Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#281 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6707 posts

Posted 05 May 2011 - 08:27 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 5. 2011 - 21:04) View Post

Ja, Milerji, vsaj pri nas, mi niso vsec. Tudi stranke so cisto iz drugega sveta kot v DMih, npr. v Milerju na Copovi v Lj, ma ga ni dneva ali ure, da ne bi imela mularija sportnega dneva na oddelku dekorativne kozmetike. down.gif Na sreco se tam bolj malo zadrzujem, hitro zbezim v klet ali prvo nadstropje.

Jaa, te mulke mi grejo res na živce. Ponavadi se vse rinejo pri unih najbolj poceni firmah in sprobajo vse testerje, da se našminkajo. Pa niti blizu ne moreš prit, da bi kej pogledal, ker so ponavadi po tri skupaj, pa še vse z nahrbtniki.. ermm.gif
  • 0

#282 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 June 2011 - 09:36 AM

QUOTE(Christianne @ 5. 5. 2011 - 21:27) View Post

Jaa, te mulke mi grejo res na živce. Ponavadi se vse rinejo pri unih najbolj poceni firmah in sprobajo vse testerje, da se našminkajo. Pa niti blizu ne moreš prit, da bi kej pogledal, ker so ponavadi po tri skupaj, pa še vse z nahrbtniki.. ermm.gif

Podpis. Sem videla, kako je ena taka z nahrbtnikom neki starejši ženski iz rok zbila cel kup stvari. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#283 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 June 2011 - 02:11 PM

Pohvale za servis RAM2 v BTCju, sem včeraj ob 12h nesla popravit touch screen in vibro, danes ob osmih pa sem že dobila sms, da je popravljeno in lahko pridem iskat. ZAKON! thumbup.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#284 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 20 July 2011 - 10:17 AM

Pohvalila bi zobnega kirurga Tomaža Slavca iz Besnice. V razmaku dveh mesecev mi je izpulil spodnja modrostna zoba in pri obeh nisem vzela niti enega lekadola, prav tako nisem bila nič otekla. Čakalna doba je sicer res daljša, vendar se je splačalo počakati. Res pohvalno, ga priporočam. thumbup.gif
  • 0

#285 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 July 2011 - 01:30 PM

QUOTE(Immortelle @ 9. 7. 2010 - 14:54) View Post

Carina!

OMG, danes sem prvič po nekaj letih dobila eno stvar iz Amerike, ki je bila malo dražja (torba) in sem plačala €10 za carino!! Wtf?! huh.gif

Torba je bila s poštnino vred $28.

Potem pa piše: uvozne dajatve €3, izstavitev položnice €7!
A me zajebavate?! blink.gif

Vem, da je to že ful staro ampak mi nikakor ne gre v glavo. To je nemogoče! Do skupnega zneska 22€ si oproščena vseh ostalih stroškov, davkov IN carine, tvoj znesek pa v evrih znaša 19,77€ , se pravi največ 20€, tak da ni logično!

Jaz sem naročala že tudi za 30$ pa nikdar nisem rabla kaj zraven plačat. huh.gif
  • 0
Memento mori.

#286 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 July 2011 - 03:24 PM

^ ne vem. Vem samo to, da je bila cena takšna in da sem plačala toliko. Nisem se niti poglabljala v podrobnosti, čeprav mislim, da bi se morala... ermm.gif

Minus za Kolektiva.si! mad.gif

Pred dvema dnevoma sva s fantom kupila 2x tri nočitve za Prago (-52%).
En paket je bil za naju in sva nameravala it enkrat Avgusta.

Drugi paket je bil za najina prijatelja, kot poročno darilo.
Na strani od Kolektive je pisalo, da dobim kodo za popust takoj, ko se ponudba zaključi in je uspešna in da jo lahko takoj koristim.

Ta dva mladoporočenca sta se darila zelo razveselila in sta danes že začela pakirati kovčke, da bi jutri odpotovala v Prago. Jaz sem jima poslala tudi kodo/voucher za hotel - ona dva bi morala samo rezervirati/kontaktirati hotel.

To sta storila, ampak koda ni bila pravilna, čeprav je na potrdilu, ki sem ga prejela od Kolektive jasno pisalo, naj jo ob rezervaciji navedem in da jo lahko uporabim takoj!

Klicala sem na Kolektivo in vprašala, kako in kaj. Nek rahlo zdolgočasen tip mi je pojasnil, da to dejansko NI prava koda in da pravo kodo pošlje hotel NJIM, oni mi jo bodo pa posredovali, ko dobijo.
Sem povedala, da gre za mladoporočenca, ki bi odpotovala že jutri, pa mi reče, da traja VSAJ kakšen TEDEN, preden bodo oni te hotelske kode dobili!!! ohmy.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif
Zgrožena sem vprašala, kako je to mogoče, pa mi odgovori, da si nisem očitno dovolj natančno prebrala pogojev! Kar pa NI res! Vse sem prebrala in nikjer ne piše, da dobim še eno kodo, ki je drugačna od te, ki jo imam! Na potrdilu celo piše, naj si ga sprintam in ga dam v hotelu zraven, ker je gor na njem tudi koda, s katero potrdim rezervacijo hotela!! OMG!! pinch.gif

Ful sem jezna! Grozno mi je, ker je ta prijateljica zelo razočarana in zdaj jima grozi, da bo cel dopust splaval po vodi, ker sta imela točno splanirano do dneva kako in kaj. cry.gif

• 0

#287 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 July 2011 - 03:29 PM

Grozljivo. Jaz imam nasploh neko distanco do takih ultra ugodnih ponudb. Je prelepo, da bi bilo res.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#288 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 July 2011 - 03:30 PM

Jaz sem preko takšnih strani že večkrat kupovala kupone (tudi na Kolektivi) in je vedno vse štimalo. Je pa res, da nisem nikoli vzela kakših nastanitvenih ponudb.
  • 0

#289 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 25 July 2011 - 03:41 PM

Imortelle, zagrozi jim z inšpekcijo, uradom za varstvo potrošnikov itd. Ponavadi potem vse takoj štima.
  • 0

#290 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 July 2011 - 04:14 PM

yes.gif

Ja, nujno. Je res skrajno neprijetno, če se to zgodi, ko nekomu kaj podarjaš.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#291 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 September 2011 - 06:39 PM

Jaz sem kupila 4 bone za fanta na Privoščite.si, in sicer za florentinski zrezek. Sedaj pa na strani berem komentar, da dajejo namesto zrezkov kotlet. Bom videla, kaj fant poreče, a če je nateg, jim bom pisala in zahtevala denar nazaj. Ne zanima me, zahtevam, da mi ponudijo to, kar sem plačala.

Drugače bi pa rada pohvalila GUŠT, ker imajo vsak dan od 15.00 do 17.00 50% znižanje na dolčene artikle, njihovi sendviči so po 3 evre, tako ga pa dobiš za pol cene, enako solate, smoothieje, super. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#292 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 November 2011 - 03:54 PM

za 5 minut sem se ustavila v prenovljenem pritličju Maxija, full mi je všeč! thumbup.gif
stvari so full bolj pregledno zložene, več je prostora, super. pa prijazne svetovalke.
pri naravni kozmetiki imajo tut Melvito (po moje isti princip kot L'Occitane v Nami). ogledujem si tudi Burt's Bees.

pohvalim še to, da je v 'prazničnem času' ob sobotah precej trgovin v stari LJ odprtih vsaj do 15ih. men je to super, da mi ni treba na 5 koncev letet k zmešana, da ujamem trgovine odprte do 13ih. vem pa, da je to downside za zaposlene.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2011 - 04:24 PM

QUOTE(Špela @ 19. 11. 2011 - 15:54) View Post
Burt's Bees.

Nekateri izdelki imajo hudo napihnjene cene (tudi po 10€ več), se splača v SLO samo preveriti vonje npr., pa potem iz tujine naročiti.

• 0

#294 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 19 November 2011 - 05:17 PM

Meni je tudi prenovljen Maxi ful všeč.
thumbup.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#295 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 30 January 2012 - 07:50 AM

Grajam - slaščičarna Maxi:
V petek sva šla s fantom tja po pralineje Lucifer(btw, najboljše, le tam jih imajo na komade).
V slaščičarni imajo manjšo hladilno vitrino, pralineji naloženi. Zapaziva, da nimajo vsi listkov kjer so opisani okusi. Pokličeva natakarja, da nama pove okuse in pove, da on tega ne ve. Menca zraven naju, mu rečem če lahko najde koga, ki ve. Pride drugi, ki vzame brošuro in gleda. Mu rečem, da če ne ve na pamet mi lahko brošuro da in si bom sama pogledala Vsespolšni vtis je bil, da se mu blazno ne da. Ugotoviva, da v brošuri ni vseh, vsaj 5 vrst od 20. Pokličeva prvega natakarja, ki gre iskat natakarico, ki spet ni vedela ničesar.
Sva imela dosti, odšla brez pralinej in povedala, da za ta denar bi pričakovala postrežbo vsaj na nivoju, da veš kaj prodajaš. Navsezadnje ni poceni, 50 centov komad
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#296 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 February 2012 - 02:13 PM

pohvalim ekipo, ki me je danes obravnavala na urgenci, sploh tiste v MOP in dečko na rentgenu; vsi full prijazni, vse so mi razložili, nasmejali in nahecali smo se. pa srečo sem imela, verjetno, ker sem bila fertik v uri in pol.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#297 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 13 March 2012 - 10:15 PM

GIGANTSKI minus za prodajalke v Humanicu.

Fant je včeraj poklical tja in povprašal, če imajo še vedno ene superge, ki jih je imel nagledane, v njegovi številki in prodajalki dal vse podatke, šifre, model, jih podrobno opisal, itd (je imel pofotkano nalepko s škatle, tak oda so bili podatki pravi) in mu prodajalka reče, da jih je rezervirala in naj jih pride jutri iskat. Samo zaradi tega se je pripeljal v LJ in greva v HUmanic, ko se izkaže, da teh superg sploh več ni, ena prodajalka je vse pregledala in jih ni bilo, pol pa je na koncu pogledala še v računalnik in rekla, da jih sploh ni v evidenci. Katastrofa, jaz sem še zdaj besna.
  • 0
Pablo Picasso

#298 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 19 March 2012 - 03:39 PM

ŠE VEČJI MINUS za prodajalke v Humanicu.

Sem prosila teto, če gre lahko na Dunaju v en Humanic pogledat za zgoraj omenjene superge in ji je tamkajšnja šefica rekla, da je bila prodajalka v Ljubljani DOLŽNA poklicati naročiti superge iz centrale, ki je v tujini, zaradi česar potujejo 2 tedna; fant je šel naslednji dan spet v Humanic in govoril s šefico, ta pa je kao poslala mejl v Avstrijo, da vpraša, če jih imajo (ja, ful preglejujejo mejle, aha, malo morgen) in da ko ji odpišejo, ga bo kontaktirala. Danes mineva že 6. dan od takrat, valda nobenega odgovora, in se grem prav skregat v Citypark, ker drkajo ljudi v glavo, in me ne briga, bom zahtevala, da so superge čez 8 dni tukaj.
  • 0
Pablo Picasso

#299 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 March 2012 - 05:35 PM

:o
  • 0

#300 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 April 2012 - 04:12 PM

Velika pohvala Planet BIO, ki so mi kar tako za presenečnje poslali presno vegansko čokolado, ki sicer v njihovi prodaji stane 4,49€. Poleg tega je bila poslana v oblazinjeni kuverti, ne "kar tako". Res so super. :thumbup:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users