Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#281 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15768 posts

Posted 10 December 2007 - 09:54 PM

Madona, ste se pa spravle na omice. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#282 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 December 2007 - 09:58 PM

QUOTE(rea @ 10. 12. 2007 - 18:20) View Post

men gre ful na živce kak si moj fnt piha nos, kr fentala bi ga k krul v robc

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Rea, zdele sem se skor po tleh valala od smeha, ko sm to prebrala, ker si ful smešno napisala. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#283 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 11 December 2007 - 10:48 AM

no še moja o omikah, en pobič je stal na zabasani troli z nekim večjim inštrumentom v torbi na hrbtu in valda ful gužva in to pol pa kar ena omica začne gnjavit ker je bil stiščana ob tisti njegov ruzak, kaj te to nosi da če je normalen, če ne vidi kaka gužva je itd, mali pa itak da je popizdil, da če si naj ga da za zokn al kam in pol valda je oma začela celemu busu razlagat da kaka je danes mladina in kako se ne vejo obnašat, jaz sem samo čakala da jo bo mali pritegno smile.gif
katastrofa, izziva, pol pa je mali kriv, pa s tem da še nič naredo ni (no razen tega da jo je po par min. gnjavljenja obložil z "jebi se baba stara", he he)
  • 0

#284 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 December 2007 - 11:02 AM

Kjera dobra štorija. lol1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#285 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 11 December 2007 - 01:14 PM

Ena kolegica je bila s tipom na praktično praznem busu in pride gor ena oma in pride direkt do njiju ki sta sedela, pa poolno zicov je bilo praznih in se začne pritoževat čez dandanašnjo mladino,... tip ji pa prbije:kam pa kam? a v krematorij? laugh.gif (grda, vem, ampak smešna)
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#286 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18521 posts

Posted 11 December 2007 - 01:45 PM

Trema. rolleyes.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#287 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 11 December 2007 - 05:51 PM

Najbolj mi gre na ku***, ko vozim po ozki ful prometni cesti, brez pločnika, pol pa se najdejo cvetke in cvetkoti, ki sprehajajo psa ob cesti, s tem, da držijo psa na notranji strani, da pes teče po cesti levo in desno, pol nasprot gre avto, bremzam k krava, k ne vem kam bo ta pes zavil. K živčnga staknem, res!!!! Enkrat bo sam kri špricala, vam povem IPB Image

Edit: isto me pogreje, če mamica z otrokom hodi, pol pa ona po zunanji strani, tamalga pa na notranjo stran. Res pametno.
  • 0

#288 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 December 2007 - 09:06 PM

Ja tale s vozički se je pa lih meni v pondelk zgodila ko sem šla na pošto; celo parkirišče ful nabasano, ker eno parkirišče pred Merkatorjem čez cesto prenavljajo, pa direkt na dve mamici sem naletela, sta obedve zbegano k kuri križarle tam med avti.

p.s.: A se sam meni zdi, al so novodobni vozički velki kot povprečen družinski avto? blink.gif Čedalje več jih vidim ki proti mojemu avtu zgledajo kot tanki...
Ko sem bla jaz tok stara sem mela enega ki je bil kot za lutke biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#289 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17073 posts

Posted 12 December 2007 - 10:35 PM

Popizdim ko vidim da na WC-jih ni papirja in košev.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#290 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 December 2007 - 06:59 AM

Da ljudje ne odgovarjajo na sms-e.

In potem ko jih vprašaš: 'Ali si dobil moj sms'? Odgovor: Ja. huh.gif

mad2.gif

In nisi imel pol minute za odpisati? Aaaaaaaggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhh
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#291 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 13 December 2007 - 01:30 PM

Novoletne lučki,ki jih dajo na hiše ali ograje in podobno in jih namečejo gor kr tako sam da je ..da se nal sveti pa po možnosti še ene deset različnih in barvastih da zgleda prav obupno ! down.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#292 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 13 December 2007 - 02:06 PM

Da ti nekdo laže v obraz....potem pa je še po možnosti užaljen, ko ga odkriješ.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#293 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 13 December 2007 - 06:13 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 12. 2007 - 6:59) View Post

mad2.gif

In nisi imel pol minute za odpisati? Aaaaaaaggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhh

Se popolnoma strinjam evil.gif down.gif Se mi je naredlo učer. */&%$##"""#$%%
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#294 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 14 December 2007 - 10:03 AM

Ljudje, ki si na nabito polnem avtobusu prisvojijo še en sedež za svojo torbo/vrečko/nogo itd. Zadnjič sm vidla enega malega, ki je sedel na dveh sedežih, na enem je bil on, na drugem je bla torba, in potem je še na nasprotne sedeže položil svoje tace in zelo efektivno porabu 4 sedeže za svojo malo glupo rit. Ljudje so pa stali zraven.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#295 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 14 December 2007 - 01:02 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 12. 2007 - 6:59) View Post

mad2.gif

Jaz pa ne maram pisanja sms-ov. Sploh če se morš z nekom nekaj konkretnega zmenit in ti pol napiše sms namesto, da bi te poklical. In namesto 3 minut pogovora porabiš 20 minut za pisanje sms-ov. Če se mi ne da odgovorit na sms jaz raje pokličem. Izjema so le situacije, ko telefoniranje ne pride v poštev, pa morš nekomu res nujno nekaj sporočit.

• 0

#296 Simple

Simple

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts
  • Interests:risanje,branje,hoja v hribe, ličenje, fotografiranje...

Posted 14 December 2007 - 01:23 PM

Ne maram:

-laži in pretvarjanja... nono.gif

-ko nekdo zamuja in ga/jo moram čakat več kot 10 minut!!!! rolleyes.gif

-ko me kakšen znanec sprašuje o osebnih stvareh...in ne odneha kljub očitnemu namigu da ne bo nič izvedel!

-gneče na troli, v trgovinah, v diskotekah...

-predizpitne treme bruh.gif

-prazne denarnice

• 0
IPB Image

#297 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 December 2007 - 02:39 PM

Trenutno sošolka, ki svoje napake pripiše drugim in komentira, kako jo te napake pri njih grozno motijo. Wtf?! Na živce mi gre tudi njeno vreščanje in piskanje in otročje hihitanje.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#298 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2007 - 02:45 PM

To tud moja prjatlca dela, sam da ona ne pripiše drugim svoje napake ampak fizične lastnosti.
Ima krive zobe, nosi aparat, pa me obtoži kako mam krive zobe huh.gif
Pa takih primerov je še nekaj sad.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#299 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 15 December 2007 - 11:29 AM

Tisti božiček na lestvi ki ga ima zdaj že skoraj vsaka hiša. Nagravžno do konca down.gif
Tko kot so bili nekej časa tisti pisani petelini na palici ki se vrti ko začne pihat. down.gif vsaj pri nas jih je pouno.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#300 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 20 December 2007 - 08:10 PM

Ful mi gre tudi na živce, ko me kdo prekrsti iz Urške v Uršo ali še hujše Uršulo. No, pa ok, to še prenesem. Najbolj mi gre na živce ko pol ljudi ne zna prav prebrat mojega priimka. Kot da bi bil nekaj blazno zapleten, pa ni. Pa ni problem v naglašanju, to vedno prav naglasijo. Ampak tisti e jim velikokrat dela probleme in ga kar izpuščajo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users