^ ne vem. Vem samo to, da je bila cena takšna in da sem plačala toliko. Nisem se niti poglabljala v podrobnosti, čeprav mislim, da bi se morala...
Minus za Kolektiva.si!
Pred dvema dnevoma sva s fantom kupila 2x tri nočitve za Prago (-52%).
En paket je bil za naju in sva nameravala it enkrat Avgusta.
Drugi paket je bil za najina prijatelja, kot poročno darilo.
Na strani od Kolektive je pisalo, da dobim kodo za popust takoj, ko se ponudba zaključi in je uspešna in da jo lahko takoj koristim.
Ta dva mladoporočenca sta se darila zelo razveselila in sta danes že začela pakirati kovčke, da bi jutri odpotovala v Prago. Jaz sem jima poslala tudi kodo/voucher za hotel - ona dva bi morala samo rezervirati/kontaktirati hotel.
To sta storila, ampak koda ni bila pravilna, čeprav je na potrdilu, ki sem ga prejela od Kolektive jasno pisalo, naj jo ob rezervaciji navedem in da jo lahko uporabim takoj!
Klicala sem na Kolektivo in vprašala, kako in kaj. Nek rahlo zdolgočasen tip mi je pojasnil, da to dejansko NI prava koda in da pravo kodo pošlje hotel NJIM, oni mi jo bodo pa posredovali, ko dobijo.
Sem povedala, da gre za mladoporočenca, ki bi odpotovala že jutri, pa mi reče, da traja VSAJ kakšen TEDEN, preden bodo oni te hotelske kode dobili!!!
Zgrožena sem vprašala, kako je to mogoče, pa mi odgovori, da si nisem očitno dovolj natančno prebrala pogojev! Kar pa NI res! Vse sem prebrala in nikjer ne piše, da dobim še eno kodo, ki je drugačna od te, ki jo imam! Na potrdilu celo piše, naj si ga sprintam in ga dam v hotelu zraven, ker je gor na njem tudi koda, s katero potrdim rezervacijo hotela!! OMG!!
Ful sem jezna! Grozno mi je, ker je ta prijateljica zelo razočarana in zdaj jima grozi, da bo cel dopust splaval po vodi, ker sta imela točno splanirano do dneva kako in kaj.