem se naučidit, kako mi paše! biggrin.gif To je v bistvu moja prva šminka!
- Footworks krema za pete
- nekaj stvari od Skin Relief
- Naturals losjon češnja & muškatni orešček (čudovito diši)
- Senses losjon in gel za tuširanje - winter sensation - res prečudovit cimet vonj

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#292 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 09:04 PM

QUOTE(Jenna)
[color=white]BC šminka - Party Pink - ČUDOVITA je!!! Ne morem se naučidit, kako mi paše! biggrin.gif To je v bistvu moja prva šminka!

Tale šminka je meni tudi čudovita, pa zelo lepe ustnice naredi - lepo jih navlaži. Sama sem imela najprej odtenek party pink, sedaj imam pa pink lemonade ... oba sta zelo lepa rožasta odtenka.
  • 0

#293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2005 - 09:07 PM

.

Ej, meni je svetovna..... taka prečudovita roza barva..... pa ustnice res ful lepe nardi..... mi je všeč, da ni ful kremasta..... ne morem se nehat gledat. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#294 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2005 - 10:16 PM

mene res zanima, po kolikem času ve dobite avonove pakete .... js sm naročila 10.11. pa še nisem dobila. naročam sicer pri gospe, ki nosi pol še moje stvari k moji teti (ne dobim domov po pošti), sam vseeno se mi zdi, da že full časa to traja .... rolleyes.gif pa še nism dobila. sem zdaj takorekoč brez kremice za obraz .... cry.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#295 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2005 - 11:06 PM

.

V mojem primeru se datumov kar držijo in prinesejo točno takrat, ko so datumi za dostavo (saj ti piše na tistih listih, katere dobiš poleg paketiča).

.
  • 0

#296 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 November 2005 - 11:12 PM

jaz sem prvič naročila 4.11,ker je bil zadnji rok 4.11 in sem dobila čez teden dni!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#297 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2005 - 11:17 PM

.

Aja - naj se še pohvalim, da mi v sledeči kampanji popolnoma nič ni všeč. biggrin.gif Vse dobre stvari že mam. biggrin.gif

.
  • 0

#298 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 23 November 2005 - 08:36 AM

[quote=Špela]mene res zanima, po kolikem času ve dobite avonove pakete .... js sm naročila 10.11. pa še nisem dobila. naročam sicer pri gospe, ki nosi pol še moje stvari k moji teti (ne dobim domov po pošti), sam vseeno se mi zdi, da že full časa to traja .... rolleyes.gif pa še nism dobila. sem zdaj takorekoč brez kremice za obraz .... cry.gif

Ta paket je bil že 16.11.-torej pred enim tednom :!: , ne vem kje jih ta ženska nosi. Daj jo malo vprašaj. Zakaj ne dobivaš k sebi domov, nisi včlanjena ali kaj?
  • 0

#299 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 November 2005 - 09:41 AM

QUOTE(Irena*)

Ta paket je bil že 16.11.-torej pred enim tednom :!: , ne vem kje jih ta ženska nosi. Daj jo malo vprašaj. Zakaj ne dobivaš k sebi domov, nisi včlanjena ali kaj?

js nism včlanjena in ne dobivam tega po pošti domov, ampak preko tetke. no, sej to ni važno, par dni bi že potrpela, sam tole se mi pa res zdi mal too much ... upam na to, da dobim v nedeljo, glede na to, da gresta starša na vikend in vmes do tetke. ji bom kr mal zatežila. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#300 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 November 2005 - 09:54 AM

Pokliči jo. Neresna je.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users