stanovanja za študente
Posted 08 August 2012 - 07:41 PM
Posted 08 August 2012 - 07:42 PM
No, saj načeloma si lahko, samo je težko dobit.
Posted 08 August 2012 - 07:46 PM

Pablo Picasso
Posted 08 August 2012 - 07:55 PM
Posted 08 August 2012 - 07:56 PM
Pablo Picasso
Posted 08 August 2012 - 08:00 PM

Izgubljena, mene so ob podpisu pogodbe dali takoj v tihi dom, sicer 6ko, ne 2ko.
Bilo je pa tako, da so me najprej vprašali, če imam kakšno posebno željo, v kateri dom bi rada. Jaz sem bla itak zmedena in nisem imela pojma, kateri dom je kateri
in sem rekla, da je vseeno. Potem je pa rekla, vas bomo dal v 6ko, to je tihi dom, in če se strinjam s tem.
Moja izkušnja z domom - celo leto sem bila sama v sobi, cimre ni bilo NIKOLI,
enkrat samkrat je prišla in sva se predstavili, to je bilo to, haha, sem imela neverjetno srečo

Iz tega razloga se tudi nisem preseljevala v drugi dom, čeprav je ta moj ful socialen in v 6. štuku sem stanovala, pa niti dvigala nima.
Letos se sigurno preselim v dvojko, ko bo možnost, ker verjetno ne bo več take sreče s cimro.
Iz prve roke pa povem, da ni tako slabo, kot opisuje Coco, če greš torej v tihi dom (dvojka, šestka, pa še eden v Rožni) glede žurk ni treba skrbet, ker so prepovedane.
Se da tudi v domu najt mir za učenje. Bolj so problem kakšne Majske igre pa take stvari, ker okna ne zadušijo popolnoma hrupa.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 August 2012 - 08:03 PM

A to si v sobi al apartmaju?
Pablo Picasso
Posted 08 August 2012 - 08:04 PM
Potem sva z naj frendico, ki je bila takrat v drugem domu, uredili preselitev k meni in ostali skupaj do konca. blok B za Bežigradom, 6 štuk, čisto zadnja soba in v glavnem je bil vedno mir...
Posted 08 August 2012 - 08:15 PM
Se pa ne pritožujem

Torej, jaz sem do zdaj bivala v 6ki, ki je tihi dom, sem pa v 2posteljni sobi.
Na štuk je nekje 14 sob, za vse v štuku pa je skupna kuhinja, 3 wcji in taka velika kopalnica z 8 umivalniki in 3 tuši. Res ne priporočam, sem pa potrpela, ker sem bila pač sama v sobi.
Od tihih domov v Rožni je najboljša 2ka: je prenovljen, notri so apartmaji: dve 2posteljni sobi, kopalnica, kuhinja z jedilnico.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 August 2012 - 08:22 PM

Posted 08 August 2012 - 08:25 PM
Se mi zdi, da danes (ali pa samo nekatere tukaj) študenti precej drugače gledajo na to...včasih smo si vsi želeli prit v dom, redkokdo je bil na svojo željo privat...
Posted 08 August 2012 - 08:30 PM
Jaz ne bi mogla bit v domu, ker rabim svoj prostor in tisti apartmaji so res minimalni. Ne vem kako je v samskih sobah, ampak je potem najemnina najbrž zelo podobna moji zdajšnji, pa imam zelo veliko sobo.
Posted 08 August 2012 - 09:47 PM
Se strinjam, da kdor ima možnost, naj gre privat.
Sem želela tudi jaz, ampak si sama tega ne bi mogla privoščit, starši so pa rekli, da mi plačajo samo dom. Pa mi ni nič hudega zdaj.
Bill Bullard
Posted 09 August 2012 - 12:07 AM
Keeeeer so ful glasni in so stalno žurke in vso to pijančevanje in dretje in čudni cimri
Vse to sploh ni nujno res. Lahko dobiš res fajn in razumevajoče cimre in imaš prelepo izkušnjo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 August 2012 - 12:42 AM
Pablo Picasso
Posted 09 August 2012 - 06:40 AM
Ko sem bila jaz študentka, sploh ni bilo vprašanja ali dom ali ne, ker je bilo samo to finančno izvedljivo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 August 2012 - 06:44 AM
Posted 09 August 2012 - 06:45 AM

Posted 09 August 2012 - 06:47 AM

Posted 09 August 2012 - 06:49 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users