Grem stavit, da imava trenutno isto stvar v mislih.
Nega nog
Posted 09 October 2011 - 01:08 PM
Grem stavit, da imava trenutno isto stvar v mislih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 October 2011 - 01:09 PM
Ne dvomim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2011 - 09:56 PM
Hehe, Roadtrip the movie. : D Ja, ja, nic jasno, ali pa je morda kdo videl film, ki vsebuje tudi foro na to temo. Ampak ni fora iz vajinih misli. : D
Imam pa zato toliko bolj vrascene nohte. :| Sarah, si jih ti ze postimala? Res ti svetujem pedikuro, meni jih se sedaj zdravi (od maja letos). :| Ampak gre na bolje.
Aham, Ana je imela probleme, ne Sarah. : D
vseeno tako grobi, da ne morš finiširat z njima?
Ne, tista bolj nežna fajn spolira
Hm, tega pa se nikoli nisem pocela, finiširala/polirala. : D Me boli, ko samo berem. : D
Posted 10 October 2011 - 09:14 AM
Posted 10 October 2011 - 09:16 AM
Posted 10 October 2011 - 10:47 AM
Tega sploh ne čutiš, da drgne, samo une majhne stvari, ki štrlijo iz podlage, postrgaš (kožo), da je na koncu rees gladko vse skupaj.
Ampak je ta pila potem sploh učinkovita, če imaš tisto bolj debelo trdo kožo?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 October 2011 - 10:52 AM
Ja, je, samo dlje časa moraš drgnit, predpostavljam. S tistim bolj grobim delom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 October 2011 - 10:55 AM
Posted 10 October 2011 - 10:15 PM
Planet: potem pa itak dobro zate. Meni je namreč najbolj grozen filing na svetu bil, ko sem parkrat z enim našim dost grobim strgalom zdrgnila, ki ni imel tega finejšega dela in sem dala potem tako zdrgnene podplate v nogavice in se je vse zatikalo
Posted 15 October 2011 - 05:28 PM
Planet: potem pa itak dobro zate. Meni je namreč najbolj grozen filing na svetu bil, ko sem parkrat z enim našim dost grobim strgalom zdrgnila, ki ni imel tega finejšega dela in sem dala potem tako zdrgnene podplate v nogavice in se je vse zatikalo
Aja, to res ni fajn, ne.
Posted 26 February 2012 - 08:31 PM
A ima katera "halux valgus"? To je tisti čudni nožni palec, ki noče biti naravnost, ampak rine proti ostalim prstom, ven pa gleda nemarno grda kost, ki zelo zelo boli.
Jaz imam na levi nogi to sranje precej izrazito in si bom zdaj omislila neke distančnike, silikonske stvarce, ki omilijo bolečine. Za operacijo se pa ne morem odločit, na bolniški je treba biti do štiri mesece in baje boli kot sto hudičev.
Anybody?
Posted 26 February 2012 - 08:36 PM
Posted 26 February 2012 - 08:39 PM
Posted 26 February 2012 - 08:42 PM
Moja mami nima tega - še?.... Babi je imela na obeh nogah. Meni je malo kosti na levi nogi zraslo, samo drugje - imam "še en gleženj"
Jaz ti priporočam operacijo - vseeno. Danes ni več tako kot pred 30 leti.
Posted 26 February 2012 - 08:48 PM
Mislim, da je ful kriva tud neprimerna obutev. Pred par meseci sem si kupila ene martinske in so res težke in ozke, od takrat me ful boli. Bom jutri tisto nabavila in videla kako bo.
Posted 26 February 2012 - 10:43 PM
Mamini prijateljici so z operacijo naredili še večje sranje; na koncu se je izkazalo, da jo je operirala alkoholičarka, po moje jih je pred operacijo par ruknila.V naši familiji imajo to skoraj vse ženske po mamini strani. Moji mami so čist pohabili stopala pri tej operaciji. Sicer res, da je bilo to pred 30 leti, ampak vseeno. Bojim se.
Pablo Picasso
Posted 11 March 2012 - 05:27 PM
Posted 11 March 2012 - 05:29 PM
Posted 11 March 2012 - 05:34 PM
Posted 11 March 2012 - 05:39 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users