AVON
Posted 21 November 2005 - 03:44 PM
Posted 21 November 2005 - 03:45 PM
Posted 21 November 2005 - 03:49 PM
Posted 22 November 2005 - 12:34 PM
dej mal bl podrobno povej kok good so

Posted 22 November 2005 - 12:39 PM
Sicer pa niti ne vem če vsebuje alkohol ali ne, ker so sestavine napisane v ... hm ... cirilici?

Mi pa ta krema za telo ni ravno med ljubšimi, ker ne maram tako močnega vonja pri kremi za telo ... je tko, kot bi bila od nog do glave polita s parfumom, pa še vonji so zelo taki ... močni, no. Sploh sivka in magnolija.
Posted 22 November 2005 - 04:24 PM

Posted 22 November 2005 - 04:51 PM
Posted 22 November 2005 - 06:04 PM

Povohala sem vse tri ... še najbolj všeč mi je sivka, vrtnica mi ful smrdi (ampak mi na splošno ni všeč vrtnični vonj) magnolija pa mi je osladna.
Tudi sama načeloma nisem proti malo močnejšim vonjem, če niso preveč agresivni ... ti pa se mi zdijo zelo agresivni. Ne vem no, mogoče ti bo všeč ... poskusi, saj lahko še vedno nazaj pošlješ in zamenjaš za kaj drugega.
Posted 22 November 2005 - 06:05 PM

Posted 22 November 2005 - 06:06 PM
Posted 22 November 2005 - 08:58 PM
Jaz pa prišla danes domov in vsa divja našla paketa od Avona:
- BC šminka - Party Pink - ČUDOVITA je!!! Ne morem se naučidit, kako mi paše!

- Footworks krema za pete
- nekaj stvari od Skin Relief
- Naturals losjon češnja & muškatni orešček (čudovito diši)
- Senses losjon in gel za tuširanje - winter sensation - res prečudovit cimet vonj
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2005 - 09:04 PM

Tale šminka je meni tudi čudovita, pa zelo lepe ustnice naredi - lepo jih navlaži. Sama sem imela najprej odtenek party pink, sedaj imam pa pink lemonade ... oba sta zelo lepa rožasta odtenka.
Posted 22 November 2005 - 09:07 PM
Ej, meni je svetovna..... taka prečudovita roza barva..... pa ustnice res ful lepe nardi..... mi je všeč, da ni ful kremasta..... ne morem se nehat gledat.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 November 2005 - 10:16 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 November 2005 - 11:06 PM
V mojem primeru se datumov kar držijo in prinesejo točno takrat, ko so datumi za dostavo (saj ti piše na tistih listih, katere dobiš poleg paketiča).
.
Posted 22 November 2005 - 11:12 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 November 2005 - 11:17 PM
Aja - naj se še pohvalim, da mi v sledeči kampanji popolnoma nič ni všeč.

.
Posted 23 November 2005 - 08:36 AM

Ta paket je bil že 16.11.-torej pred enim tednom

Posted 23 November 2005 - 09:41 AM
Ta paket je bil že 16.11.-torej pred enim tednom

js nism včlanjena in ne dobivam tega po pošti domov, ampak preko tetke. no, sej to ni važno, par dni bi že potrpela, sam tole se mi pa res zdi mal too much ... upam na to, da dobim v nedeljo, glede na to, da gresta starša na vikend in vmes do tetke. ji bom kr mal zatežila.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 November 2005 - 09:54 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users