Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 16 November 2006 - 09:29 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 16 November 2006 - 09:59 PM

Posted 16 November 2006 - 10:36 PM
Rory je tvoj slučajno burmanka? Sem imela eno kolegico, ki je hotela nabavit mačka te pasme pa so jo nasrali in je kupila nekega škilastega

Pa Karo ima malo sfaljeno ime (sej ni karirast), ampak je jako šik

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 November 2006 - 08:53 AM

Posted 17 November 2006 - 10:00 AM

Tu pa grdo gleda, ko sem jo zbudila.

Posted 17 November 2006 - 12:01 PM

Posted 17 November 2006 - 02:08 PM

vuelvo a vos,
Posted 18 November 2006 - 09:25 PM
Sem med malimi oglasi zasledila tole zanimivo sliko...Nihrida, a nima muc zanimivih barv oči?

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 November 2006 - 09:43 PM

Moja soseda Lily. Bi jo najraje vzela, ker živi na verigi

Rdečevratka Mišo (od prijatlce)

kk se mamo radi

Posted 19 November 2006 - 01:12 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 November 2006 - 11:04 AM

WINK (fake one)

Posted 19 November 2006 - 11:10 AM

Posted 19 November 2006 - 11:19 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 November 2006 - 11:53 AM
Meni so zlo všeč, ampak boljš zanga da ga nimam, ker pes ne mara živali.

Posted 19 November 2006 - 11:56 AM

Posted 19 November 2006 - 02:38 PM
vuelvo a vos,
Posted 19 November 2006 - 02:59 PM

Dobila sem jih v Zooticu v City parku 3 leta nazaj, ne priporočam nakup v trovini drugač.
Prostor imajo v kletki(okli kubični meter) ampak sta v bistvu po sobi skozi spuščena, dvakrat na dan se zdivjata še po hiši. sicer skozi spijo(okli 18-20 ur), ampak takrat ko sta zbujena se moraš z nimi ukvarjat. S tega stališča so kar zahtevni in jih ne bi priporočala vsakomur. So bolj podobni mačkam, če primerjam.
Hrano jima kupujem prav za dihurje, sicer brikete, "mokre" hrane nočta jesti. Imata pa kup pribolškov.
Posted 19 November 2006 - 10:23 PM
vuelvo a vos,
Posted 20 November 2006 - 12:03 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users